Wątek Bohuna viewtopic.php?f=13&t=141630
Zbiorczy naszych kotów,jest zdjęcie rudaska.Huciane zdjęć nie mają i nie będą miały, zakaz fotografowania na tym terenie.
viewtopic.php?f=13&t=138402&start=645
Pozostałe mają banerki w moim podpisie.
Rzeczy są używane, ale uprane, umyte.itd, nadają się do użytku.
Koszty wysyłki pokrywa kupujący wg cennika Poczty Polskiej ( list polecony w kopercie bąbelkowej)
1.Futrzany wór w kolorze ciemnobrązowym.W środku materiał w łapki, dodatkowo jest tam jakaś szeleszcząca folia.Wór został przetestowany przez moje koty, bardzo się wszystkim podoba.Nie nosi śladów użytkowania.
Cena wywoławcza 20 zł.

Licytuje Zoyka za 27 zł.Dziękuję

2.Łoś, ogromny, w kolorze wyrobów Milka.Używany, ale w idealnym stanie.Do środka można włożyć kocyk z czymś szeleszczącym, termofor, albo nawet dwa duże i koty będą zachwycone.Jest tak duży, że może również być posłaniem dla psa.
Cena wywoławcza 15 zł.

Licytuje dzikus za 18 złDziękuję

3.Tunel, a właściwie worek w kolorze czerwonego wina z imitacji futra.Ma obręcz z czegoś sztywnego, moje koty go przetestowały i bardzo się im podobał. Używany, ale w idealnym stanie. Średnica otworu 22cm, długość ok.60cm.Można z tego zrobić tunel, wystarczy odpruć okrągłe denko.
Cena wywoławcza 10 zł.

Licytuje Zoyka za 15 zł.Dziękuję

4.Termoforek ubrany w uroczego kotka.Zapewniam, że ładniejszy niż na zdjęciu, czyściutki, puchaty.Ma oczka , chociaż na zdjęciu tego nie widać.
Cena wywoławcza 10 zł.

Licytuje Marna za 27 zł.Dziękuję

5.Żakardowa poszewka z kotkami. Używana i widać tego ślady, ale uprana i uprasowana.Zapinana na zamek, 37x37 cm, czyli rozmiar standardowy.Z obu stron jednakowa.
Cena wywoławcza 4 zł.

Licytuje mokusatsu za 8 zł.Dziękuję

6.Komplet poszewek. Tworzą ładną całość, postanowiłam więc wystawić je razem.Używane, widać to, szczególnie na tej z domkiem.Uprałam je, uprasowałam, spróbuję miejsca uszkodzone na tej z domkiem naprawić. Nie jest to robota fabryczna, ale staranna, materiał to bawełna, jak sądzę.Rozmiar 37x37 cm, jedna jest nieco mniejsza, 37x35 cm.
Cena wywoławcza 9 zł.

Licytuje Katia80 za wywoławczą.Dziękuję

7.Komplet foremek Whiskasa z kotami. Nowiutkie, wyjęte z folii do zdjęcia. Mam cztery zestawy po trzy sztuki.
Cena wywoławcza zestawu 10 zł.

a/a/ Licytuje MonikaSt za 11 zł.Dziękuję

b/Licytuje Annazoo za 13 zł.Dziękuję

c/Licytuje Anazoo za 13 zł.Dziękuję

d/Licytuje annakreft za wywoławczą.Dziękuję

8.I coś z innej bajki.Dwa małe świeczniki.Można je powiesić, albo założyć na coś, mam nadzieję, ze widać to na zdjęciach.Wys.10 cm.Nowe, nie były używane.Bardzo błyszczące, nie umiem zrobić dobrego zdjęcia.Światło świec pięknie się będzie odbijało, jak w lusterku.
Cena wywoławcza obu 6 zł.

9.Pleciony pasek, brązowy z jasnymi koralikami.Nie jest to skóra, ale doskonale ją imituje.Długość bez frędzli ok.60 cm.
Cena wywoławcza 3 zł.

Bazarek potrwa tydzień od pierwszej oferty.Zapraszam serdecznie.
Koniec bazarku w sobotę 16.06 o godz.10.15