5 kociąt w chlewku. strona 44

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 07, 2012 15:19 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

nelka83 pisze:inusia, zrobię dziś przelew pieniążków zebranych z bazarku. Dzięki wielkim sercom Dziewczyn z forum :1luvu: udało się zebrać trochę pieniążków.

ok dziękuję :1luvu:
Obrazek
Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty.
- Albert Schweitzer

inusia00111

Od: Wto kwi 17, 2012 11:20

Post » Czw cze 07, 2012 18:46 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

byłam u Carlosa... a tam zamiast nowych misek... to z powrotem stare wiadra i pęknięta miseczka... a nowe z boku... puste... normalnie się wkurzyłam... tym razem , wszystko przerzuciłam do nowych a te stare wywaliłam na śmietnik :evil: co za głupia baba! br... ;/
a ogólnie to Carlos miał ponad godzinny spacer :D byliśmy na polu... wylatał sie i to nie źle :D
ale raz się przeraziłam... bo ja z koleżanką skręciłąm w taką uliczkę... a ten pognał prosto... ja Carlos a ten nic 8O
ale zaczełam drzeć się :D Carlos to nie ta droga , idzie w drugą stronę, w tedy się zorientował i leciał aż się kurzyło :ryk:

i jeszcze NEWS DNIA ...
sąsiadka twierdzi , że zwierzęta mają robaki od mięsa... :ryk: myślałam , że się rozpadnę :D
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Czw cze 07, 2012 18:50 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

a co z tym bialaskiem jest (chyba mi cos o bialasku umkneło) i co z nim jest?

a co znaczy beda rozwalac dzialki? likwiduja?
7ksiezyc

Post » Czw cze 07, 2012 19:11 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

7ksiezyc pisze:a co z tym bialaskiem jest (chyba mi cos o bialasku umkneło) i co z nim jest?

a co znaczy beda rozwalac dzialki? likwiduja?

no ponoć mają likwidować je , i zrobić tam jakieś boisko czy coś...
białasek ma coś z uszami... nie ma wgl na nich sierści ... ma je czerwone... świerzb albo coś...
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Czw cze 07, 2012 20:08 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

dobra bialaska tez zabieramy i jedziemy do mojej wet - co moja to moja nie mam nic przeciwko Arskiemu ale ja tam mam swoja wet sprawdzona :)
masz kontenerek czy brac swoje?
7ksiezyc

Post » Czw cze 07, 2012 20:21 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

7ksiezyc pisze:dobra bialaska tez zabieramy i jedziemy do mojej wet - co moja to moja nie mam nic przeciwko Arskiemu ale ja tam mam swoja wet sprawdzona :)
masz kontenerek czy brac swoje?

co do białaska... to mam nadzieje że będzie w domu jutro ta :evil: bo w tedy będzie ciężko... kontener jest u niej :evil:
i jest u niej tak... że jak by teraz mojemu się coś stało (odpukać.. tfu, tfu) to bym nawet nie miała jak go do weta zabrac, bo by miała długi ogon by dać mi klatkę...
chyba zrobię tak... pójdę do niej... wezmę kontenerek (pewno cuchnie... wymyje...) i powiem by mi klucze dała, to wypuszczę futrzaki do ogródka, i białasa wezmę jak jej nie będzie...
zaczęłam jej pożyczać prawie nowy kontener... od dobrego roku, nie miałam go u siebie ,chyba... :evil:
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Czw cze 07, 2012 20:26 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

ok a ja wezme kontenerek woj dla małej w takim razie i dzwonie tak jak pisałam wczesniej i jedziemy
7ksiezyc

Post » Czw cze 07, 2012 20:33 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

7ksiezyc pisze:ok a ja wezme kontenerek woj dla małej w takim razie i dzwonie tak jak pisałam wczesniej i jedziemy

ok. spoko...
Byłam u niej o ten kontener etc... Ta to ma tupet... "Wiesz jak w tej klatce trzymam GOŁĘBIA" Normalnie szok o.O czego to ona nie miała?? Po co jej gołąb?? :roll: I powiedziała, że da jutro rano transporter do ogródka... i że zostawi otwarty i mam je tam wpuścić.. bo ona o 9 wychodzi... po to i to... Nie wiem po co mi się tłumaczy, gdzie idzie... ;/
Mam nadzieje, że nie zapomni... :roll:
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Czw cze 07, 2012 20:42 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

spokojnie - jak nie ebdziesz miala to ja wezme swoj - mam sztuk 4 to damy rade :)
7ksiezyc

Post » Czw cze 07, 2012 20:47 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

7ksiezyc pisze:spokojnie - jak nie ebdziesz miala to ja wezme swoj - mam sztuk 4 to damy rade :)

joo tylko jak ja jednego kota z tego smrodu wyciągnę. :D jak otworze to wszystkie... bumm :d psy dadzą dzidę...
jak zostawi mi otwarty ogródek... to zostawię tam jedzonko i one tam polecą i je zamknę :P
jak zapomni... to ją chyba :evil:
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Pt cze 08, 2012 9:30 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

i to jest ta szyrkletka . wam też przypomina persa? ma chyba coś z niego ;P
jej mama jest identyczna jak ona :D były ponoć 2 te kociaki, samiec rudy jeszcze był. ale juz oddany.

Obrazek

Obrazek
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Pt cze 08, 2012 14:12 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

kociaki po wizycie u weta. szyrkletka ma początek kociego kataru :( białasek to samo ... oby dwa dostały leki a małą odrobaczenie :P
i 7ksiezyc dzis ma zabrac i szyrkletke i rudzie do siebie na DT ^^
kocice już czekają ;] zaakceptowały się ;d najpierw razem spały a teraz sie bawia ;] zjadły też :D
mój tylko na nie syczał... ;/ musiałam je zamknąc w łazience ...
i tez odpchliłam maluszki

i znowu dziękuje pani Hani! Za preparaty na odpchlenie, i taki który się pryska pomieszczenie :D i za obroże na pchły dla psów. :1luvu:
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Pt cze 08, 2012 16:34 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

no to dziewczynki sa u mnie
szylkretka ma poczatki kociego kataru (antybiotyk i kropelki do oczu)
tri ma paskudnego swiezba poza tym zdrowa - choc ze swierzbem czeka nas niestety długie leczenie

obie odrobaczone, obie jak wspomniała Inusia odpchlone

po przyjsciu do domu obie z ochotą do kociego mleczka się dobrały, karmą suchą przergryzły i siedza teraz zamkniete w pokoiku - potem wstawie zdjecia

no i teraz trzeba im imona wymyslec

poleczymy, podtuczymy a potem szukamy domkow
7ksiezyc

Post » Pt cze 08, 2012 16:53 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

7ksiezyc pisze:no i teraz trzeba im imona wymyslec

no to ta trikolorka to Rudzia jest :P a ta druga... hym :?: Myślimy i wymyślimy ;P
:lol: Taka mała Frania :ryk:

z niecierpliwością czekam na zdjęcia z ich pokoiku :D
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Pt cze 08, 2012 17:43 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

Pani doktor roboczo nazwala je Mailna i Jezynka ;)

jakie to sa male żarłoki - bawimy się i jemy ma zmiane :mrgreen:
myszki zamordowane

tri wazyła dziś 970g
szylkretka 570g
7ksiezyc

[poprzednia][następna]