Figaro52 pisze:To kocia rodzinka , mama z 5 maluchów

Kocia rodzinka od jutra ma DT. Dzięki Agita

Rodzinka już u mnie. Mają swój pokój, gdzie nikt im nie przeszkadza i nie wpuszczamy reszty kotowników. Kicia czasem spaceruje po pokoju i wygląda przez okno, ale większą część dnia spędza z maluchami przyczepionymi do mleczarni

Ładnie się opiekuje dziećmi i jest ufna do ludzi. Rano mnie trochę wystraszyła, bo zastałam wymioty, ale to chyba z przejedzenia, bo normalnie je znowu sporo, a chuda jest bardzo, więc może to dla niej za dużo było..
Co jakiś czas pomagam jej odsikać wszystkie maluchy, ale sama też raczej o to dba. Dzisiaj kupiłam wagę kuchenną i odbyło się komisyjne ważenie kociaków. Wygrywa chłop łaciaty z wagą 159g! Trochę lżejsza jest biała dziewczyna (a wyglądała mi na największą, jednak biały kolor pogrubia

) - 144g. Później prawie takie same dziewczynka łaciata i czarna - odpowiednio 131g i 129g. Najmniejszy jest czarny kocurek, który waży tylko 123g

staram się bardziej o niego dbać i przystawiać do cycka przed resztą, ale później wiadomo, wygrywa najsilniejszy, a przepychanki są naprawdę ostre.
Będę Was tu informować na bieżąco, albo może wątek o maluszkach założę. Pozdrawiam!