Jak ja nie lubie jak zwierzaczki są chore za Megusię, niech już tylko będzie dobrze
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188 Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma. Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)
My się przywitamy poniedziałkowo Koty powoli się wyciszają (gonią od rana jak wściekłe i mam w domu latające dywaniki ) A ja się zbieram na szkolenie
Głaski dla sierściuchów przesyłam. Śliczne kotki masz
, ----------------------------------------------------------------------------------- Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?
Witajcie! Oluś to wszystkim zawraca w głowach Któraś mi nasikała za tv, ostatnio przyłapałam Megulę, ale wiem, że Linka też tam czasem włazi Kupę rano też znalazłam, sprawca również nieznany, bo w łazieńce to była Fleka, ale ta w korytarzu to hmmmm pewnie kocia Tak miło zaczęłam dzień
Moim się zdarza za szybko wybiec z kuwety (to Staszek- czas nie spędzony na psoceniu to czas stracony) a potem znajduje groszek na przedpokoju . Mimiśce się tez zdarza jak widzi ze coś się kroi w kuchni to szybko z kuwety bo a nuż duzi wszystko zjedzą a jej nawet powąchać nie dadzą. Ostatnio jadła brokuła takiego prosto z wody chyba nie specjalnie jej smakował ale jak my to jedliśmy to ona też
, ----------------------------------------------------------------------------------- Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?