I kilka próśb
1. w poniedziałek czyli 11.06.12r. trzeba jechać do kontroli z Klaudynką i Sandrą czy ktoś da radę z kociakami podjechać?
2. Marta do Ciebie mam prośbę gdybyś dała radę zrobić Sandrze zdjęcia - musimy jej szukać domku bez innych zwierzaków ona jest strasznie bojaźliwa, ale nie jest agresywna dziś tabletkę podałam jej bez problemu, boi się kotów a one wyczuwają jej strach i ją atakują, tak że na razie nie wypuszcajcie jej z boksu, całą drogędo weta płakała a u weta jakby mogła schowałaby się w mysią dziurę

jak będą zdjęcia Marlenka może zrobić jej wydarzenie na fc i damy ją na nasz profil na fc
3. jutro prawdopodobnie trzeba będzie zabrać z Almavetu dwa schroniskowe buraski - Pani Monika usilnie szuka im lokum na kilka dni jak wyjedzie, ale gdyby się to nie udało jutro je trzeba przwieźć do Kociej Chatki
4. czy ktoś mógłby po długim weekendzie podjechać do Almavetu zrobić zdjęcia Ksarze - koteczka ze schroniska, która jak była malutka została znaleziona na cmentarzu robaki ją zjadały, Pani Monika ją wyleczyła, potem została wyadoptowana i wróciła z adopcji, teraz mieszka w Almavecie z leonem, ale musimy jej szukac domku
5. no i może w sobotę po południu jakieś małe sprzątanko w kociarni - troszkę się zagraciłyśmy, ja mam i tak dyżur więc będę, ale przydałoby się co nieco uprzątnąć

ktoś chętny
6. Beatko dasz radę uzupełnić ewidencję z kociakami - bo nie wiem czy ktoś coś do niej wpisał