Lara z alergią , znów mamy stresa , tym razem auta :(

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon cze 04, 2012 7:25 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

Witamy się poniedziałkowo :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon cze 04, 2012 11:58 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

bulba pisze:Witamy się poniedziałkowo :1luvu:

Witaj kochana :1luvu:

Przed chwilką miałam tel od znajomej że kolejny bezdomny pies koczuje pod marketem Real :cry: a jest to staruszek w typie jamnika i prawdopodobnie bez oczka , i jak nikt go nie weźmie to pojedzie do schroniska , tylko co go tam czeka :| , czy będzie miał szanse z niego kiedykolwiek wyjść :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon cze 04, 2012 13:18 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilką miałam tel od znajomej że kolejny bezdomny pies koczuje pod marketem Real :cry: a jest to staruszek w typie jamnika i prawdopodobnie bez oczka , i jak nikt go nie weźmie to pojedzie do schroniska , tylko co go tam czeka :| , czy będzie miał szanse z niego kiedykolwiek wyjść :cry: :cry: :cry:

O Boże, czy to się nigdy nie skończy? :( :( :(
Obrazek

bulba

Post » Pon cze 04, 2012 19:03 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

bulba pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilką miałam tel od znajomej że kolejny bezdomny pies koczuje pod marketem Real :cry: a jest to staruszek w typie jamnika i prawdopodobnie bez oczka , i jak nikt go nie weźmie to pojedzie do schroniska , tylko co go tam czeka :| , czy będzie miał szanse z niego kiedykolwiek wyjść :cry: :cry: :cry:

O Boże, czy to się nigdy nie skończy? :( :( :(

Dokładnie :cry: :cry: :cry: Jak by tak Lara dom znalazła to bym pewnie kolejną i kolejną i kolejną biedę wzięła na dt a tak nie mogę, dla mnie 3 psy w domu to maximum a jeszcze kilkanaście kotów , świnki , króliki i bezdomne a jestem sama i nie mam nikogo do pomocy ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon cze 04, 2012 21:59 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

Współczuję Ci bardzo...
Ja wczoraj odkryłam kocią budkę i miejsce karmienia niedaleko mnie pod blokami... Już dziś znowu tam byłam. Nie wezmę żadnego bo mąż się nie zgadza, ale dokarmić mogę? Może jakieś leki?

Niechby już Lara domek znalazła! Najlepszy na świecie :) :1luvu:
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Wto cze 05, 2012 9:37 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

RudyiSrebrnyKot pisze:Współczuję Ci bardzo...
Ja wczoraj odkryłam kocią budkę i miejsce karmienia niedaleko mnie pod blokami... Już dziś znowu tam byłam. Nie wezmę żadnego bo mąż się nie zgadza, ale dokarmić mogę? Może jakieś leki?

Niechby już Lara domek znalazła! Najlepszy na świecie :) :1luvu:

Ciężka jest taka bezradność gdy człowiek widzi że trzeba pomóc a nie może :| , miejmy nadzieje że te twoje bezdomniczki nie będą musiały szukać domu i że będą zdrowe a są wysterylizowane bo jak nie to wiesz co się będzie działo :|

Matyldzia dziś już je lepiej :ok: Ale Krecik nadal bardzo słabo je :|

Wczoraj wieczorem jak padał deszcze byłam z Laryską i wzięłam ze sobą parasol , myślałam że już jej minął strach ale nic z tego , parasol do domu a ja mokłam :| , musiała bym sobie kupić kurtkę nieprzemakalna no ale nie ma za co :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto cze 05, 2012 9:38 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

Wczoraj wieczorem jak padał deszcze byłam z Laryską i wzięłam ze sobą parasol , myślałam że już jej minął strach ale nic z tego , parasol do domu a ja mokłam :| , musiała bym sobie kupić kurtkę nieprzemakalna no ale nie ma za co :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto cze 05, 2012 18:22 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

Larysko parasole nie gryzą! :) Nie każ Pańci moknąć! :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto cze 05, 2012 19:59 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

phantasmagori pisze:Larysko parasole nie gryzą! :) Nie każ Pańci moknąć! :(

Ona chce abym jeszcze urosła :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto cze 05, 2012 20:00 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

No i przed chwilką byłam z Laryską na spacerze i nakarmić bezdomniaczki , był tylko jeden maluszek reszta sie chowa bo zimno i mokro :|
A Larysa i ja zresztą też sie wystraszyłam bo znów na półpiętrze siedzi cuchnący menel a Larysa znów wpadła w lekką panikę :| a jeszcze muszę iść z Pedrem i Fibim i na kwarantanne , mam nadzieje że menel sobie pójdzie :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro cze 06, 2012 22:01 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

Nie podoba mi sie dziś Laryska bo często sika i co chwile siada przy siku i piszczy , wygląda mi to na zapalenie pęcherza , na razie podałam jej urosept .
Zamówiłam też dla niej obroże z feromonami bo boi sie tych wuwuzel a u mnie ich nie brakuje :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw cze 07, 2012 20:04 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

Jak się dzisiaj miewa Laryskowy pęcherz?

Przeklęte wuwuzele :twisted:
A od jutra się zacznie :twisted: Polska - Grecja
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw cze 07, 2012 20:10 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

Dobry wieczór Justyś :1luvu: I jak Laryska dzisiaj?
Obrazek

bulba

Post » Czw cze 07, 2012 23:19 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

bulba pisze:Dobry wieczór Justyś :1luvu: I jak Laryska dzisiaj?

Witaj kochana :lol:
Laryska dziś też dostała uroset i dziś troszkę mniej ''siada'' ale sika dalej dużo .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw cze 07, 2012 23:27 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

Laryska i Tygrysek bardzo się lubią
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

[poprzednia][następna]