~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzieje..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 30, 2012 21:44 Re: ~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzie

Kurczę... a nie wiemy, jak Farcik do innych kotów?

Bo tak mi przyszło do głowy - nie wiem, co na ten temat sądzicie - żeby zamienić może Farcika z Kropeczką? Kropeczka chłopaków terroryzuje, widzieliśmy nie raz... A może Farcik by się z nimi dogadał. Chociaż pewnie pomysł głupi, bo tu dużo niewiadomych (jak Farcik dogaduje się z kotami? czy by nie dał dyla z wybiegu?). No i Kropeczka do wybiegu jest przyzwyczajona...

Najlepiej by było jak najszybciej dom dla Kropeczki znaleźć po prostu. Bo znając życie, to ta trójka - Farcik, Kalafiorek, Marcinek pewnie trochę posiedzi w schronie... Z nich Marcinek ma największe szanse, jakby się cierpliwy dom trafił, to on jest spokojnie do oswojenia w niezbyt długim czasie.
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Pt cze 01, 2012 7:08 Re: ~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzie

Kto będzie u kotów w sobotę?

Przydałoby się kilka osób, by posprzątać mniejszy wybieg, z którego kluski zrobiły sobie gigakuwetę :?
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pt cze 01, 2012 21:35 Re: ~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzie

Ja będę, ale po imprezie dopiero, pewnie koło 14...
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Sob cze 02, 2012 21:33 Re: ~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzie

Kropeczka zamieszkała w Pruszkowie. W tym domku, który kiedyś dzwonił, potem myślałam, że się rozmył, ale pan dzisiaj zadzwonił, że kończy mocować siatkę na balkonie i czy Kropeczka jeszcze jest. Więc zaprosiłam od razu i przyjechali.

Nowych opiekunów podbiła przebojem, od razu ładując się na kolana :) W domu od razu przystąpiła do zwiedzania i stała się obiektem miłości od pierwszego wejrzenia swojej nowej towarzyszki - 7-letniej suczki owczarka. Sunia od pierwszej chwili przystąpiła do czułego wylizywania kota, a Kropeczka... okazało się że psy zdecydowanie woli od przedstawicieli własnego gatunku i pozwala się suni wielbić. :)
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Sob cze 02, 2012 21:41 Re: ~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzie

oby więcej takich happy endów! :)
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Sob cze 02, 2012 21:52 Re: ~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzie

Super! To teraz reszta kotów będzie mogła odetchnąć ;)

patkazal

Od: Nie paź 10, 2010 18:10

Post » Sob cze 02, 2012 22:09 Re: ~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzie

Dlatego mówimy nie o adopcji, ale o pozbyciu się Kropeczki :wink:
Obrazek
Obrazek

Tajemniczy Wujek Z.

Od: Sob mar 28, 2009 14:14

Post » Nie cze 03, 2012 21:33 Re: ~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzie

Tajemniczy Wujek Z. pisze:Dlatego mówimy nie o adopcji, ale o pozbyciu się Kropeczki :wink:

Wiedziałam, że się ucieszysz :)
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Nie cze 03, 2012 22:31 Re: ~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzie

Tajemniczy Wujek Z. pisze:Dlatego mówimy nie o adopcji, ale o pozbyciu się Kropeczki :wink:

:ryk:

A uprzedziliście opiekunów, że Kropeczka podbija brodę, wali z główki w twarz człowieka - i to wszystko z kociej miłości :twisted:
I że próbuje podjadać, że sprawdza co człowiek ma w kubku i z kim rozmawia przez tel. komórkowy?
:lol:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Pon cze 04, 2012 20:57 Re: ~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzie

No, o tym nie mówiłam, ale zdaje się, że im się to będzie bardzo podobało :)
Poprzedni ich kot był bardzo niedotykalski.
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Czw cze 07, 2012 20:36 Re: ~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzie

No to super! :ok:

A inne nasze kluski odsapną trochę. :mrgreen: Może też uda się kogoś z kimś połączyć, bo wszystkie kociarnie zajęte...
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Sob cze 09, 2012 9:29 Re: ~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzie

Obrazek

Tak Ciekawska towarzyszyła nam przy śniadanku ;)

patkazal

Post » Sob cze 09, 2012 10:43 Re: ~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzie

patkazal pisze:Obrazek

Tak Ciekawska towarzyszyła nam przy śniadanku ;)

Zabiliście kota!
Obrazek
Obrazek

Tajemniczy Wujek Z.

Od: Sob mar 28, 2009 14:14

Post » Sob cze 09, 2012 11:08 Re: ~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzie

Tajemniczy Wujek Z. pisze:Zabiliście kota!

:ryk:

Wiedziałam, że to napiszesz :D

patkazal

Post » Pon cze 11, 2012 20:55 Re: ~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzie

Pamiętacie Moją Ukochaną Zołzę - Zuzinkę?
viewtopic.php?f=1&t=125989

Zuzia i Gacunio polują na rzadkie czerwcowe promienie słoneczka:
Obrazek

Zuzia daje się Dużym nosić na rękach :ok:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

[poprzednia][następna]