Parys,Abi w DS.Huciane koty.Są i psy...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon cze 04, 2012 17:37 Re: Parys,Abi w DS..Łapiemy huciane koty.Nietoperek?

Czesław jest niesamowity. Jest kilka razy mniejszy od naszych kotek, ale charakterem je przerasta! Taki zadzior! To typowy samiec alfa :D Ustawia dziewczyny po kątach, napada je, goni, gryzie. Podoba mu się wszystko i nic :D
Ma mnóstwo energii. A potem jak już się zmęczy, to wpycha się najbliżej ludzia i mruczy przeraźliwie głośno. Dobrze, że można podgłosić telewizor ;)
Pięknie kuwetkuje, robi zdrowe kupsztalki. A co jest kolejną jego zaletą? Te kupsztalki nie śmierdzą 8O :D
Sara i Krystynka nie mają już tyle energii co mały kociak, więc obecnie śpią na najwyższych półkach, a Czesio biega i ich szuka, po drodze bawiąc się papierkiem z cukierka bądź znalezioną nitką.

wiewióra11

Od: Nie mar 30, 2008 20:09

Post » Pon cze 04, 2012 18:21 Re: Parys,Abi w DS..Łapiemy huciane koty.Nietoperek?

][iStandardowo pble :( Burasek w o dziewczynką :oops: i lada moment będzie mamą :idea: Łapałam całą godz-bez łapki nie da rady :!: Kupiłam im myszki różowe-rudzielec zostawił miskę :ryk: i tak się bawił :ryk:
Ostatnio edytowano Sob cze 09, 2012 21:40 przez jaga666, łącznie edytowano 1 raz

jaga666

Od: Wto mar 06, 2012 17:55

Post » Pon cze 04, 2012 20:19 Re: Parys,Abi w DS..Łapiemy huciane koty.Nietoperek?

wiewióra11 pisze:Czesław jest niesamowity. Jest kilka razy mniejszy od naszych kotek, ale charakterem je przerasta! Taki zadzior! To typowy samiec alfa :D Ustawia dziewczyny po kątach, napada je, goni, gryzie. Podoba mu się wszystko i nic :D
Ma mnóstwo energii. A potem jak już się zmęczy, to wpycha się najbliżej ludzia i mruczy przeraźliwie głośno. Dobrze, że można podgłosić telewizor ;)
Pięknie kuwetkuje, robi zdrowe kupsztalki. A co jest kolejną jego zaletą? Te kupsztalki nie śmierdzą 8O :D
Sara i Krystynka nie mają już tyle energii co mały kociak, więc obecnie śpią na najwyższych półkach, a Czesio biega i ich szuka, po drodze bawiąc się papierkiem z cukierka bądź znalezioną nitką.

My tęsknimy za nim ;) Krzysiek pyta kiedy jedziemy GO odwiedzić ;)
Myślę, że Czesław zasłużył na własny wątek ;)
Obrazek

Katalina

Od: Śro cze 22, 2011 10:08

Post » Pon cze 04, 2012 21:31 Re: Parys,Abi w DS..Łapiemy huciane koty.Nietoperek?

Jutro powstanie nowy wątek wyłącznie o Czesławie, muszę zrobić mu kilka lepszych zdjęć, coby od razu było widać jaki on piękny :)
A Wy przyjeżdżajcie kiedy chcecie w odwiedziny :)

wiewióra11

Post » Wto cze 05, 2012 15:15 Re: Parys,Abi w DS..Łapiemy huciane koty.Nietoperek?

Pożyczyłam klatkę-łapkę :D Magda ma złapać Burasię :mrgreen: ale jak znam życie wejdzie Rude :D .Tak przemokłam że tylko bielizna osobista była sucha :D Kotów nie było :( zobaczymy wieczorem.Zuzia chodzi z dzieciakami po mieszkaniu vetki-będę miała fotki ii muszę nauczyć się wklejać.Laptop po naprawie to może się uda :ok:

jaga666

Post » Wto cze 05, 2012 15:28 Re: Parys,Abi w DS..Łapiemy huciane koty.Nietoperek?

Zuzia ma cztery kociaki, będą do adopcji.Jeden jest jak Bohun, piękny, długowłosy.
A jaga666 prześle mi na maila zdjęcia młodziutkiego rudaska, chłopczyka.Przepiękny, spróbujemy mu znaleźć domek.Nie ma jeszcze roku, jest ponoć oswojony.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto cze 05, 2012 21:44 Re: Parys,Abi w DS..Łapiemy huciane koty.Nietoperek?

viewtopic.php?f=13&t=142770

Wątek małego Czesia :)

Strasznie ciężko jest mu robić zdjęcia, chłopak jest taki ruchliwy :D Dziewczyny już go kochają, bawią się wszyscy w trójkę. Śpimy też wszyscy razem. Pięć istot na jedno łóżko, w tym jedna wciskająca się w ucho to naprawdę dużo :D
Dobranoc :)

wiewióra11

Post » Śro cze 06, 2012 18:19 Re: Parys,Abi w DS..Łapiemy huciane koty.Nietoperek?

Nikt nie zagląda na wątek Czesia :(

wiewióra11

Post » Śro cze 06, 2012 22:04 Re: Parys,Abi w DS..Łapiemy huciane koty.Nietoperek?

Zagłada, zagląda.Poproś o banerek na KŁ viewtopic.php?f=8&t=133475, więcej osób trafi na wątek.

ewar

Post » Pt cze 08, 2012 11:12 Re: Parys,Abi w DS..Łapiemy huciane koty.Nietoperek?

Karmimy z p.Izą m.in tego kotka.Płeć nieznana, na razie jeszcze bojaźliwy, ale p.Izie już dał się dotknąć, do mnie podejdzie na odległość metra.Bawi się to pięknie z kotem p.Izy, wskakują oba na drzewo, gonią się..itd.Rude przychodzi około 21-ej do stołówki.Widziałam kiedyś jak przebiegało przez ulicę, bardzo ruchliwą :cry: i boję się, żeby nie skończyło pod kołami. Kot nie jest brudny, wychudzony, czyżby czyjś wychodzący? Robiłam zdjęcia nocą, nie widziałam nic w obiektywie, stąd takie tylko.Kot jest przepiękny, intensywnie rudy o bardzo charakterystycznym umaszczeniu.Na razie nie łapiemy, karmimy, ale jeśli to kotka?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

ewar

Post » Pt cze 08, 2012 20:04 Re: Parys,Abi w DS..Łapiemy huciane koty.Nietoperek?

Wracam od ogródkowych :D czekały na miski :D najważniejsze że Burasia nie urodziła.Zostawilam klatkę-łapkę w domku obok-dziewczyny nie było :( Przyszła natomiast Sisi dymniaczka :1luvu: pierwszy raz.Jaka to chudzina-prawie jak Max.Musiała być bardzo głodna :!: Jest tak śliczna :1luvu: :1luvu: muszę coś zrobić :!: ona tam nie może zostać.Rude się najadło i czekało na zabawy :ok:

jaga666

Post » Sob cze 09, 2012 9:34 Re: Parys,Abi w DS..Łapiemy huciane koty.Nietoperek?

Zdjęcia rudaska dostałam na maila.Wkleję jak tylko znajdę trochę czasu.Jest przepiękny :1luvu:

ewar

Post » Nie cze 10, 2012 13:23 Re: Parys,Abi w DS..Łapiemy huciane koty.Nietoperek?

Wczoraj i dzisiaj byłam nakarmić huciane koty. One nie wyglądają źle, są dość grube, mają piękną, gęstą sierść, ale są zarobaczone.Widać to po czarnuszkach, sierść jest miejscami zrudziała.Pojawiła się buraska Krystynka, nadal gruba, już nie wiem, czy to ciąża, czy nie.Zjadła i zaraz się oddaliła.Te koty dostają dobrze jeść, surowe mięso, nerki i serca ( to smakuje najbardziej) i puszki Butcher`s. W domku zawsze jest sucha karma, ale zaczynają być wybredne.Kolorowych chrupek nie jedzą, z siostrą przywozimy taką ze średniej półki i im bardzo smakuje.

ewar

Post » Nie cze 10, 2012 14:54 Re: Parys,Abi w DS..Łapiemy huciane koty.Nietoperek?

Swoje ogródkowe nakarmione rano-Rudasek to Zygmuś-zabawom nie było końca :piwa: Burasia jeszcze chodzi,Sisi jest tak cudowna :1luvu: i jeszcze biało-rude przybyło-przeprowadziłam wywiad-Zuzia miała 5 kotów :!: Sisi i czarnulek były w lecznicy,Zygmuś,Burasia i Leo(tak nazwałam biało-rude)zostały :roll: Jutro łapię Burasię :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: .W kocim burdelu byłam wczoraj-jest tam ten pers którego dokarmiałam zimą.2 persopodobne coś jak Bohun,1 rudy i krówka-dzikie bardzo :(

jaga666

Post » Pon cze 11, 2012 17:45 Re: Parys,Abi w DS..Łapiemy huciane koty.Nietoperek?

Burasia się nie złapała :( Zygmuś wykończył mnie :mrgreen: ledwo się dowlokłam do domu :mrgreen: ponoć rano dostały ogrom jedzenia,Zygmuś upolował gołębia :ok: a co.Do łapki zaglądała cała piątka-ale po co wchodzić jak Zuzia wcześniej zabraniała :!: Za blokiem doszły dwa-burasek chudy jak siedem nieszczęść i krówka-tylko nie wiem co :(

jaga666

[poprzednia][następna]