Tyle teraz się dzieje, Kocia Chatki, schronisko, że czasami trudno się połapać kto jest kto i skąd się wziął

Takie opisy bardzo pomogą zeby to wszystko ogarnąć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Plotkara pisze:Wróciłam z biblioteki i sprawa wygląda następująco:
Cały obecny tydzień (od jutra) mam wolny, także jeśli potrzebowalibyście pomocy w schronisku to tylko dajcie znać kiedy i o której : )
terenia1 pisze:Plotkara pisze:Wróciłam z biblioteki i sprawa wygląda następująco:
Cały obecny tydzień (od jutra) mam wolny, także jeśli potrzebowalibyście pomocy w schronisku to tylko dajcie znać kiedy i o której : )
To superżeby formalnie dopiąć sprawę wolontariatu w schronisku napisz maila na adres wolontariat.nadzieja@gmail.com. Ewa prześle Ci umowę wolontariacką.
terenia1 pisze:Dziś byłam po południu w schronisku - mało zmian wszystkie kociaki od Molly wyadoptowane
terenia1 pisze:Dziś 3 czarne kociaki zostały zaszczepione, i jeden z kociaków z kwarantanny trafił na adopcje, ale nie wiem który - przypuszczam, że to 14 letnia Rysia.
The Szops pisze:Czy Rysi nie można jeszcze przenieśc na adopcje?
terenia1 pisze:Zrobiłam dla Grafitki, Nelki, Izi i Rysi ogłoszenia na tablicy i alegratce.
Gdyby ktoś był chętny do robienia ogłoszeń kociakom schroniskowym proszę o info , prześlę na maila zdjęcia i teksty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: indestructibleperson, MB&Ofelia, puszatek i 158 gości