Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:W poniedziałek do domu zawożę Dzwonka od Edytyl. B. dziękuję Dziewczynom, które go ogłaszały.
paula_t pisze:Hej! Mam potencjalny domek dla kilkumiesięcznego kociaka. Przyjaciółka mojej koleżanki miała adoptować znalezionego przeze mnie kociaka, który od ponad miesiąca przebywał w DT, ale okazało się, że już znalazł domek, więc mam teraz na maila przesłać jej zdjęcia i opisy kociaków do adopcji, jeśli takowe są.
Dziewczyna nie ma żadnych wymagań co do kotka jeśli np.chodzi o umaszczenie, jedynie dobrze by było, żeby umiał robić do kuwety:)
Umowa adopcyjna i wizyty po nie są żadnym problemem.
Wiem, że wymagacie, aby okna były zabezpieczone i to nie chodzi o to, że ona ma coś przeciwko, co raczej chyba ją na to nie stać...
paula_t pisze:Dziękuję bardzo, wyślę zaraz maila z proponowanymi kotkami, bo póki co to zbieram informacje:)
I jak już ktoś jest o tej porze, to chciałam zapytać jak moja bura kotka się miewa, no i kiedy mniej więcej będzie wypuszczana?
miszelina pisze:Biedny Emet po galeriowaniu spał jak zabity w koszyczku. Ale do miseczki poszedł.![]()
Stasia-galerianka też miała apetyt.
Kamyk bawi się z Zafirąa Bagheera sama z własnej woli opuściła klatkę i postanowiła żyć na swobodzie. Zobaczymy.
Sigma niestety nie ma zamiaru iść w jej ślady. Żal mi jej.
Cała reszta ok. A jaki spokój, jak nie ma Seleny![]()
Robert przywiózł trochę animondy, będa miały na odmianę.
mikela pisze:miszelina pisze:Biedny Emet po galeriowaniu spał jak zabity w koszyczku. Ale do miseczki poszedł.![]()
Stasia-galerianka też miała apetyt.
Kamyk bawi się z Zafirąa Bagheera sama z własnej woli opuściła klatkę i postanowiła żyć na swobodzie. Zobaczymy.
Sigma niestety nie ma zamiaru iść w jej ślady. Żal mi jej.
Cała reszta ok. A jaki spokój, jak nie ma Seleny![]()
Robert przywiózł trochę animondy, będa miały na odmianę.
Stasia jednak poszła do Galerii?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 43 gości