Moderator: Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:dziś jakiś kr*&^el znów bawił sie wuwuzelą i mimo iż to było tylko chwilkę to Lara wpadła w taką histerie ze nie mogłam jej opanować, niech szlag trafi te euro![]()
![]()
bulba pisze:Justa&Zwierzaki pisze:dziś jakiś kr*&^el znów bawił sie wuwuzelą i mimo iż to było tylko chwilkę to Lara wpadła w taką histerie ze nie mogłam jej opanować, niech szlag trafi te euro![]()
![]()
Mnie też to do szału doprowadzaCo dopiero biedne, wystraszone zwierzaki
Justa&Zwierzaki pisze:bulba pisze:Justa&Zwierzaki pisze:dziś jakiś kr*&^el znów bawił sie wuwuzelą i mimo iż to było tylko chwilkę to Lara wpadła w taką histerie ze nie mogłam jej opanować, niech szlag trafi te euro![]()
![]()
No ale jak by któryś z moich psów szczekał to by juz była SM ale inne dźwięki i to uciążliwe mogą być
bulba pisze:Justa&Zwierzaki pisze:bulba pisze:Justa&Zwierzaki pisze:dziś jakiś kr*&^el znów bawił sie wuwuzelą i mimo iż to było tylko chwilkę to Lara wpadła w taką histerie ze nie mogłam jej opanować, niech szlag trafi te euro![]()
![]()
No ale jak by któryś z moich psów szczekał to by juz była SM ale inne dźwięki i to uciążliwe mogą być
Bo właścicieli psów sm się nie obawia, ale łobuzerii i owszem
RudyiSrebrnyKot pisze:Oj, biedna ona jest bardzo... Ale i tak niesamowite postępy zrobiła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości