KOCIA CHATKA Sosnowiec

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 05, 2012 8:46 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Niektórzy twierdzili, ze koty po tym mają sraczkę :roll: Poza tym na pewno nie można im tylko jednego rodzaju karmy kupić - trzeba mieszać - raz to a raz coś innego ale póki co - moim zdaniem jest to jakieś rozwiązanie ;)

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Wto cze 05, 2012 8:52 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

W naszych zapasach dla Chatki przeważają Gourmety, Perfect Fit no i tacki z Rossmanna :) Ostatnio jak kupowaliśmy Animondę dla naszych małych, to wzięliśmy dodatkowego MiAmora- nie wiem czy Chatkowe kociaki go polubią- nasze wcinają :)
Dziś o 11:45 do szkoły przychodzi pani profesor do której jadę po odbiór reklamówki- ciekawe co tam się uzbierało :roll:
No i pod koniec miesiąca (żeby jeszcze zdążyć coś nazbierać :lol: ) umówimy się z Wami, żeby podrzucić to wszystko :)
Koleżanka ma jeszcze przynieść mi kołdrę- ale to może bardziej w Schronisku się przyda :) no nie wiem :)

A tu zabawny filmik
FRYZJERKA RENATKA :)

http://www.youtube.com/watch?v=jgraqD7vdeA

edisza

Od: Sob gru 03, 2011 9:02

Post » Wto cze 05, 2012 9:01 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

edisza pisze:A tu zabawny filmik
FRYZJERKA RENATKA

http://www.youtube.com/watch?v=jgraqD7vdeA
:ryk: :ryk: :ryk: sie popłakałam ze śmiechu.
To mnie proszę zapisać na wizytę do fryzjerki Reni :D Oj tylko czy mnie stać będzie na takiego fachowca z górnej półki :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto cze 05, 2012 9:12 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Dorota Wojciechowska pisze: Oj tylko czy mnie stać będzie na takiego fachowca z górnej półki :ryk:

No ja nie wiem, nie wiem :lol: Jak widać na filmiku bardzo jest skupiona na tym co robi :ryk: Tapirowanie włosów to jej specjalność :lol: Koleżanka miała problemy z rozczesaniem jej dzieła :ryk:
A minka w 12 sekundzie jest najlepsza :ryk:

edisza

Post » Wto cze 05, 2012 9:15 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

edisza pisze:No ja nie wiem, nie wiem Jak widać na filmiku bardzo jest skupiona na tym co robi Tapirowanie włosów to jej specjalność

no tak mnie zastanawia czym ta koleżanka własy smaruje :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto cze 05, 2012 10:08 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Wymyśliłam nowy pomysł na bazarek :)
Z Rafałem myśleliśmy ostatnio, żeby kupić dla Chatki jakieś 15 kilo karmy :)
Znalazłam na necie Purinę Cat Chow o smaku kurczaka dla dorosłych kotów. Tylko, że ona kosztuje swoje... bo prawie 130 zł, więc chciałam powystawiać przeróżne rzeczy na bazarek, żeby taką kwotę (bądź podobną) uzbierać z niego i zamówić tą paczkę :)
Tylko pytanie, czy kotki to będą chciały jeść ??
Obrazek

Wróciłam właśnie ze szkoły...
TRAGEDIA jednym słowem :( ehhh... uzbierało się trochę makaronu, jedna kasza gryczana no i cztery woreczki CZEGOŚ (nie mam pojęcia co to...). Nauczycielka też rozczarowana efektem akcji... ale powiedziała, że jak będę znów coś organizować to chętnie pomoże tak jak teraz. Więc myślę, że dobry termin to może koniec października/początek listopada, można wtedy wymyślić zbiórkę mikołajkową- może to ich bardziej ruszy... sama nie wiem 8O
Ostatnio edytowano Wto cze 05, 2012 11:17 przez edisza, łącznie edytowano 1 raz

edisza

Post » Wto cze 05, 2012 11:14 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Purina to dobra karma :D moje kociaki ją wcinają ze smakiem :catmilk:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Wto cze 05, 2012 11:25 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Dziewczyna od żwirku może nam zaproponować za 100zł.... 25 sztuk bozity mokrej - bylyby to i puszki 410g i kartoniki 375g - różne smaki. W zooplusie wypada podobnie ale tam by to musiał być pakiet oszczędnościowy i tylko jeden i ten sam smak. Jak coś to prosze o info ;)

Mara S

Post » Wto cze 05, 2012 12:54 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Mara S pisze:Dziewczyna od żwirku może nam zaproponować za 100zł.... 25 sztuk bozity mokrej - bylyby to i puszki 410g i kartoniki 375g - różne smaki. W zooplusie wypada podobnie ale tam by to musiał być pakiet oszczędnościowy i tylko jeden i ten sam smak. Jak coś to prosze o info ;)

wychodzi 4 zł za szt., to chyba nieźle, ja jestem za.

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Wto cze 05, 2012 13:34 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Iwona11 pisze:
Mara S pisze:Dziewczyna od żwirku może nam zaproponować za 100zł.... 25 sztuk bozity mokrej - bylyby to i puszki 410g i kartoniki 375g - różne smaki. W zooplusie wypada podobnie ale tam by to musiał być pakiet oszczędnościowy i tylko jeden i ten sam smak. Jak coś to prosze o info ;)

wychodzi 4 zł za szt., to chyba nieźle, ja jestem za.

Mara to kup to jedzenie, napisz ile mam zapłacić rozumię że tej dziewczynie od żwirku.
Fakturę proszę wrzuć do szuflady.
I chyba dobrze by było troszkę zmniejszyć porcje mokrego jedzenia dla żarłoków :wink: suche jedzenie mamy dośc dobrej jakości i na okrągło jest dostępne.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto cze 05, 2012 13:43 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Ok - napisze jej, że bierzemy - tylko na pw podam Ci nowy, aktualny numer konta do niej.

Mara S

Post » Wto cze 05, 2012 13:43 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Klaudynka chyba troszkę lepiej.Zdjęłam jej kaftanik,umyła się a potem szalała z Pysiorem.Przez te zatkane zatoki ona się dość szybko męczy.Zakropiłam ucho,ale zapomniałam zaznaczyć w karcie.Antybiotyk ma dostać wieczorem.
Ogonek dalej wystraszony,patrzy szeroko otwartymi oczami i nie spuszcza ich z człowiek na krok.
Sandra ma coraz więcej i większe te rany..
Od momentu pojawienia się maluchów używam dwóch różnych łopatek do kuwet.

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Wto cze 05, 2012 13:55 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

balbina38 pisze:Od momentu pojawienia się maluchów używam dwóch różnych łopatek do kuwet.

To ustalmy jeszcze która do czego :wink:

Mara S

Post » Wto cze 05, 2012 13:58 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

Mara S pisze:
balbina38 pisze:Od momentu pojawienia się maluchów używam dwóch różnych łopatek do kuwet.

To ustalmy jeszcze która do czego :wink:

Maluchom sprzątam różową

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

[poprzednia][następna]