pinokio_ pisze:issey32 pisze:http://miau.pl/zabezpieczenia/img/p_1.jpg
cos pieknego. . . . oj, pewnie, ze by sie przydalo, mam nawet miejsce na cos takiego. Mysle jednak, ze musi to kosztowac mase pieniedzy.
Tak woliera do kotów cudna .Ja tylko chce napisać jak u mnie było w skrócie bo dużo by pisać .Miałam 14 kotów okazało się ze jeden ma białaczkę z pomocą miau przetestowałam wszystkie wyszło że 6 ma białaczkę byłam przerażona ale co nie uśpie żyje się dalej .Zdrowe koty zaszczepiłam p.białaczcę choć mi odradzano ale myśle że zawsze to jakaś szansa że nie zachorują .Teraz mam 15 kotów i 5 białaczkowych jeden po leczeniu i sterydach nie dało rady już go nie ma jest w lepszym świecie .Nie wiem co pokaże czas ale dbam o nie jak tylko moge ,na wolności już by nie było żadnego z nich a tak są , żyją i cieszą się życiem .Nawet jak by to miało nie być długie życie ale warto , koty żyją chwilą .Czują że są kochane i każdy kot jest inny są cudowne i szczęśliwe a ja z nimi. Cieszę się ze staneły na mojej drodze to najlepsze co mogło mnie spotkać kocham je wszystkie jednakowo.Pozdrawiam , myśle że najgorsza to panika .