Lara z alergią , znów mamy stresa , tym razem auta :(

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt cze 01, 2012 7:08 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

Justyna i Lara to dobrana para :ok: :ryk: pozdrawiam :1luvu:

szpila11

Od: Pt lut 17, 2012 18:59

Post » Pt cze 01, 2012 19:47 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

Zamówiłam dziś u weta obroże z feromonami dla Laryski , dziś jakiś kr*&^el znów bawił sie wuwuzelą i mimo iż to było tylko chwilkę to Lara wpadła w taką histerie ze nie mogłam jej opanować, niech szlag trafi te euro :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt cze 01, 2012 20:21 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

Justa&Zwierzaki pisze:dziś jakiś kr*&^el znów bawił sie wuwuzelą i mimo iż to było tylko chwilkę to Lara wpadła w taką histerie ze nie mogłam jej opanować, niech szlag trafi te euro :evil: :evil: :evil:

Mnie też to do szału doprowadza :evil: Co dopiero biedne, wystraszone zwierzaki :(
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt cze 01, 2012 20:27 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

bulba pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:dziś jakiś kr*&^el znów bawił sie wuwuzelą i mimo iż to było tylko chwilkę to Lara wpadła w taką histerie ze nie mogłam jej opanować, niech szlag trafi te euro :evil: :evil: :evil:

Mnie też to do szału doprowadza :evil: Co dopiero biedne, wystraszone zwierzaki :(

No ale jak by któryś z moich psów szczekał to by juz była SM ale inne dźwięki i to uciążliwe mogą być :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt cze 01, 2012 20:29 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

Justa&Zwierzaki pisze:
bulba pisze:

No ale jak by któryś z moich psów szczekał to by juz była SM ale inne dźwięki i to uciążliwe mogą być :evil:

Bo właścicieli psów sm się nie obawia, ale łobuzerii i owszem :evil:
Obrazek

bulba

Post » Pt cze 01, 2012 20:30 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

bulba pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
bulba pisze:

Bo właścicieli psów sm się nie obawia, ale łobuzerii i owszem :evil:

Dokładnie :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt cze 01, 2012 20:35 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

Justynko, ja mam prawie codziennie przemarsze takich wesołków pod oknami :evil: A już w czasie weekendu to spać trudno. Blok liczy 100 mieszkań, ale jakoś nikomu to nie przeszkadza. Z resztą, nawet jeśli, to i tak na interwencję nie ma co liczyć. No bo przecież oberwać można. Lepiej wlepić mandacik babci sprzedającej kwiatki pod sklepem :twisted:
Obrazek

bulba

Post » Pt cze 01, 2012 22:46 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

A jak wychodziliśmy z Larą to pewien dupek szedł a raczej biegł do góry z flaszka wódki i Lara znów wpadła w panikę :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob cze 02, 2012 7:56 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

Kiedyś te lęki Laruni osłabną, ale na to trzeba sporo czasu.
Obrazek

bulba

Post » Sob cze 02, 2012 8:36 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

Oj, biedna ona jest bardzo... Ale i tak niesamowite postępy zrobiła :)
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Sob cze 02, 2012 22:14 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

RudyiSrebrnyKot pisze:Oj, biedna ona jest bardzo... Ale i tak niesamowite postępy zrobiła :)

Oj tak , biedna i każdy dzień jest inny ...

A Dziś Lara jeszcze rano była bardzo pobudzona :| , ale koty Tygrys i Kika cały czas tuliły się do niej , a Tygrys nawet do niej coś mówił w swym kocim języku :wink: A na spacerze w parku już było ok , szalała z młodym spanielkiem i on już miał dość a Lara nie , ona jest jakimś cyborgiem czy co :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 03, 2012 18:17 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

W sumie dobrze, że ma tyle energii w sobie :lol:
Obrazek

bulba

Post » Nie cze 03, 2012 18:24 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

bulba pisze:W sumie dobrze, że ma tyle energii w sobie :lol:

Wypożyczę Ci ją, chcesz :ryk:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 03, 2012 18:24 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

ROZLICZENIE MAJ
Fundusz immunologiczny im kotki Rozalki
na zylexis dla Mati i Eustachego --- 100 zł
P.Robert ---------------------------------- 200 zł
Izydorka ---------------------------------- 25 zł
Phantasmagori na dług Larysy ------ 40 zł
P.Walentyna dla Eustachego -------- 80 zł
Kociara 82 bazarek kubki ------------- 30 zł
Miłka dla Raffiego ---------------------- 50 zł
IZAZET dla Eustachego ---------------- 100 zł
Bazarek - porcelanowa kurka ------- 20 zł
Phantasmagori -------------------------- 50 zł
Magda23z dla Mati --------------------- 25 zł
P.Beata dla Mai -------------------------- 20 zł
P.Aneta dla Morfeusza ----------------- 20 zł
Honda11 dla Bony ---------------------- 30 zł
Marivel dla Morfeusza ---------------- 70 zł

:1luvu: :1luvu: :1luvu: RAZEM 860 zł :1luvu: :1luvu: :1luvu:

WYDATKI

WET -------------------------------------------- 200 zł
Żwirek ----------------------------------------- 180 zł
Chappi 20kg --------------------------------- 71.98 zł
Pampersy 3 paczki ------------------------ 83.97 zł
Gourmet musy ----------------------------- 135.80 zł
Gourmet musy ---------------------------- 67.90 zł
Gourmet musy --------------------------- 67.90 zł
Reczniki papierowe --------------------- 32.97 zł
Fiprex,szelki i żwacze dla Lary --------- 42.77 zł
Mięso ---------------------------------------- 6.88 zł
Mieso ---------------------------------------- 10.71 zł
Mięso ---------------------------------------- 13.29 zł
Mięso ---------------------------------------- 32.50 zł
Mięso ---------------------------------------- 9.15 zł
Mięso --------------------------------------- 22.46 zł
Mięso --------------------------------------- 4.92 zł
Mięso --------------------------------------- 8.78 zl
Mieso ---------------------------------------- 8.80 zł
Mięso ---------------------------------------- 19.40 zł
Mięso ----------------------------------------- 7.52 zł

RAZEM 1018,92

Bardzo Wam wszystkim dziękuje za pomoc finansową :1luvu: , za bazarki :1luvu: , za podnoszenie wątków :1luvu: , za wszystko co robicie dla moich podopiecznych

Bardzo i to bardzo chce podziękować wspaniałym lekarzom weterynarii dr Juli i Michałowi Mazur i dr Karolinie Włodarczuk z lecznicy FAUNA z ul Żwakowskiej 48 za to iż zawsze leczą moich podopiecznych :1luvu: , zawsze mimo rosnącego długu :1luvu: , są to najwspanialsi weci dla których nawazniejsze jest ratowanie zwierząt ...

Bardzo che tez podziękować wszystkim którzy podarowali nawet najmniejszą ilość karmy a to tak wiele dla moich podopiecznych znaczy , bardzo Wam dziękuje :1luvu:

Bardzo Was proszę o dalszą współprace , o pomoc aby mogły godnie żyć i doczekać adopcji lub spokojnego końca swych dni ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 03, 2012 23:19 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

Zaglądamy do Laryski :ok:
Larysko nie męcz Pańci ona dwunożna jest i tak szybko łapkami nie przebiera jak ty :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

[poprzednia][następna]