lidka02 pisze:Nie ugryzło coś go , jakieś uczulenie
Nie wiem ,nie zauważyłam?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
raiya pisze:Basiu, bądźmy w kontakicie, jak już będę konkretnie wiedziała co i jak, to zadzwonię. Martwię się tylko, jak one będą jadły, skoro nie potrafią jeszcze stałego? Basiu albo Asiu, macie może u siebie mleczko dla kociąt? Chodzi o to, by je nakarmić chociaż w drodze, nie mogą przecież cały dziń podrozowac bez jedzenia, możemy je zabić w ten sposob, sa takie m,alenkie...
lidka02 pisze:Witam jedne i drugie maleństwa na zdjęciu wyglądają jakby były w jednakowym wieku ....Jaka jest między nimi różnica ...
joanna3113 pisze:lidka02 pisze:Witam jedne i drugie maleństwa na zdjęciu wyglądają jakby były w jednakowym wieku ....Jaka jest między nimi różnica ...
Na pewno nie sa w tym samym wieku, te bez matki według mnie mają 5 tygodni, z matką 3 tygodnie.
lidka02 pisze:joanna3113 pisze:lidka02 pisze:Witam jedne i drugie maleństwa na zdjęciu wyglądają jakby były w jednakowym wieku ....Jaka jest między nimi różnica ...
Na pewno nie sa w tym samym wieku, te bez matki według mnie mają 5 tygodni, z matką 3 tygodnie.
Myśle chce pomóc nie zaszkodzić ..
horacy 7 pisze:Trzy maluchy już u Magdy po wielu przygodach w końcu bezpieczne.
ASK@ pisze:horacy 7 pisze:Trzy maluchy już u Magdy po wielu przygodach w końcu bezpieczne.
horacy 7 pisze:ASK@ pisze:horacy 7 pisze:Trzy maluchy już u Magdy po wielu przygodach w końcu bezpieczne.
Mi to już chyba nawet łatwo przychodzi udawać idiotkę .Maluchy wyglądają jak połowa moich 9 tyg. Kleksa i Bąbla a podobno mają 8 tyg.Panie wiedzą na pewno bo jedna sama je przyniosła do schroniska od swojej mamy.Czyli co tu mówić to zastępca kierownika schroniska,była ze mną Magda widziała i rozmawiała z paniami i myślę ,że przyzna mi rację ,ze takich ludzi nie da się wyedukować.Było trochę trudności by maluchy adoptować bo nie zaszczepione lecz po rozmowach z różnymi paniami z kierownictwa udało się.Teraz jeszcze kotka z maluchami ,jak to zrobić.
meksykanka pisze:Nóż mi się w kieszeni otwiera. Naprawę. Sorry Basiu ale ja już po prostu nie zdzierżę.
To się nazywa opieka na zwierzętami i zapobieganie bezdomności...
Staram się nie pisać wszystkiego co myślę na temat schronu.
Ale naprawdę same najgorsze słowa mi się cisną na usta.
Zresztą je wypowiedziałam... do Renifera.
Tu się musi coś zmienić do jasnej ch...ry, bo to przekracza wszelkie granice
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 446 gości