Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Neigh pisze:Goyka - mam bardzo osobistą prośbę - przestań z tym "pierwsza, nie pierwsza"
ps. Goyka to mów coś:-) rób coś.........organizuj...........ktoś broni?:-)
KTO KONKRETNIE COŚ MA POWIEDZIEĆ?
kordonia pisze:
Goyka pisze:Neigh pisze:Goyka - mam bardzo osobistą prośbę - przestań z tym "pierwsza, nie pierwsza"
ps. Goyka to mów coś:-) rób coś.........organizuj...........ktoś broni?:-)
KTO KONKRETNIE COŚ MA POWIEDZIEĆ?
No to jak zwykle wywołana do tablicy mówię: Peace-make love not war.
Zgadzam się całkowicie Wypowiadam tylko swoje zdanie, jest demokracja mam do tego prawo, a sedno sprawy jest takie, że najważniejsze jest dobro kotów. Tu też się zgadzam, tylko widzisz tak ze 3 strony temu mówiłam, że nie jest najważniejsze "kto pierwszy", ale gdzie lepiej, wiec nie rozumiem sensu podnoszenia tego zdania po raz kolejny Jeśli ma być im lepiej w fundacji to niech tam zostaną na Boga, ja uważam, że lepiej i szybciej koty znajdują domy w DT ,ale to tylko moje zdanie.no własnie, to może warto zacząć szukać DS - bo gdyby się okazało, ze takowy się znajdzie problemu dt by w ogóle nie było, a zatem może warto np. ogłoszeniami się zająć? A i jeszcze jedno, ja nie zauwazylam przynajmniej na tym wątku, żeby ktos przed amber zaoferował DT kotom stąd moje pierwsza peace Proponowanie na wątku wartość ma niewielką - dotarcie do źródła i owszem. Aczkolwiek generalnie takie dyskusje to tylko pitu pitu, bo nic nie wnosza
Goyka pisze:No i super, teraz tylko kciuczki za bezpieczny dojazd kocurków do Kociego Świata i później w piatek z Tobą do Krakowa
Użytkownicy przeglądający ten dział: darianna1, kasiek1510, puszatek, smoki1960, Tundra i 75 gości