To jest kot, nie członek mafii.
Wiem, wiem, łatwo mi pisać. Ale się martwię

oczywiście o Milę, nie o Ciebie i Renifera

Moderator: Estraven
meksykanka pisze:.
Wczoraj siedziała na oknie i z zapałem szczekała na srokę siedzącą na latarni,która to sroka nic sobie z tego szczekania nie robiła. Takie cuś.
Neigh pisze:Ależ one nie szczekają.........one usiłują ćwierkać:-) Żeby zwabić.....no udają ptaszki po prostu. jednym to lepiej idzie innym gorzej. Wsłuchajcie się to są regularne szczebioty. No kocie po kocie......ale kto wie co by było gdybym ja tak spróbowała
U mnie ćwierka wszystko poza persami. Pers nie nadaje sie do ćwierkania:-)
Neigh pisze:Ależ one nie szczekają.........one usiłują ćwierkać:-) Żeby zwabić.....no udają ptaszki po prostu. jednym to lepiej idzie innym gorzej. Wsłuchajcie się to są regularne szczebioty. No kocie po kocie......ale kto wie co by było gdybym ja tak spróbowała
shira3 pisze:Neigh pisze:Ależ one nie szczekają.........one usiłują ćwierkać:-) Żeby zwabić.....no udają ptaszki po prostu. jednym to lepiej idzie innym gorzej. Wsłuchajcie się to są regularne szczebioty. No kocie po kocie......ale kto wie co by było gdybym ja tak spróbowała
Ćwierkanie mojego rudego można porównać do szczebiotu....wrony
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 134 gości