Wybory Miss i Mistera Miau maja - wyniki s.27

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro cze 06, 2012 16:32 Re: Wybory Miss i Mistera Miau maja - wyniki s.27

welina pisze:
rudy kociak pisze:skoro koteczka isabell36 Rysia nie ma swojego wątku to składam serdeczne gratulacje pięknemu sreberku tutaj.Rysia udowodniła,że nawet mając obfite kształty można osiągać tytuły :wink:

Ńooooooooooooooo przepraszam POCZUŁAM SIĘ LUDZIEM KAT .5. :mrgreen: .J Jesteśmy z Rysią bardzo podobne do siebie.DUŻE JEST PIĘKNE . A ANOREKTYKOM STAWIAMY VETO :strach: :dance: :dance2:

Lajla dziękuje za głosy na jej siostrę Zosię. :1luvu: Obie miałyśmy nadzieje,że będzie ostatnia i dostanie w prezencie biedronkę
:cry: 8) :ryk:

Obrazek

Ależ welino masz rację i nie czuj się ludziem piątej kategorii-chłop musi na czymś oko zawiesić :wink: sama jak widzę te anorektyczne modelki na wybiegu to mnie wyjątkowo zniesmacza.Wolę szczęśliwie osoby z lekką nadwagą niż wieszaki ze skwaśniałą miną patrzące na jedzenie i liczące po cichu-ile to kalorii? :lol:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Śro cze 06, 2012 16:35 Re: Wybory Miss i Mistera Miau maja - wyniki s.27

U mnie nie jest lekka nadwaga :mrgreen: :ryk:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro cze 06, 2012 17:04 Re: Wybory Miss i Mistera Miau maja - wyniki s.27

welina pisze:U mnie nie jest lekka nadwaga :mrgreen: :ryk:

Ale jeśli jesteś z tym szczęśliwa to w czym masz problem :lol:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Śro cze 06, 2012 17:22 Re: Wybory Miss i Mistera Miau maja - wyniki s.27

rudy kociak pisze:
welina pisze:U mnie nie jest lekka nadwaga :mrgreen: :ryk:

Ale jeśli jesteś z tym szczęśliwa to w czym masz problem :lol:

Tylko w szybkim chodzeniu 8) :lol:

welina

Post » Śro cze 06, 2012 23:13 Re: Wybory Miss i Mistera Miau maja - wyniki s.27

to male czarne z rozowym jezorkiem chetnie bym schrupala, sama slodycz :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ja tez mam leciutka nadwage, w zasadzie tak nie widac tego po mnie ogolnie, jak po budowie ciala. Przez to wiele fajnych ciuchow na siebie nie moge kupic i moja szafa swieci pustkami. :roll: Wieszakiem bym byc nie chciala-nie popadajmy ze skrajnosci w skrajnosc, ale tak schudnac ze 2 rozmiary to juz by bylo cos :ok: i wystarczyloby w zupelnosci

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw cze 07, 2012 0:59 Re: Wybory Miss i Mistera Miau maja - wyniki s.27

Pedze co sil w mych czterech kocich lapach, zeby Wam przepieknie podziekowac! Dziekuje za kazdy glosik oddany na mnie, dziekuje za kolejny tytul Miss Miau. Dziekuje, naprawde z calego mojego kociego serducha dziekuje.

Obrazek

Dziekuje Malpie Starszemu, ze uslyszal moje wolanie na drodze, dziekuje Malpie Marysi, ze mnie z tej drogi zgarnela, wykarmila smoczkiem, masowala brzuszek i myla pupcie. Dziekuje Mojej Ukochanej Malpie, ze byl przy mnie gdy bylam mala, ze pokazywal mi swiat, uczyl co jest dobre a co zle, dziekuje mu tez za to, ze jest gdy go potrzebuje i nie potrzebuje i kocha mnie taka jaka jestem. I dziekuje tez za te piekne foty. I w ogole dziekuje Moim Malpom, ze pozwolili mi wejsc im na glowe i robic z nimi co zechce.

ps
Mam pytanko, czy nagrode moge podzielic?

Kicia.Yoda

Od: Sob cze 05, 2010 5:16

Post » Czw cze 07, 2012 14:30 Re: Wybory Miss i Mistera Miau maja - wyniki s.27

Kiciu, w zasadzie regulamin tego nie przewiduje, ale tez nie zabrania, wiec mysle, ze mozesz podzielic :)
Co na to pozostali?

Kociara82

Post » Czw cze 07, 2012 14:56 Re: Wybory Miss i Mistera Miau maja - wyniki s.27

Za zajęcie trzecich miejsc- małe prezenciki pójdą trochę z opóźnieniem.Przepraszam,ale mam problemy z kociastymi. :oops: Dam znać jak będę wysyłać byście były w domy :ok: Gratuluję futrzakom :1luvu:

III miejsce z 55 punktami i tytuł II WICE MISS maja - zdobyła RYSIA od isabell36

III miejsce z 61 punktami i tytuł II WICE MISTERA maja - zdobyli egzekwo: NOISE od Selene00 i FILIP od Filipek/Otylka

welina

Post » Czw cze 07, 2012 15:20 Re: Wybory Miss i Mistera Miau maja - wyniki s.27

momencik, skoro tak, to powinna byc dogrywka pomiedzy nimi.... ale ok, nie bedziemy teraz juz mieszac, ale jesli bedzie remis na ktorymkolwiek miejscu na podium-bedzie dogrywka, obowiazywac to bedzie juz od czerwcowej edycji.

A skoro cioteczka Iza jest bez neta, to fotki na czerwcowa edycje przysylajcie tylko do mnie, ale prosze, by byly max w dozwolonych rozmiarach, bo ja w tym systemie nie lapie sie w programach graficznych i ewentualnego powiekszenia czy zmniejszenia fotek nie dam rady zrobic. Jakie przyslecie takie wstawie

Kociara82

Post » Pt cze 08, 2012 17:15 Re: Wybory Miss i Mistera Miau maja - wyniki s.27

To tak:

- 40 zl przeznaczam na zarelko dla Mau :) nalezy sie jej, no nie?
- Pozostala kwote (ciotka Iza bedzie lepiej wiedziala ile to jest) dla moich kumpli z KAN Radomsko - straszna tam bieda :(
- A poduche pod pupe na parapet, ktora funduje ciotka ciotka59 bardzo prosze podeslac mojemu przyjacielowi Kefirowi, ostatnio chlop chorowal, a ja i tak nie mam parapetu :mrgreen:

Dziekuje pieknie
Kicia.Yoda

Kicia.Yoda

Od: Sob cze 05, 2010 5:16

Post » Pt cze 08, 2012 17:17 Re: Wybory Miss i Mistera Miau maja - wyniki s.27

Kiciu, Ty masz zlote serducho, zawsze myslisz o innych :1luvu:
Kocham Cie :1luvu:

Kociara82

Post » Pt cze 08, 2012 18:13 Re: Wybory Miss i Mistera Miau maja - wyniki s.27

A ja proszę o zgłoszenie się do mnie Dużych od kotków z najmniejszą liczbą punktów :) . Zabawki dopiero się zrobią ale dotrą na pewno :)

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pt cze 08, 2012 19:02 Re: Wybory Miss i Mistera Miau maja - wyniki s.27

I wszyscy będą zadowoleni :D

strelicja

Od: Sob sty 30, 2010 21:27

Post » Pt cze 08, 2012 21:11 Re: Wybory Miss i Mistera Miau maja - wyniki s.27

Kicia.Yoda pisze:To tak:

- 40 zl przeznaczam na zarelko dla Mau :) nalezy sie jej, no nie?
- Pozostala kwote (ciotka Iza bedzie lepiej wiedziala ile to jest) dla moich kumpli z KAN Radomsko - straszna tam bieda :(
- A poduche pod pupe na parapet, ktora funduje ciotka ciotka59 bardzo prosze podeslac mojemu przyjacielowi Kefirowi, ostatnio chlop chorowal, a ja i tak nie mam parapetu :mrgreen:

Dziekuje pieknie
Kicia.Yoda

Masz piękne i dobre serduszko Kicia.Yoda :1luvu:
Kefirku, odezwij się do mnie! :D

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Pt cze 08, 2012 22:37 Re: Wybory Miss i Mistera Miau maja - wyniki s.27

sluchajcie, wobec tego, ze na 3 miejscu jest remis wsrod panow, a nie chce wprowadzac teraz zamieszania (powinnam byla wczesniej zareagowac na to :oops: ) sprawe pozostawiam bez zmian jesli chodzi o te edycje.
Jedynie jak wroci Iza to zapytam, jak jej wyszlo, czy tez remis. Jesli nie, to wowczas spisze jeszcze raz wszystkie glosy, podlicze, poprosze jeszcze moze jedna osobe o to samo, zeby byc bardziej wiarygodnym i wtedy zobaczymy, jakie wyniki wyszly.
Natomiast uwazam, ze na podium nie powinno byc remisu, bo w koncu to walka o nagrody, a jak ktos funduje pojedyncza nagrode, to jak ja potem ma podzielic? Wobec tego od bierzacej, czerwcowej edycji (mam juz banerek w podpisie) umieszcze stosowny punkt w sposobie glosowania dotyczacy ewentualnego remisu na podium, by na przyszlosc uniknac tego typu sytuacji i ewentualnych nieporozumien.

Kociara82

[poprzednia][następna]