Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mikela pisze:Tweety, Alana zdjąć z ogłoszeń? Mówiłaś, że znalazł dom, czy mi się uroiło coś?
miszelina pisze:mikela pisze:Tweety, Alana zdjąć z ogłoszeń? Mówiłaś, że znalazł dom, czy mi się uroiło coś?
Tak, Alan ma dom.
Jak również Dzwonek i Selena.
miszelina pisze:Niniejszym komunikuję, że weekend było owocny. Zebraliśmy prawie 2500 zł!
Z tego w Galerii Krakowskiej kwestarki uzbierały prawie 900 zeta, a na wystawie sama Karola ponad 900! Poszła po bandzie!
Koty też dzielnie się sprawiły. Dostaliśmy też trochę karmy - tu podziękowania m.in. dla wistry.
Wielkie dzięki dla wszystkich, byłyście dziewczyny wspaniałe :1luvu:
mikela pisze:Kocimska z rana:
Bagheera wk****ona, rozstawia wszystkich po kątach. Na szczęście nie dochodzi do łapoczynów, przynajmniej ja nie byłam świadkiem.
Stasia smutna, nie chciała jeść przy mnie. Gdy wysadziłam ją z budki zaraz zwiała z powrotem![]()
Kociczka na kwarantannie osyczała mnie, ale kiedy, uzbrojona w rękawice złapałam ją, by przemyć ranę, zaczęła mruczeć i miziać się.Jutro wraca na działki.
Reszta ok.
Nie będę mogła przyjść w poniedziałek rano 25.06, bo mam egzamin. W zamian za ten dzień mogę wziąć 27 lub 28, też rano, bo są wakaty.
Lila_iwa pisze:mikela pisze:Kocimska z rana:
Bagheera wk****ona, rozstawia wszystkich po kątach. Na szczęście nie dochodzi do łapoczynów, przynajmniej ja nie byłam świadkiem.
Stasia smutna, nie chciała jeść przy mnie. Gdy wysadziłam ją z budki zaraz zwiała z powrotem![]()
Kociczka na kwarantannie osyczała mnie, ale kiedy, uzbrojona w rękawice złapałam ją, by przemyć ranę, zaczęła mruczeć i miziać się.Jutro wraca na działki.
Reszta ok.
Nie będę mogła przyjść w poniedziałek rano 25.06, bo mam egzamin. W zamian za ten dzień mogę wziąć 27 lub 28, też rano, bo są wakaty.
Nie żal takiej miziastej wypuszczać na działki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 62 gości