Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dora1020 pisze: sasiad chce sie pozbyc malych kotkow,w jaki sposob nie wiem,chyba gdzies wyrzuci.Jak pomoc?Co zrobic?Nie wiem.....
Kasia D. pisze:dora1020 pisze: sasiad chce sie pozbyc malych kotkow,w jaki sposob nie wiem,chyba gdzies wyrzuci.Jak pomoc?Co zrobic?Nie wiem.....
pójść do sasiada i porozmawiac
pomóc w sterylizacji kocicy ( dołożę się)
Angalia pisze:Przepraszam. Ledwo sie odezwałam a komputer mi nawalił. Muszę znowu od początku pisać. Mieszkam w domu z ogrodem. Nie wiem jak wygladałoby ewentualny dojazd kota do mnie, bo to daleko.Na razie głosno myślę i mam nadzieje że mój sprzęt nie nawali
Angalia pisze:Mieszkam na ŚląskuNie należę do ludzi, którzy kieruja się umaszczeniem charakterem lub tp. Powiedz, który potrzebuje pomocy na już ( ja wiem, że to bardzo trudne wybrać tego jednego). Jeżeli Ci sie uda i zorganizujesz transport to zapewnię mu DT do czasu znalezienia DS. Ale przemysl to dobrze
dora1020 pisze:Angalia pisze:Mieszkam na ŚląskuNie należę do ludzi, którzy kieruja się umaszczeniem charakterem lub tp. Powiedz, który potrzebuje pomocy na już ( ja wiem, że to bardzo trudne wybrać tego jednego). Jeżeli Ci sie uda i zorganizujesz transport to zapewnię mu DT do czasu znalezienia DS. Ale przemysl to dobrze
Dobrze,przemysle.
Tylko napisz czy mozesz wziac kotke dzika,ktora trzeba troszeczke oswoic,leczyc na kk i wysterylizowac?
Czy kotka juz oswojonego,ktory szuka DS ?
dora1020 pisze:Czy ktos moze pomoc w ogloszeniach tych kotkow,ktore sa na zdjeciach?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 121 gości