Taka śliczna BABUNIA-WILCZKA w innym futerku: BLEKUNIU...(*)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 18, 2012 18:10 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))

:? :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw maja 24, 2012 9:23 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))

Podczytuję, zaciskam mocno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Czw maja 24, 2012 18:28 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))

Wyniki są. Trzustkę zaczynamy intensywnie leczyć. USG zrobione i nie jest najgorzej tylko stan zapalny.
Kotecka żywiona będzie "do odwołania" Convem a pyszny ci on jest, ale najsmaczniejszy to Canigest (jak podaję to próbuje z opakowaniem zjeść i jest głęboko oburzona na wydzielnie tej pychotki), a jak się uda to podżera chrupki innym koteckom, szczególnie jak towarzystwo tak raz w tygodniu do McDonalda zaproszone i po kilkanaście KiteKetowych z Puriną One zmieszanych do miseczek nasypię. Padła już ze strony futrzastych propozycja bym dyponowanie pieniędzmi kotozakupowymi w ich pazurki przekazała to oni oszczędnie np. w Auchan zaopatrzą się, bo tam same pyszności: KiteKat, Whiskas - odpowiedz była krótka: jak zarobkować będziecie to kupujcie sobie co chcecie; popatrzyły na mnie (nawet te co nie widzą) z oburzeniem. MY do pracy???? z wielkanocnej choinki się urwałaś???????

kotydwa12

Od: Wto lut 09, 2010 17:24

Post » Nie maja 27, 2012 17:30 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))

za zdrówko :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie cze 03, 2012 17:12 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))

Wilczka dziś odeszła o godzinie 15.

kotydwa12

Post » Nie cze 03, 2012 18:22 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))

:(
Obrazek Bis, Ami i Księżniczka ['] Obrazek

Siean

Od: Pon paź 25, 2004 21:11

Post » Nie cze 03, 2012 18:29 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))

Bardzo żal..... kotuniu (*)

nie spodziewałam się takich wiadomości...

kotydwa12 - dziękuję Ci za wszystko co zrobiłaś dla Wilczki, za dom i radosną, pełną miłości starość, za cudowne beztroskie dwa lata...

Marzenia11

Post » Nie cze 03, 2012 19:48 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA ...

Smutno :cry: :cry: :cry:
Miała dobrą starość...

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie cze 03, 2012 22:29 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA ...

[']

:( :( :(

Bardzo dziękuję za ciepły dom, za opiekę, za kocie towarzystwo, które Babunia miała na kociej emeryturze.

Zdjęcie Wilczki, sprzed prawie 2 lat, tuż przed znalezieniem cudownego domku, taką ją zapamietam:
Obrazek
Wielu Przyjaciół będzie z Tobą za TM, Babuniu... [']
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Nie cze 17, 2012 5:36 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA ...

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
oj Wilczko, dopiero odczytałam... :cry: :cry: :cry: :cry:
miałaś dobry dom i dużo miłości do końca :oops: :oops:
bądź szczęśliwa za Tęczowym mostem :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto mar 19, 2013 14:22 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA ...

Wróciła, po prostu wróciła "w innym futerku".

kotydwa12

Post » Wto mar 19, 2013 15:30 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA ...

kotydwa12 pisze:Wróciła, po prostu wróciła "w innym futerku".

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
to znaczy?
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto mar 19, 2013 15:33 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA ...

kotydwa12 pisze:Wróciła, po prostu wróciła "w innym futerku".

pokazesz nam to futerko albo chociaz opiszesz?

Marzenia11

Post » Śro mar 20, 2013 15:00 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA ...

Jest to dżentelnem w wieku późnej dorosłości niedawno ociemniały; w stroju czarnym wieczorowym, z białym gorsem, w białych rękawiczkach i w białych getrach. Zachowanie typowe - dezorientacja i wokalizacja bo mieszkania dopiero "uczymy się". Ale to jest norma dla kota, który stracił wzrok w dorosłości. Najbardziej zaskoczył mnie wybór miejsc "urzędowania" kocura, bo po odejściu Wilczki poprzestawiałam meble, a Bleki mimo to wcisnął się tam gdzie panienka sypiała i tam sypia.
Co do zdjęć to nadal za trudne (ta dystechnika).

kotydwa12

Post » Czw mar 21, 2013 13:42 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA ...

kotydwa12 pisze:Jest to dżentelnem w wieku późnej dorosłości niedawno ociemniały; w stroju czarnym wieczorowym, z białym gorsem, w białych rękawiczkach i w białych getrach. Zachowanie typowe - dezorientacja i wokalizacja bo mieszkania dopiero "uczymy się". Ale to jest norma dla kota, który stracił wzrok w dorosłości. Najbardziej zaskoczył mnie wybór miejsc "urzędowania" kocura, bo po odejściu Wilczki poprzestawiałam meble, a Bleki mimo to wcisnął się tam gdzie panienka sypiała i tam sypia.
Co do zdjęć to nadal za trudne (ta dystechnika).

ojej :D akąd się wziął Jegomośc u Ciebie? :wink:

Marzenia11

[poprzednia][następna]