FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt cze 08, 2012 20:52 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Bo Al Capone ma taką subtelną twarz.. a Żubrowi jakby kto patelnią przyłożył albo jakby w młodości boks trenowała... plaskata wśród MCO.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt cze 08, 2012 21:00 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Do ustawiania wszystkich mogę wypożyczyć Franię. Nie na długo, bo będę tęsknić :lol:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt cze 08, 2012 21:02 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Oj to pożycz. Pożycz, jak się rudych namolnych Żubrów nie boi.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt cze 08, 2012 21:03 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Nikogo się nie boję i każdego ustawię.
Frania
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt cze 08, 2012 21:07 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Franiu z Nieba mi spadłaś... bo ktoś musi Żubrowi powiedzieć, że nie jest najważniejszy w całej wsi...
no chyba że ja się przebiorę...

Czy Frania pozwoli się wypożyczyć?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob cze 09, 2012 15:09 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Ja tam bym do ustawiania się nie nadawała, jestem miętka jak meksykanka. Ale Rudek tego nie wykorzystuje. Gorzej z babami. Mam jedną małą cholerę, która zapomniała urosnąć i została z nami na zawsze, ta robi z nami, co chce(bo taka mała i biedna no i jeszcze mała...)Nawet nie ma normalnego imienia(tzn., ma Carmen), ale wołamy ją Tituś. Ja tam mogę być kocią niewolnicą, mila niewola. U mnie wprowadzanie nowego kota do domu zawsze powoduje niezadowolenie Mrusi(Eldorado), fuka, warczy, biega za nowym mieszkańcem. To jej mija, ale generalnie to ona lubi tylko ludzi, z kotami czasami stara się żyć poprawnie. Dyscyplinuje ją Al Capone, więc jakoś leci. Titusia nie tyka nawet Rudy.

KOTY Z NARNII

Od: Sob lut 06, 2010 20:34

Post » Sob cze 09, 2012 20:48 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

No toś mnie Pani pocieszyła, Pani Szanowna...
To Żubroznawca nie "umnie" Żubrów ustawiać do pionu...? :roll:
No to jak ja mam sobie z tym rudym tyranem poradzić?
Jestem więźniem rudego gada, który jest inteligentny i jeszcze się literaturowo podszkala:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob cze 09, 2012 21:08 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

A jam jest Neigh pogromczyni kota........nie wiem jeszcze jakiego ale coś se znajdę......

Tym bardziej, ze nie wiem czy wiecie, ale ponoć nie żyję:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob cze 09, 2012 21:11 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Ja ci właśnie chciałam napisać wtedy, kiedy on wyrzucał niektóre książki, że masz do czynienia z wrodzoną inteligencją.

KOTY Z NARNII

Post » Sob cze 09, 2012 22:01 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Ja zawsze powtarzam "koty to dranie" owiną cię dookoła pazura zanim się spostrzeżesz i jeszcze myślisz,że nad nimi panujesz

korbacz9

Od: Czw maja 31, 2012 20:38

Post » Nie cze 10, 2012 7:36 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Ano właśnie, w związku z tą wrodzoną czy też nabytą jeteligencją szantażuje mnie kompletycznie, nawet do toalety wyjść nei można, bo rozdzierający płacz porzuconego Żubra niesie się aż do jeziora.

Próbowałam go wczoraj wieczorem wziąć na przesłuchanie, ale gdzie tam...
Nosem wciąga takie numery...

Obrazek

Chyba będę musiała wampirzycę niedomarłą Neigh wziąć na tymczas, to zrobi porządek z tym tałatajstwem.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Nie cze 10, 2012 9:39 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Kłótliwa, swarna, apodyktyczna...
Zrobiłam jej dzisiaj wykład, że musi się jakoś przystosować do.... braku zasad panujących w tym domu...
Ona nawet jak śpi to potrzebuje towarzystwa i w związku z tym jestem więźniem zblazowanego Żubra.

Pokazała mi hawajski znak pokoju... ale nie ma rady.
Na potargany łeb może mi wchodzić... ale bać się jej nie boję nawet na obciętego pazura.
Ot co.

Złośnik jeden.
Przecież nie da się spełnić wszystkich zachcianek.
Musi to zrozumieć, dorosła jest :evil:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Nie cze 10, 2012 9:40 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Jak wygląda hawajski znak pokoju?
Kot, który musi :lol:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie cze 10, 2012 9:41 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

meksykanka pisze:Przecież nie da się spełnić wszystkich zachcianek.
twoich - nie :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie cze 10, 2012 13:06 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Żubr chce być z tobą, bo żubry to zwierzęta stadne :D

KOTY Z NARNII

[poprzednia][następna]