EXO DO ADOPCJI 3 OSESKI DO ADOPCJI FOTKI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 01, 2012 7:24 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI jedna choruje

A bluzy z pieskami jeszcze nie wysłałam :oops:
A dziś znów w daleką trase ruszam... Ale co tam... Ta bluza to wisi i myśli o Tobie z półtora roku już, to jeszcze parę dni może powisieć. No zbieram się do pracy - nie ma, że boli :twisted:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt cze 01, 2012 8:20 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI jedna choruje

co ma wisieć nie utonie :wink:
wertuje ogłoszenia o racę ,zrobiłam swoje cisza.
Ja muszę mieć pracę ,jestem tak zdesperowana że i na noc pójdę.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt cze 01, 2012 8:49 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI jedna choruje

Dorciu, a jak sunie się czują?

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt cze 01, 2012 10:53 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI jedna choruje

OKI pisze:Dorciu, a jak sunie się czują?

dobrze ,dziękuję :D
one pewnie już nie pamiętają o tym ,tylko człowiek rozpamiętuje. :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt cze 01, 2012 21:04 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI jedna choruje

Dorciu, przepraszam ze u Ciebie zaspamuje ale może sie tutaj znajdzie ktoś z Poznania któ by pomógł?
viewtopic.php?f=1&t=142641

:(
Im bardziej poznaje ludzi - tym mocniej kocham zwierzęta.

Pozdrawiamy - Emi i Billi

bulefka

Od: Wto kwi 11, 2006 20:51

Post » Pt cze 01, 2012 22:09 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI jedna choruje

Mruniak juz po zdjęciu szwów. bardzo dzielna była :D
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob cze 02, 2012 9:19 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI jedna choruje

Witam łkendowo :wink:
U nas wszystko ok i oby tak dalej :ok:
tylko ja siadam :oops: nie wiele brakowało abym na karmienie się nie podniosła :oops:
Za to moje cyce jedzą pięknie ,dwa czyli Dyzio M i Oskar L po włożeniu do kuwetki elegancko z niej korzystają :1luvu:
co prawda drą się przy tym okropnie ale robią siusiu i kupkę wzorcowe :1luvu: trzeci bandyta Smoku ,uważa że jego trzeba jeszcze niuniać i pewne czynności musi matka wykonywać . :mrgreen:
Maluchy przekroczyły 30 dkg ,tylko Dyzio waży mniej :wink:
Za to mleko znika w niesamowitym tempie właściwie już powinnam kupić 3 opakowanie 8O ale ciesze się z tego ogromnie :D gorzej gdyby nie jadły .
Tak było pierwszego dnia ,tylko krzyczały :cry:

Limku ,super :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 02, 2012 11:12 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI jedna choruje

Trzymam kciuki i życzę powodzenia!
adeeniet

Post » Sob cze 02, 2012 12:14 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI jedna choruje

To zamelduję też tutaj ;)
Mała, 5-6 tygodni, bura cała od nosa do ogona :)
Lekki kk, dostała Betamox i Lydium. Betamox na pn., śr., pt - w wyprawce :mrgreen: Dostanie też 2 saszetki Conva, więcej nie mogę :oops:
Prawie zagojony wrzód rogówki, drugie oczko zdrowe - Tobrosopt. Odrobaczona Vethmintem, parafinka też już poszła.
Książeczka będzie w poniedziałek, bo oczywiście wpadłam na to, że potrzebuje, po wyjściu od weta. Odbiorę razem z Mixolem.
Aaaa.... mała ma to samo, co Fosteru :? "Przeskakujące" rzepki, wygląda na to, że u obojga to wada wrodzona, która panoszy się w mojej okolicy :(
Dodam strzykawę preparatu, który Fosterowi b. pomaga. Wet mówi, że można :)
Mała próbuje jeść już sama - odpowiednio naprowadzona ;) Myślę, że to kwestia paru dni.

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob cze 02, 2012 19:22 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI jedna choruje

a jaka śliczna z niej pierdołka :1luvu:
burasia tycia kulka ,tylko brać i kochać 8)

ja miałam pracującą sobotę ,jestem padnięta ale zadowolona :D i dzieci mogłam ze sobą zabrać i truskawek pojeść ...i pieniążki zarobiłam . :kotek:

po powrocie do domu usłyszałam tyle wyrzutów że głowa mała ,jak mogłam zostawić dzieci na tak długo :wink: najgłośniej pyskowała mi Pyza i wiecie ci ja z nimi gadam ,ale że oczekuję odpowiedzi to już trzeba do specjalisty się wybrać :smokin:

Gadzina na biwaku z harcerzami dupsko ,oj nie trafiona pogoda,zamarzną dupska :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 02, 2012 20:08 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI jedna choruje

padam ,dobrej nocki.
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 02, 2012 20:27 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI jedna choruje

Mruniak bez kubraczka :D najpierw przeciągała sie i przeciągała i przeciągała a teraz gania i gania i gaaania :lol:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob cze 02, 2012 21:21 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI jedna choruje

Dorciu wypoczywaj po ciężkiej pracy - a gdzie tak pracowałaś, jeśli to nie tajemnica :wink:
Ja już w zimnym klimacie, a rano było jeszcze takie ciepełko :) trzeba sie przestawić na inną pogodę

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Nie cze 03, 2012 8:07 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI jedna choruje

Trzymam kciuki za całą Twoją gromadkę!
adeeniet

Post » Nie cze 03, 2012 12:30 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI jedna choruje

To już 13 godz? ,troszkę podsypiałam :oops: ogarnęłam mieszkanie ,nie wiem skąd u mnie tyle kłaków :twisted:
BB vel Blondi sypie się masakrycznie .

syneczkowie jedzą ,rosną ,rozkręcają się .
Troszkę mamy problemów z kupą tz.Oskarek ma ,pracujemy nad tym .

ja niestety nadal odsuwam problem ,czyli wizytę w gazowni :oops: boję się .
Wiem że od problemów się nie ucieknie ,zwłaszcza takich i pewnie w tym tyg.stawię temu czoła :oops:

odkąd są maluchy nie mam czasu i ochoty oglądać programów telewizyjnych ,więc się nie zastanawiam po co i ku czemu nagrywane są filmy typu Julia ,próbowałam zrozumieć ale chyba za głupia jestem :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]