Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwoo1 pisze:Wet powiedział mi, że to problem terytorialny i nic z tym nie zrobię. Jutro idę do biedronki kupić pampersy, niech se leje
iwoo1 pisze:Moje wszystkie sterylizowane, a to wszystko przez moją pierwszą kotkę. Z zazdrości zaczęła mi posikiwać, kiedy w domu pojawiały się następne koty. I tak już zostało. Ja już się poddałam i ze stoickim spokojem myję ściany i wszystko co zauważę że posikane. Chyba dosyć skutecznie, bo nie śmierdzi mi w domu - działamy natychmiast jak zauważymy, ale to nie rozwiązanie, ręce można sobie urobić, spróbuję z tym octem. My też chodzimy i węszymy jak psy, bo nie pozwolę, aby mieszkać w kuwecie.
puszatek pisze:iwoo1 pisze:Moje wszystkie sterylizowane, a to wszystko przez moją pierwszą kotkę. Z zazdrości zaczęła mi posikiwać, kiedy w domu pojawiały się następne koty. I tak już zostało. Ja już się poddałam i ze stoickim spokojem myję ściany i wszystko co zauważę że posikane. Chyba dosyć skutecznie, bo nie śmierdzi mi w domu - działamy natychmiast jak zauważymy, ale to nie rozwiązanie, ręce można sobie urobić, spróbuję z tym octem. My też chodzimy i węszymy jak psy, bo nie pozwolę, aby mieszkać w kuwecie.
mam bardzo podobny problem z moją rezydentką ale to wyjątkowo złośliwa osóbka
kupiłam im dawno temu takie łóżeczko do spania, jak tylko Kisia widzi, że śpi w nim Kacper od razu idzie i tam sika![]()
też jak otwieram komuś drzwi to najpierw sprawdzam czy nie nadepnie na minę![]()
to zasługa białego misia, ma dwie czyste kuwety do wyboru ale po co tam wchodzić
przecież trzeba podnieść łapki i przejść przez próg...wygodniej na podłogę
postawiłam kiedyś cztery kuwety jedna obok drugiej w miejscu gdzie robi...
sprytnie ominął i narobił na podłogęwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Karolek(ona) pisze:i co Linda - dali w kolorze sraczki jak chciałaś ??
alab108 pisze:Przecie to krem, Twoje koty tak sra...![]()
Karolek(ona) pisze:alab108 pisze:Przecie to krem, Twoje koty tak sra...![]()
Pytałam Lidke jaki kolor zamawiać, mówi coś w zieleni, sprawdzam i jest seledyn i taki cimny zielen to sle jej linka wybieraj - ona mówi ta u góry po lewej w kolorze sraczki, patrze "seledyn", potem robie zamówienie, wysyłam, wchodze na przelew i mówie kurna zapomniałam koloru pdoac, wiec szbkie pw do sprzedawcy, ale napisałam żeby było seledyn z beżem nie kolor sraczki bo jeszcze by mi w komentarzu napisał - kopnięta jakaśi by sie wydało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 298 gości