Dzialka jest obledna- rosnie tam tyle dziwnych rzeczy,ze ojejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

czesci nie znam- mam 30letnia przerwe w dzialkowaniu,wiec wypadlam z obiegu
Jest to wydluzony prostokat-swierk i budka z weranda na koncu. Pod nim paprocie,przy budce tuje zasuszone na smierc 2 i cos plozacego iglastego-to cos widac na fotce kolo fotki brata i Gapki-napatrzcie sie na nia,bo ja potem wyedytuje

świerka prawie nie widac,bo drzewa zaslaniaja

to wyglada jak zasieki
przed budka sa chyba sliwa,grusza albo jablon albvo i to i to, po bokach widzialam maliny, leszczyny sa 4 dwoch gatunkow jest jakas leszczyna czerwona
potem jest otwarta przestrzen,o ile tak to mozna nazwac z krzaczorem zaslaniajacym pol budki i miejsce na ognisko grila tam.........potem zasieki z krzaczorow takich jak przed blokami rosna-tak z poltora metra wysokosci z hakiem,po bokach rosnie mnostwo rzeczyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy- a przy plocie z przodu tez mnostwooooooooooooooooooooooooooooooo- gdzie ja posadze moje ostrozki??????????????????????????? kochaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee-wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Jak przystalo na dzungle- nie ma tam-ani jednej sciezki

dzicz czysta i swawolna

ani jednego kraweznika

w przeciwienstwie do tej drugiej dzialki
PODOBNO KRADNA NA POTEGE I SASIADA Z TYLU MAMY ZLODZIEJA

blisko
o dziwo wanne na wode mamy,a z tej dzialki co jej nie wzielismy wanne juz skradziono

cyrk powiadam Wam.
Budka w szalonym rozu,ale zadbana- smieci ciut do wyniesienia....ale 4 krzeselka i stolik sa......2 fotele moim zdaniem na smietnik od razu, kanapa dla Gapy ogromna jest

Weranda przed budka obledna,jak z bajki

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.