Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Fasol po operacji

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 06, 2012 18:38 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

anulka111 pisze:Ja sie ciesze,ze tego eurocyrku moge uniknac,ale cieszy mnie tez,ze cos po nim zostanie. A to dworzec,a to pare pociagow,kawalek drog. :mrgreen:

Właśnie, ciekawe, co zostanie.
Poza pozytywami (wszyscy je znają, więc nie będę wyliczać).
Już się boję piątkowej nocy (z piątku na sobotę), a mieszkam przecież daleko od stadionu.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro cze 06, 2012 18:47 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

MalgWroclaw pisze:
anulka111 pisze:Ja sie ciesze,ze tego eurocyrku moge uniknac,ale cieszy mnie tez,ze cos po nim zostanie. A to dworzec,a to pare pociagow,kawalek drog. :mrgreen:

Właśnie, ciekawe, co zostanie.
Poza pozytywami (wszyscy je znają, więc nie będę wyliczać).
Już się boję piątkowej nocy (z piątku na sobotę), a mieszkam przecież daleko od stadionu.

ja szczerze cieszę się z A2 bo w końcu szybciej będę mogła pojechać do Piły do mamy
po za tym aż strach pomyśleć :evil:
Zuzia ma wycieczkę z przedszkola we wtorek i martwię się na którą godzinę dzieci dojadą
i te głośne wieczory :evil:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Śro cze 06, 2012 18:48 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Wieczory? Wczorajszy wieczór skończył się na osiedlu po piątej rano :evil:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro cze 06, 2012 19:19 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Florko, dzisiaj duża puszczała mi ten, no... takie czerwone światełko. O, laserek, duża podpowiada. Od Ciebie. Patrzyłam uważnie, bo nigdy takiego nie widziałam.
Pralcia
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro cze 06, 2012 22:41 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Pralciu, a biegałaś za tym światełkiem? Ja lubię za nim biegać i łapać je :) . Takie polowanka sobie urządzamy z dużą.
Florka

mateosia

Od: Nie wrz 11, 2011 18:41

Post » Czw cze 07, 2012 5:08 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

mateosia pisze:Pralciu, a biegałaś za tym światełkiem? Ja lubię za nim biegać i łapać je :) . Takie polowanka sobie urządzamy z dużą.
Florka

Nie biegałam, bo nie wiedziałam, o co chodzi. Jak kiedyś Frania miała wf z dużą, to ja patrzyłam z loży kotszyderców.
Pralcia
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw cze 07, 2012 5:11 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Miau.
Duża wróciła, nakarmiła koty. Jedna kicia zjadła taką fajną puszeczkę od Cioci mateosi, bardzo jej smakowała.
Fasolka

Koty przyszły dziś w dużej liczbie, nie w komplecie (Miśka nie było dwudziesty trzeci raz), ale przyszły. Co znaczy, że wczoraj przeszkodziły im hałasy. Co z kolei znaczy, że przed nami koszmar piątkowego wieczoru i sobotniego ranka, potem następny mecz i następny, a przecież są te w telewizji, co się je ogląda imprezując. Wątpię, czy ja sama to wytrzymam :cry:
duża
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw cze 07, 2012 6:42 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Oj, współczujemy Tobie i kotom :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw cze 07, 2012 7:25 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw cze 07, 2012 7:47 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Fasolko, dzień dobry :D .
Jak sie miewasz?
My jutro wyruszamy w drogę, Duża sie o nas martwi, jak zwykle :( .
Zosia.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw cze 07, 2012 8:34 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

vip0 pisze:Fasolko, dzień dobry :D .
Jak sie miewasz?
My jutro wyruszamy w drogę, Duża sie o nas martwi, jak zwykle :( .
Zosia.

Ja? W szafie siedzę. Duża usłyszała, jak tam wchodzę (trudno nie słyszeć, bo się z rumorem pakuje - duża), i od razu przyszła zobaczyć, a ja byłam na najwyższej półce i szykowałam się do przejścia na następną półkę obok. Ale duża mnie nie ruszała. My się też o Was martwimy. O Was wszystkich. Ja najbardziej o Ciebie.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw cze 07, 2012 8:35 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Też się boję koszmaru mistrzostw :(

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw cze 07, 2012 8:37 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Sama już nie wiem, Fasolko :? .
Duża mówi, że fajnie będzie...ja Dużej wierzę.
Ale podobno bedziemy długo jechać.
Zosia.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw cze 07, 2012 8:51 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Nigdy długo nie podróżowałem.
Zazdroszczę.
Klakier

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw cze 07, 2012 9:14 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Coś Ty, Klakier! 8O
Tyle czasu w jednej klatce z dwoma grubasami! :evil:
Dobrze, że chociaz trzeci grubas osobno pojedzie :roll: .
Zosia.

vip

[poprzednia][następna]