coś wiem o pokleszczowych chorobach.
Moderator: Estraven
anulka111 pisze:zastanawiam sie ,czy lobelia da rade rosnac bezposrednio w gruncie
Monostra pisze:anulka111 pisze:zastanawiam sie ,czy lobelia da rade rosnac bezposrednio w gruncie
No jakże, przecież to roślina rabatowa![]()
Też się zastanawiam, co Kalair miała na myśli z tym 1 cm.
anulka111 pisze:Brat jako chwilowe guru od trawy twierdzi,ze wystarczy raz na dwa tyg i ze jesli ciac bedzie przy ziemi ,to wytnie rowno ,a jak wyzej to rowno nie da rady. Podskakuje z niecierpliwosci na mysl o jutrzejszym dniu
anulka111 pisze:Brat jako chwilowe guru od trawy twierdzi,ze wystarczy raz na dwa tyg i ze jesli ciac bedzie przy ziemi ,to wytnie rowno ,a jak wyzej to rowno nie da rady. Podskakuje z niecierpliwosci na mysl o jutrzejszym dniu
anulka111 pisze:Brat jako chwilowe guru od trawy twierdzi,ze wystarczy raz na dwa tyg i ze jesli ciac bedzie przy ziemi ,to wytnie rowno ,a jak wyzej to rowno nie da rady.
Pssssssssssst-przypominam ,ze ja kaleka podwojna -raz ,ze mam trwale zalatwiony prawy bark,to jeszcze brak mi kawalka palca na prawej receMonostra pisze:anulka111 pisze:Brat jako chwilowe guru od trawy twierdzi,ze wystarczy raz na dwa tyg i ze jesli ciac bedzie przy ziemi ,to wytnie rowno ,a jak wyzej to rowno nie da rady.
Szanuj brata swego, wykazuje zdrowy rozsądek.
Poza tym trudno o jelenia do koszenia![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 113 gości