TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG U WETA 4000zł, BŁAGAM POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 01, 2012 22:46 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

A jak wychodziliśmy z Larą to pewien dupek szedł a raczej biegł do góry z flaszka wódki i Lara znów wpadła w panikę :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob cze 02, 2012 16:24 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

:roll:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Sob cze 02, 2012 16:28 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

nie moge zrobic, bo nie umiem obslugiwac tych programow graficznych ktore mam w tym systemie, w windowsie mialam latwiejsze. A poza tym i tak nie mam gdzie wydrukowac. Ten system nawet nie widzi drukarki ani skanera, wiec nawet nie mam teraz mozliwosci zeskanowac niczego.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob cze 02, 2012 22:02 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Dziś Lara jeszcze rano była bardzo pobudzona :| , ale koty Tygrys i Kika cały czas tuliły się do niej , a Tygrys nawet do niej coś mówił w swym kocim języku :wink: A na spacerze w parku już było ok , szalała z młodym spanielkiem i on już miał dość a Lara nie , ona jest jakimś cyborgiem czy co :roll:

Dziś też byłam na kwarantannie z u Morfeuszka z Pedrem i Fibim , niestety Morfeusz puszczony a i tak na nie syczał , nie wiem jak to bedzie jak on zobaczy ruchliwą Larę , boje sie , czekam na te obroże z feromonami i feliway :|

Miki ładnie zjada antybiotyk , nie protestuje :twisted:

A Eustachy ładnie siura i szaleje za laserkiem jak mały kociak :twisted:

A Matyldzia nadrabia w jedzeniu , dziś jej musiałam dać 5 gourmetów a pewnie jeszcze jeden na noc :twisted:

No a Bonę dziś nakryłam na gorącym uczynku jak mi nalała do szuflad :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 03, 2012 14:26 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Dziś chyba pogoda daje wszystkim w kość , bo nie tylko mnie potwornie bolą kości i trawy :|

Matyldzia dzis tylko dwa razy podeszła do kuchni po jedzonko a po otwarciu gourmeta dosłownie tylko liznęła odrobinkę a teraz śpi .

Miki i Szłapek tez dziś nie chcą jeść :|

A Pedro od wczoraj dosłownie siedzi w klatce Karolka i je sianko , i też nic nie je :|

Ale za to apetyt dopisuje Laruni , Eustachemu i nawet za laserkiem dziś biegał no i reszta stada tez ok.

W południe poszłam do Morfeuszka tylko z Pedrem i Pedro dosłownie stał w jednym miejscu pod drzwiami a Morfi najpierw sie miział i tulił do mnie ale jak zobaczył Pedra to mu wlał łapą z pazurami prosto w oko :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 03, 2012 16:40 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ty to masz przeboje Just :|

A powiedz no Ty mi jak Twoje zdrówko wygląda,bo kiedyś nam obiecałaś pisnąć nieco
Ostatnio edytowano Nie cze 03, 2012 16:43 przez Myszolandia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie cze 03, 2012 16:41 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

wyladowuje swoja zlosc za tamtego psa... :roll:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie cze 03, 2012 17:46 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Dobry wieczór Justynko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie cze 03, 2012 18:11 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Myszolandia pisze:Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ty to masz przeboje Just :|

A powiedz no Ty mi jak Twoje zdrówko wygląda,bo kiedyś nam obiecałaś pisnąć nieco

Szczerze mówiąc nie najlepiej :| , stawy i kości bolą jak cholera i mimo iż na początku leki działają to po chwili już nie chyba mój organizm sie do nich szybko przyzwyczaja :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 03, 2012 18:12 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Kociara82 pisze:wyladowuje swoja zlosc za tamtego psa... :roll:

Niekoniecznie , przecież siedzi sam już tyle miesięcy na kwarantannie a ja nie daje rady u niego siedzieć tyle co by potrzebował a jestem sama i nie umie się rozdwoić :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 03, 2012 18:22 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

ROZLICZENIE MAJ
Fundusz immunologiczny im kotki Rozalki
na zylexis dla Mati i Eustachego --- 100 zł
P.Robert ---------------------------------- 200 zł
Izydorka ---------------------------------- 25 zł
Phantasmagori na dług Larysy ------ 40 zł
P.Walentyna dla Eustachego -------- 80 zł
Kociara 82 bazarek kubki ------------- 30 zł
Miłka dla Raffiego ---------------------- 50 zł
IZAZET dla Eustachego ---------------- 100 zł
Bazarek - porcelanowa kurka ------- 20 zł
Phantasmagori -------------------------- 50 zł
Magda23z dla Mati --------------------- 25 zł
P.Beata dla Mai -------------------------- 20 zł
P.Aneta dla Morfeusza ----------------- 20 zł
Honda11 dla Bony ---------------------- 30 zł
Marivel dla Morfeusza ---------------- 70 zł

:1luvu: :1luvu: :1luvu: RAZEM 860 zł :1luvu: :1luvu: :1luvu:

WYDATKI

WET -------------------------------------------- 200 zł
Żwirek ----------------------------------------- 180 zł
Chappi 20kg --------------------------------- 71.98 zł
Pampersy 3 paczki ------------------------ 83.97 zł
Gourmet musy ----------------------------- 135.80 zł
Gourmet musy ---------------------------- 67.90 zł
Gourmet musy --------------------------- 67.90 zł
Reczniki papierowe --------------------- 32.97 zł
Fiprex,szelki i żwacze dla Lary --------- 42.77 zł
Mięso ---------------------------------------- 6.88 zł
Mieso ---------------------------------------- 10.71 zł
Mięso ---------------------------------------- 13.29 zł
Mięso ---------------------------------------- 32.50 zł
Mięso ---------------------------------------- 9.15 zł
Mięso --------------------------------------- 22.46 zł
Mięso --------------------------------------- 4.92 zł
Mięso --------------------------------------- 8.78 zl
Mieso ---------------------------------------- 8.80 zł
Mięso ---------------------------------------- 19.40 zł
Mięso ----------------------------------------- 7.52 zł

RAZEM 1018,92

Bardzo Wam wszystkim dziękuje za pomoc finansową :1luvu: , za bazarki :1luvu: , za podnoszenie wątków :1luvu: , za wszystko co robicie dla moich podopiecznych

Bardzo i to bardzo chce podziękować wspaniałym lekarzom weterynarii dr Juli i Michałowi Mazur i dr Karolinie Włodarczuk z lecznicy FAUNA z ul Żwakowskiej 48 za to iż zawsze leczą moich podopiecznych :1luvu: , zawsze mimo rosnącego długu :1luvu: , są to najwspanialsi weci dla których nawazniejsze jest ratowanie zwierząt ...

Bardzo che tez podziękować wszystkim którzy podarowali nawet najmniejszą ilość karmy a to tak wiele dla moich podopiecznych znaczy , bardzo Wam dziękuje :1luvu:

Bardzo Was proszę o dalszą współprace , o pomoc aby mogły godnie żyć i doczekać adopcji lub spokojnego końca swych dni ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 03, 2012 19:56 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Idę najpierw z Larą na spacer i do bezdomniaczków , potem z Pedrem i Fibim no i do Morfeusza , i chyba pójdę bez psów , kurcze tylko czemu aż na 2 piętrze mieszkam , nie wiem co robić z Morfeuszem , boje się go na górę brać :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 03, 2012 22:55 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Pogoda, no cóż wpływa na samopoczucie i ludzi i zwierząt. Niestety :(

Morfeuszek... nie wiem naprawdę co Ci doradzić... :roll:
Ja bym chyba zaryzykowała zabranie na górę :roll: On za długo tam jest :(
Niestety reakcji nie przewidzisz. Równie dobrze może być nadspodziewanie dobrze jak i nadspodziewanie źle.
Myślę, że mimo wszystko trzeba spróbować.

Ciekawam jak się podobało Pedrowi na obiecanym spacerze z ciotką Kociarą, prosimy o relację :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon cze 04, 2012 7:27 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Witam się poniedziałkowo i życzę miłego, spokojnego dnia :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon cze 04, 2012 8:57 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

phantasmagori pisze:Pogoda, no cóż wpływa na samopoczucie i ludzi i zwierząt. Niestety :(

Morfeuszek... nie wiem naprawdę co Ci doradzić... :roll:
Ja bym chyba zaryzykowała zabranie na górę :roll: On za długo tam jest :(
Niestety reakcji nie przewidzisz. Równie dobrze może być nadspodziewanie dobrze jak i nadspodziewanie źle.
Myślę, że mimo wszystko trzeba spróbować.

Ciekawam jak się podobało Pedrowi na obiecanym spacerze z ciotką Kociarą, prosimy o relację :ok:

Spróbuje ale muszę mieć najpierw te obroże z feromonami i feliway w kontakcie . Niestety u góry będzie miał mniejsza klatkę i na początku bez wypuszczania z niej , na kwarantannie jest puszczany 2-3 razy dziennie , oko Pedra te w które oberwał jest zamknięte i bolesne , chyba bez kropli się ie obejdzie :|

A co do wizyty Kociary82 to nie dotarła :| Psy były na spacerku tylko ze mną ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]