Przecież on grzeczny jest...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Na razie to ja jezdem... Ta aura to chyba z mego powoduAnnazoo pisze:Czuję aurę... Za chwilę pojawi się tu anna09...
mavi pisze:Na razie to ja jezdem... Ta aura to chyba z mego powoduAnnazoo pisze:Czuję aurę... Za chwilę pojawi się tu anna09...
Annazoo pisze:Epilog:
anna09 pisze:JestemNadrobiłam zaległości i wszystko jest jasne - Smilka prześladuje słodkiego Walusia, który (widać wyraźnie) muchy by nie skrzywdził; Leoś nieco pogubił się w sytuacji; a Dorcia trzyma się z daleka
![]()
Jutro wracam do Krakowa, więc niedługo wproszę się do Was na wizytę![]()
Annazoo pisze:anna09 pisze:JestemNadrobiłam zaległości i wszystko jest jasne - Smilka prześladuje słodkiego Walusia, który (widać wyraźnie) muchy by nie skrzywdził; Leoś nieco pogubił się w sytuacji; a Dorcia trzyma się z daleka
![]()
No i o! Przewidziałam każde słowo![]()
Przyszły tydzień to trzydziestolecie mojego maużeństwa
anna09 pisze:Annazoo pisze:anna09 pisze:JestemNadrobiłam zaległości i wszystko jest jasne - Smilka prześladuje słodkiego Walusia, który (widać wyraźnie) muchy by nie skrzywdził; Leoś nieco pogubił się w sytuacji; a Dorcia trzyma się z daleka
![]()
No i o! Przewidziałam każde słowo![]()
Przyszły tydzień to trzydziestolecie mojego maużeństwa
Jasnowidz![]()
Wow! Gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego! Wproszę się w późniejszym terminie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot], Kasiasemba, kasiek1510 i 45 gości