Pakt Czarownic XXXII

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt cze 01, 2012 10:19 Re: Pakt Czarownic XXXII

Dzień dobry!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt cze 01, 2012 13:02 Re: Pakt Czarownic XXXII

Maj fjuczer

http://www.youtube.com/watch?v=Mh_NaRInnRc

:lol:

Tak mi się przypomniało...

Będę ryczeć, że mi się przypomniało... I będę ryczeć ze śmiechu...

To co, dawać ogłoszenie na Tablica.pl?
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Pt cze 01, 2012 20:52 Re: Pakt Czarownic XXXII

AYO pisze:DZIE NACZELNA ?

TRZA PRZYKLEPAĆ :twisted:

o tej porze AYO (10.16) Naczelna siedzi w pracy gdzie ma inwigilowanego i wydzielanego na kod neta :twisted:

Oficjalnie ogłaszam, że majowym beneficjentem Paktowego Głosowania została Justa&Zwierzaki - gratuluję :ok: :ok: :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pt cze 01, 2012 21:58 Re: Pakt Czarownic XXXII

Drugi dzien pracy za mna. Dzis glownie bylo slychac papuge (Igorka), ktory na zmiane krzyczal i swiergotal. A ze ludzie go ucza dziwnych rzeczy to slyszalam m.in. taka wiazanke: Igorrrek! Igorrrek! Kuurrrrrrrr*a! Kurrrrrrrrrrrrrrrrrr*a! Igor hultaj! (zamiast Igor h... bo ktos mu tak podpowiedzial raz dowcipnie i papuga zalapala). I tak przez pol dnia...

Dzis mialam bardzo fajna klientke, pania ktora wziela ze schroniska suke, dwuletnia - piekna sunie, o biszkoptowym kolorze siersci i bialej krawatce. Sunia widac ze wychudzona ale jaka fajna... Pomoglam pani dobrac zabawke, szampon, karme, miske na wode i grzebien. Pogadalysmy o psach, schroniskach i wogole... potem mialam klientow ktorzy kupowali dla swojej kotki karme whiskasa. Taka sama kocia menda wybredna jak moja Fiona - kupowali drozsza karme kotka sie wypiela. Fajni pozytywni ludzie :)

Jutro wolne, w niedziele 11 godzin. Dojazd ok 4 w obie strony... Samiec dzis zreflektowal sie bardzo i przyszlam do domu ktory lsnil - nawet naprawil mi drzwiczki w szafce z ciuchami i wyczesal zgrzeblem dywan (normalnie pojasnialo 8O ) Wniosek: nie oplaca sie wierzyc stereotypom na temat mezczyzn. I fajnie jak zaskakuja :)

Gratuluje juscie i zycze zwierzakom wszystkiego najlepszego :)

Ps. zakochalam sie w jednym drapaku ale niestety na moj wymiar nie ma :/
Ps.2. wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt cze 01, 2012 22:43 Re: Pakt Czarownic XXXII

a ja znow w sz-inie... ledwo dojechalam. normalnie wchodzi mi w krew!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob cze 02, 2012 0:54 Re: Pakt Czarownic XXXII

A u mnie znowu wesołe miasteczko.
Drugi raz w tym tygodniu moja mama znalazła się w szpitalu.
Mam dość. Kotów, psów, problemów, weterynarzy-idiotów, nieoduczonych lekarzy, braku wszystkiego : pieniędzy, jedzenia w lodówce, czystych ciuchów, ostatnie (jedyne) buty tez mi się rozleciały :|
Czy mogę sobie umrzeć cichutko w kąciku ?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob cze 02, 2012 7:57 Re: Pakt Czarownic XXXII

jasdor pisze:A u mnie znowu wesołe miasteczko.
Drugi raz w tym tygodniu moja mama znalazła się w szpitalu.
Mam dość. Kotów, psów, problemów, weterynarzy-idiotów, nieoduczonych lekarzy, braku wszystkiego : pieniędzy, jedzenia w lodówce, czystych ciuchów, ostatnie (jedyne) buty tez mi się rozleciały :|
Czy mogę sobie umrzeć cichutko w kąciku ?

Nie umieraj, tylko napisz czego najpilniej potrzebujesz. Wyślemy.

Przytulam i mam nadzieję, że wreszcie minie zły czas.
Kiedyś musi się skończyć.

Obrazek
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Sob cze 02, 2012 11:53 Re: Pakt Czarownic XXXII

jasdor pisze:Czy mogę sobie umrzeć cichutko w kąciku ?

Nie,nie - dawaj do mnie - ja buduję bunkier, na euro wprawdzie ale mogę cię przytulić
Nie lubię laptopów, nie lubię - to znaczy lubię ale myszka w laptopie denna jest szczególnie przy bolącym nadgarstku
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob cze 02, 2012 11:58 Re: Pakt Czarownic XXXII

Nie umieraj jasdor, nie umieraj! Pamiętaj, że Kostucha jest limitowaną rozrywką, a klucz do niej (tj.wątróbkę) mam ja. I nie pozwalam umierać, jeszcze będzie lepiej.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Sob cze 02, 2012 12:01 Re: Pakt Czarownic XXXII

Najwspanialszy niemowlak świata czyli Wielka Karina Wspaniała waży 7,04 kilograma i mierzy 72 centymetry 8O Na swoje pierwsze świeto Dziecka dostała lizaka czekoladowego :oops: i pogryzła go swoimi pięcioma ząbkami. W tej chwili zwiedza pokój pełzając po nim (nie raczkując :? ) i wciskając swoje rączki gdzie tylko się da :piwa: Wcina butelki w mgnieniu oka i poprawia chrupkami albo deserkami. Mam małego głodomora w domu :mrgreen:
Mała ma rehabilitację.... nóżki są o wiele słabsze niż powinny, lewa do tego jest bardziej sztywna. Ćwiczymy namiętnie rowerki i kosiłapki, a mała zaśmiewa się na cały głosik. Wzmożone napięcie mięśniowe uwidacznia się również w ramionkach 0 trzeba będzie ćwiczyć aby ramionka opadły. Czeka nas długa rehabilitacja.....
Do tego czeka nas wizyta w CZD w Międzylesiu u okulisty - małej coraz bardziej ucieka oczko i trzeba się zastanowić nad okularami.
Moja księżniczka ma prawie 11 miesięcy....
Jak nie urok to przemarsz wojska.....
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Sob cze 02, 2012 12:28 Re: Pakt Czarownic XXXII

Joarkadio - prawidłowo prowadzona i systematyczna rehabilitacja potrafi zdziałać cuda! A uciekające oczko to problem wielu maluchów. Karinka to silna dziewczynka - udowadnia to wciąż na każdym etapie waszego życia - więc trzymam kciuki!!!

:!: Jasdor :!: - jakie buty potrzebujesz? Numer?I ciuchy też - jak będziesz mieć więcej nie musisz tak często prać :wink:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Sob cze 02, 2012 12:33 Re: Pakt Czarownic XXXII

Joarkadia, jako dziecko miałam również taki problem z okiem, teraz potrafię to zrobić, jak się zamyślę (ale normalnie niczego nie widać) :wink:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Sob cze 02, 2012 12:38 Re: Pakt Czarownic XXXII

Rozmawiałam z jasdor.
Tak się jej tylko napisało w porywie bezsilności. Oczywiście wszystko ma, a Mama jest w dobrych rękach.
W majowym głosowaniu dajemy Jej pakiet ogłoszeń od CatAngel i nic innego nie przyjmie, bo się zaperła, jak to ona. :mrgreen:

Czarujemy za to, by wszystkie troski Latającej Siostry Jasdor poszły precz :!:

Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Sob cze 02, 2012 12:41 Re: Pakt Czarownic XXXII

Joarkado - ciesz sie każdą chwilą swoja i Karinki. Oczkiem sie nie przejmuj, mi tez w dzieciństwie uciekało. Rączki i nóżki też. :ok: :ok: :ok:

Asia_Siunia - gwarantuje, że chudszej czarownicy nie znajdziesz, jak ja. Prawdziwa babajędza z dwoma czarnymi futrami . I wredna jestem doskonale :mrgreen:
Rozmiar 34 tzw. XS, buciory 37 mam. Ale ja potrzebuję najbardziej czasu, żeby do sklepu iść i coś sobie nabyć "u chińczyka", płaskiego wygodnego, najlepiej szmacianego do biegania.
Jest mi niezmiernie miło, że ktoś (Wy) o mnie myśli. Mam nadzieje, że trudności miną, zły sezon się szybko skończy.
Chyba muszę odszukać Majencję i dokonać konsultacji.
Nie umrę, bo ktoś musi zostać z kotami.
A dziś przyjechali państwo po psiaczka , a drugiego odwiozłyśmy do domku. Chyba będą je kochać :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob cze 02, 2012 12:47 Re: Pakt Czarownic XXXII

Tak skutecznie działam?
Niemożliwe - to przypadek :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

[poprzednia][następna]