Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Dzięki Marta, jak coś ja jutro też będę w schronisku to zrobię sprawy ewidencyjne kociaków...
terenia1 pisze:Kasiu jak coś dasz jutro 3 diabełki z książeczkami zawieźć do M1?
No i super wieści z Izi i Galą
MarKotek pisze:terenia1 pisze:Dzięki Marta, jak coś ja jutro też będę w schronisku to zrobię sprawy ewidencyjne kociaków...
tez przyjade tylko pamietaj dac znac mi o ktorej
terenia1 pisze:Dzięki Marta, jak coś ja jutro też będę w schronisku to zrobię sprawy ewidencyjne kociaków![]()
I może podjadę z kociakami które są u nas w tej chwili do weta jeśli trzeba będzie - zobaczymy jak one się będą czuły.
A może podać im jakieś domowe jedzonko - może były u straszej osoby (bo w ewidencji jest że właścicielka zmarła). Może karmiła je domowym jedzeniem?
Dziś na kociarni dyżur ma Marlenka - Marlenka może zabierz jakiś kawałeczek szynki, parówki może ruszą jedzonko.
Kasiu jak coś dasz jutro 3 diabełki z książeczkami zawieźć do M1?
No i super wieści z Izi i Galą
Plotkara pisze:Hm. Będzie ktoś jutro w schronisku tak ok. 9-10?
ultra75 pisze:Ja bede na pewno, tak po 9.
Cookie1706 pisze:MarKotek pisze:terenia1 pisze:Dzięki Marta, jak coś ja jutro też będę w schronisku to zrobię sprawy ewidencyjne kociaków...
No nie! Ty jutro będziesz a mnie być nie może![]()
To nie sprawiedliwe!
Pozostaje nadzieja, że zobaczymy się 23 czerwca
MarKotek pisze:Cookie1706 pisze:MarKotek pisze:terenia1 pisze:Dzięki Marta, jak coś ja jutro też będę w schronisku to zrobię sprawy ewidencyjne kociaków...
No nie! Ty jutro będziesz a mnie być nie może![]()
To nie sprawiedliwe!
Pozostaje nadzieja, że zobaczymy się 23 czerwca
noooo powem ci ze 23 bede napewno
kaja555 pisze:Mam pytanie, czy jest możliwość sterylizacji w Sosnowcu kotów wolnożyjących za darmo, lub jakaś organizacja dofinansowuje i czy można gdzieś pożyczyć klatkę do łapania?
Chodzi oczywiście o bezdomne koty żyjące na terenie Sosnowca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: indestructibleperson, puszatek i 150 gości