Czegoś się nauczyłam. Dzięki.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:O, to faktycznie ciężko będzie.. Jakoś musicie to przetrzymać...
bozena640 pisze:Nelly pisze:tosiula pisze:Jakoś zawsze myślałam, że to młodziak![]()
Tak wygląda na fotkach młodo i żwawo
![]()
:
Się ucieszy jak mu powiem
I PYSIO![]()
![]()
ma taki młodziutki
Dzień dobry
tosiula pisze:Buziaczki dla przystojnego pana w średnim? wieku![]()
I spokojnych duzurów ci życzę. Faktycznie nieciekawie, ale moze ominie cie ten hałas co w domu?
kalair pisze:Witamy!
MonikaMroz pisze:
kothka pisze:Romek w sierpniu skończy 6 lat, do starości mu daleko, ale nie wiadomo co on w młodości przeżył, może to ma wpływ na jego kondycję
shira3 pisze:Poczytałam o tych marzeniach.....dało mi do myślenia....wychodzi mi, że nie warto marzeń ubierać w obrazy tylko zdefiniować i nie tracić z oczu najważniejszego. jak w tej przypowiastce o małpiej łapce. Marzeniem były pieniądze - ale jaką za nie cenę trzeba będzie zapłacić![]()
Czegoś się nauczyłam. Dzięki.
Nelly pisze:kalair pisze:O, to faktycznie ciężko będzie.. Jakoś musicie to przetrzymać...
Było niespodziewanie dobrzeDla nas, nie dla pubu
Bo praktycznie nikogo nie było tam. Juhu!!!
Wszyscy poszli niejpewniej do "Strefy Kibica" bo to niedaleko od nas. No to facet jest pewnie zrozpaczony. Wszystko przygotowane i nowości, parasole duże, ławni dostawione i rózne tam takie do ozdoby iTOY TOY-e ustawione!!!
![]()
A tu nikogo. Straty może liczyć. Wspólczuję, choć ja jestem zmuszona się cieszyć
Ale odbije sobie, potem. Tylko wiesz, wszyscy liczą na kokosowe zyski (nasz szefowa też) a tu ZONK
U nas ruch na szczęście
umiarkowany i goście bardzo ok (bo różnie to bywa niestety) Zobaczymy dalej. Bo ja akurat mam dyżury we wszystkie dni z meczami.
kalair pisze: Zresztą nie wiadomo jeszcze, jak będzie do końca.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: luty-1 i 76 gości