KOCIA CHATKA Sosnowiec

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 06, 2012 0:15 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Biedna ta Klaudynka :(
Jeśli są osoby zainteresowana jej adopcją i podjęłyby się skonsultowania jej we Wrocławiu, to może warto to rozważyć?
Obrazek Obrazek Obrazek

Czy dom bez kota – najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego – zasługuje w ogóle na miano domu? :(
Mark Twain

Jesteśmy, by służyć zwierzętom. Obrazek

Kocia Mama Ewa

Od: Wto wrz 27, 2011 11:17

Post » Śro cze 06, 2012 3:36 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

a jak na picassie ?
napewno trzeba cos zaktualizowac
moglby mi ktos dac znac co i jak kogo niema kto jest :wink:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Śro cze 06, 2012 7:02 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

6. Beatko dasz radę uzupełnić ewidencję z kociakami - bo nie wiem czy ktoś coś do niej wpisał :oops:
[/quote]
Jest uzupełniana na bieżąco

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Śro cze 06, 2012 7:17 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Po wczorajszym dyżurze:
W wolierze powiesiłam łopatkę do sprzątania u maluchów (biała, przyniesiona z kwarantanny). Ta różowa jest mała i niewygodnie się nią sprząta.
Maluchy szaleją, młodzież też.
Ziutkowi podałam lek, ale niestety część wyleciało :(
Na kwarantannie:
Klaudynka w niezłej formie, leki podane.
Teresa była z Sandrą u weta z powodu ranek na łapkach, są leki do podawania i kąpiele (wpisane w kartę).
Ogonek siedzi w kącie przerażony, przy mnie nic nie jadł.
Pozostałe koty OK.
Była pani od żwirku, Mara Twój jest podpisany w przedsionku na kwarantannie. Przywiozła karmę, część jest w szafie na kwarantannie, pozostała część w szafce w kibelku na zdrowej. Rachunek w szufladzie.

Czy ktoś ma wagę elektroniczną, którą mógłby pożyczyć?

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Śro cze 06, 2012 7:22 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Iwona11 pisze:Czy ktoś ma wagę elektroniczną, którą mógłby pożyczyć?

Ja mam mocno zakurzoną i napewno bateria siadła
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro cze 06, 2012 7:32 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Założyłam na forum wewnętrzym wątek pt. Pasożyty. (w dziale Koty w Chatce)
Otwieram "TYDZIEŃ WALKI Z PASOŻYTAMI" :-) Nie wiem tylko czy tydzień wystarczy :? Zainteresowanych akcją zapraszam. Pomożecie?

Iwona11

Post » Śro cze 06, 2012 8:19 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

edisza pisze:Mam pytanie w sprawie Bazyla, tego małego kociaka :)
Być może znajdzie się dla niego domek (u mojej kuzynki), musi jeszcze dokładnie przedyskutować sprawę z rodzicami, ale w domku ma już jednego kotka i psy, więc kociak musiałby się dogadywać z innymi zwierzakami. :)
Miałam o niego zapytać, więc pytam :)

Mały kociak taki jak Bazylek powinien bez problemu dogadać sie z innymi zwierzakami :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro cze 06, 2012 8:20 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Martka mi tel. Bazyl ma 40,1 temperatury, trzęsie się jak galaretka. Telma też nie wygląda dobrze. Czy ktoś może podjechać do weta
8)
ARO

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Śro cze 06, 2012 8:24 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

The Szops pisze:Bazyl ma 40,1 temperatury, trzęsie się jak galaretka. Telma też nie wygląda dobrze. Czy ktoś może podjechać do weta
Ojjjj a co to sie stało 8O

ARO a jak co to niech Marta taksówka podjedzie może - jak ma czas
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro cze 06, 2012 8:28 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Wczoraj wieczorem było w porządku, jadły, bawiły się, nic niepokojącego nie zauważyłam.

Iwona11

Post » Śro cze 06, 2012 8:36 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

terenia1 pisze:Mam prośbę gdyby ktoś znalazł sięchętny na robienie ogłoszeń dla kociaków ze schroniska proszę dać znać - prześlę teksty i zdjęcia.

Pisałam już na forum schroniskowym, mogę pomoc ale wyjeżdżam 10 a wracam 17.06, także w tym czasie będę odcięta od neta.
Co do porządków w Kch to jak tylko ogarne wszystko odnosne pracy na szkolenie przyjdę sprzątać :wink:

Biedny Bazyl...co go tak nagle wzięło?
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Śro cze 06, 2012 8:39 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Iwona11 pisze:Założyłam na forum wewnętrzym wątek pt. Pasożyty. (w dziale Koty w Chatce)
Otwieram "TYDZIEŃ WALKI Z PASOŻYTAMI" :-) Nie wiem tylko czy tydzień wystarczy :? Zainteresowanych akcją zapraszam. Pomożecie?

Iwonko jezeli na walkę przewidujesz nadchodzący tydzień to mnie niestety nie ma :evil:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Śro cze 06, 2012 8:53 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Zapisałam się na 13-13.30 do Almavetu z tymi dwoma maluchami - jakoś to wytłumaczę w pracy... mam nadzieję :roll: , aczkolwiek jeśli ktoś ma inną propozycję (inny wet, wcześniejsza pora) to zapraszam do pomocy - z maluchami, jak wiecie, nie ma co czekać :!: :(

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Śro cze 06, 2012 9:06 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Dzięki Mara :ok:

Iwona11

Post » Śro cze 06, 2012 9:10 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Dziewczyny dajcie Bazyla i Telmę potem do boksu na kwarantannę, i trzeba bacznie obserwować potem Arusia i Esterkę .

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

[poprzednia][następna]