KOCIA CHATKA Sosnowiec

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 05, 2012 15:39 Re: proszę nie pisać

zmienione :)

:ok: :ok: :ok:

terenia1 pisze:JEŚLI KTOŚ UMIE ZMIENIĆ ŻEBY TE BANERKI KIEROWAŁY DO WŁAŚCIWYCH WĄTKÓW BARDZO PROSZĘ BO JA SIĘ DO TEGO NIE NADAJĘ

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=120965&start=555][img]http://miau_miau2010.republika.pl/KociaCh1.gif[/img][/url]

Obrazek
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=120965&start=555][img]http://miau_miau2010.republika.pl/KociaCh2.gif[/img][/url]

Obrazek
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=120965&start=555][img]http://miau_miau2010.republika.pl/KociaCh3.gif[/img][/url]
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Wto cze 05, 2012 16:12 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

no to hop wąteczku :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto cze 05, 2012 18:29 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Dziękujemy Martynko Nasz informatyku kochany :piwa: :ryk:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Wto cze 05, 2012 18:44 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Byłam dziś z Sandrą u Pani Doktor - karta leczenia założona leki w witrynce.
W poniedziałek 11.06.12 kontrola w Almavecie.
Zalecenia:
1xdziennie kąpiel w Melasebie - 2 kreski Melasebu ze strzykawki rozrobić w wodzie, ranki najpiwr przemyć wodą, potem Melaseb, zostawić na 10 minut na ten czas założyć kołnierz żeby kotka sobie tego nie zlizywała, potem przemyć wodą

3xdziennie jak się da, lub dwa razy dziennie 1/2 tabletki hydroxyzinum .
Przeklejam do kącika leczenia.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto cze 05, 2012 18:53 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Wieści z domu Papierka :flowerkitty:
Tego smsa dostałam w niedzielę jak Karolina dojechała z małym na miejsce:
"Papierek ma już swoją kordełkę, kuwete i właśnie szykujemy mu jedzonko. Bardzo dziękuję za pomoc w adopcji"
Z Karoliną jestem w stałym kontakcie :D Wszyscy bez wyjątków zakochali się z Papierku :love: Nawet tata, który jak to facet niby taki obojętny... :lol: Pożyczyłam dziewczyną moją osobistą klatkę co by maleństwo na początku w niej nocował, Karola bała się, że może sobie coś zrobić po ciemku :ryk: Ale nie uśmiecha mu się w niej spać. Maluch mieszka z psiakiem i żółwiem. Jeszcze tak się nie zdarzyło żeby Papierek był sam w domu. Ciągle ktoś z nim siedzi co by przypadkiem nic sie nie stało :D I oby tak dalej. Niedługo będę miała zdjęcia kociaka to wrzucę ma fb.
I jeszcze jedno, Karola zabierze Papierka do Wrocławia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tylko muszę dowiedzieć się dokładnie co i jak w Lupusie, dzisiaj jak dzwoniłam pani doktor była zajęta ponieważ przyjmowała sama.

Cookie1706

Post » Wto cze 05, 2012 19:25 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Super wieści :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Trudno uwierzyć że jednak są ludzie tak otwarci i pełni poświęcen. Fakt że Papierek ma w sobie coś co każe o niego dbać i pomagać.
Cookie1706 pisze:I jeszcze jedno, Karola zabierze Papierka do Wrocławia

Może to również szansa dla Klaudynki - moglibyśmy partycypować w kosztach przejazdu :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto cze 05, 2012 19:43 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Dorota Wojciechowska pisze:Super wieści :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Trudno uwierzyć że jednak są ludzie tak otwarci i pełni poświęcen. Fakt że Papierek ma w sobie coś co każe o niego dbać i pomagać.
Cookie1706 pisze:I jeszcze jedno, Karola zabierze Papierka do Wrocławia

Może to również szansa dla Klaudynki - moglibyśmy partycypować w kosztach przejazdu :ok:

Najpierw muszę dowiedzieć się dokładnie co i jak, pewnie wtedy podejmą ostateczną decyzję no i czeka ich jeszcze wizyta u nowego weta Papierka, zobaczymy co on im doradzi :roll:
Ale oczywiście wspomnę o Klaudynce :D

Cookie1706

Post » Wto cze 05, 2012 19:49 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

No jak co to może ktoś od nas by pojechał i pomógł w drodze przy kociakach i u weta
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto cze 05, 2012 20:01 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Dodałam zdjęcia od CatAngel do albumu "Kociaki" na fb :1luvu:
zaraz zrobię jakieś ogłoszenie,
proszę o udostępnianie :ok:

Cookie1706

Post » Wto cze 05, 2012 20:40 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Cookie1706 pisze:Dodałam zdjęcia od CatAngel do albumu "Kociaki" na fb :1luvu:

Fb oszalało na punkcie maluszków :D

Cookie1706

Post » Wto cze 05, 2012 21:07 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Mam prośbę gdyby ktoś znalazł sięchętny na robienie ogłoszeń dla kociaków ze schroniska proszę dać znać - prześlę teksty i zdjęcia.

terenia1

Post » Wto cze 05, 2012 21:08 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Cookie1706 pisze:

Super Marlenka :D jak coś to pamiętajmy też o schronsikowych maluszkach :oops:

terenia1

Post » Wto cze 05, 2012 21:16 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

terenia1 pisze:
Cookie1706 pisze:

Super Marlenka :D jak coś to pamiętajmy też o schronsikowych maluszkach :oops:

Nie ma problemu Tereniu, zrobię osobny album dla schroniskowych kociaków i co jakiś czas wrzutki tylko potrzebne mi zdjęcia :wink:

Cookie1706

Post » Wto cze 05, 2012 21:58 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

I kilka próśb :oops:
1. w poniedziałek czyli 11.06.12r. trzeba jechać do kontroli z Klaudynką i Sandrą czy ktoś da radę z kociakami podjechać?
2. Marta do Ciebie mam prośbę gdybyś dała radę zrobić Sandrze zdjęcia - musimy jej szukać domku bez innych zwierzaków ona jest strasznie bojaźliwa, ale nie jest agresywna dziś tabletkę podałam jej bez problemu, boi się kotów a one wyczuwają jej strach i ją atakują, tak że na razie nie wypuszcajcie jej z boksu, całą drogędo weta płakała a u weta jakby mogła schowałaby się w mysią dziurę :( jak będą zdjęcia Marlenka może zrobić jej wydarzenie na fc i damy ją na nasz profil na fc
3. jutro prawdopodobnie trzeba będzie zabrać z Almavetu dwa schroniskowe buraski - Pani Monika usilnie szuka im lokum na kilka dni jak wyjedzie, ale gdyby się to nie udało jutro je trzeba przwieźć do Kociej Chatki
4. czy ktoś mógłby po długim weekendzie podjechać do Almavetu zrobić zdjęcia Ksarze - koteczka ze schroniska, która jak była malutka została znaleziona na cmentarzu robaki ją zjadały, Pani Monika ją wyleczyła, potem została wyadoptowana i wróciła z adopcji, teraz mieszka w Almavecie z leonem, ale musimy jej szukac domku
5. no i może w sobotę po południu jakieś małe sprzątanko w kociarni - troszkę się zagraciłyśmy, ja mam i tak dyżur więc będę, ale przydałoby się co nieco uprzątnąć :wink: ktoś chętny :D
6. Beatko dasz radę uzupełnić ewidencję z kociakami - bo nie wiem czy ktoś coś do niej wpisał :oops:

terenia1

Post » Wto cze 05, 2012 23:30 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Mam pytanie w sprawie Bazyla, tego małego kociaka :)
Być może znajdzie się dla niego domek (u mojej kuzynki), musi jeszcze dokładnie przedyskutować sprawę z rodzicami, ale w domku ma już jednego kotka i psy, więc kociak musiałby się dogadywać z innymi zwierzakami. :)
Miałam o niego zapytać, więc pytam :)

edisza

Od: Sob gru 03, 2011 9:02

[poprzednia][następna]