ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:dzieńdoberek![]()
![]()
dzień doberek, gdzieś Ty była jak Ciebie nie było![]()
gołabki zawijane robilam
ja też robiłam wczoraj i dzisiaj
Moje mi w końcu wyszly

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:dzieńdoberek![]()
![]()
gołabki zawijane robilam
Danusia pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:dzieńdoberek![]()
![]()
gołabki zawijane robilam
Moje mi w końcu wyszly,ale wiesz , jakie ja ostatnimi czasy mialam do nich podejście
ula-misia pisze:wczorajsze pojechały do Gdańska- do Jaculka a dzisiaj robiłam dla nas
Danusia pisze:ula-misia pisze:wczorajsze pojechały do Gdańska- do Jaculka a dzisiaj robiłam dla nas
Po niedzieli znowu zrobię
ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:wczorajsze pojechały do Gdańska- do Jaculka a dzisiaj robiłam dla nas
teraz są najlepsze z młodej kapustki i się szybciutko gotują
Danusia pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:wczorajsze pojechały do Gdańska- do Jaculka a dzisiaj robiłam dla nas
no własnie dlatego zrobiłam. Planowalma dziś mielone, ale akurat podjechalo auto z ziemniakami. Mieli i kapustę ,więc wzięlam, no i
ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:wczorajsze pojechały do Gdańska- do Jaculka a dzisiaj robiłam dla nas
no własnie dlatego zrobiłam. Planowalma dziś mielone, ale akurat podjechalo auto z ziemniakami. Mieli i kapustę ,więc wzięlam, no i
i wspaniała wyżerka, lepsza niż mielone
feniks32 pisze:Qrde i tutaj też dysputa o jedzeniu![]()
![]()
![]()
Dobra, jutro się zrehabilituję: kotlety z młodego kalafiora i do tego młode ziemniaczki, sałatka z pomidorów + zielona cebulka. O! A co!![]()
Pozdrawiamy serdecznie![]()
![]()
Ciepła pisze:witaj kochana Uleńko i Miłeńko![]()
tutaj wszyscy o jedzeniu..
więc nie będę gorsza i wczoraj jak przywiozłam Kubę do domu to zrobiłam kalafiorka z bułeczką na masełku,młode ziemniczki z koperkiem i pierśniki kurzęcie, a do picia zsiadłe mleczko![]()
dziś tak troszkę stndartowo a troszkę leniwie - lazania
ula-misia pisze:Ciepła pisze:witaj kochana Uleńko i Miłeńko![]()
tutaj wszyscy o jedzeniu..
więc nie będę gorsza i wczoraj jak przywiozłam Kubę do domu to zrobiłam kalafiorka z bułeczką na masełku,młode ziemniczki z koperkiem i pierśniki kurzęcie, a do picia zsiadłe mleczko![]()
dziś tak troszkę stndartowo a troszkę leniwie - lazania
dobre jedzonko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Kankan, Paula05 i 35 gości