stawiam na to drugie.. jak siedziałam to nie mogłam oddychać, ale to pewnie zależy od tego ile swoich fałdek się w to ustrojstwo wciska Magda, ale przy wyborze sukienki to zwróć uwagę, że ten pasek z haftkami się trochę będzie oznaczał, więc nie należy przymierzać mocno dopasowanej sukienki... a chciałam się pochwalić że Snuki się przełamał i przychodzi na głaskanie i czasami pozwala sie przytulać
tyyyy, a daj linka do tego gorsetu? i jak to się kupuje? rozmiar mniejsze niż normalnie? a jak ja mam różnicę 2 rozmiarów między nadpasiem a podpasiem, to co wtedy? tak z ciekawości pytam
ale biust jest luzem, więc nie ma problemu a podpasie albo upchniesz pod haftkami, albo niskie nadpasie mocniej zaciśniesz widziałam to w jakiejś luksusowej lingerie
i z biustem nie ma problemu, bo biust jest we własnym staniku. pod spodem jest tabela rozmiarów.
Ja wybrałam taki kurna pancerny od kolan po ramiona, bo ja mam jeszcze potężne nogi ale zobacz, tam są przeróżne, niekoniecznie takie zabudowane jak ten mój.
EDIT: ja kupiłam bezpośrednio w tym sklepie online, ale w ptaku widziałam też.