Puniek niedawno kk przechodził, ale nie kaszlał, tylko smarkał i kichał.
Jednakowoż do weta bym poleciała...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izka53 pisze:Generalnie , to ja też , ale apetyt ma , gorączki nie . Astmę ma na tle uczuleniowym, ale jest też prawdopodobnie nosicielką calici. Nie kaszle , jak przy ataku astmy, czy przy zapaleniu krtani, nie gluci, no popatrze jeszcze, bo..... / no , wiadomo, co /
izka53 pisze:Witaj , Aniu![]()
![]()
![]()
Nie wiem, na którą część wątku trafilaś, jak przez banerek , to na pierwszą , ale nie , przeciez piszesz na drugiej![]()
![]()
No , koty to mam niestety tylko dwa , Misię i Gucia . A to trzecie , co pisze Karola , to zapewne mój TŻ![]()
No i wlaśnie jest problem z Misią. Sluchajcie, czy kot moze miec taki zwykly katar, no jak nasze przeziębienie![]()
![]()
![]()
Misia od dwóch dni zaczęla bardziej kaszlec, ale inaczej , jak przy ataku. A dziś psika, ma zapchany nosek, nie drze się na dwór , tyle co na siku. A moze alergia![]()
![]()
![]()
Hakita pisze:Zulek miał katar, od którego zaropiały nosek - dosłownie potężne rany na nosku (gdzieś mam zdjęcia, musiałabym odszukać...), kaszel i temperaturę.
Myślałam, że to koniec, bo Zulusiu dosłownie lał mi się przez palce...
izka53 pisze:Misia nie ma temperatury, ogólnie kondycja dobra, ale to psikanie, zapchany nochal i takizwykly kaszelek![]()
Ania , bierz Tereskę, ona juz Cię pokochala
Hakita pisze:No muszę się upewnić, że tylko mnie tak kocha...![]()
Mam wrażenie jak na razie, że moją Rodzinę kocha tak samo, a na to się nie godzę![]()
![]()
BOZENAZWISNIEWA pisze:puszatek pisze:do 16 możemy się dostosowaćbilet około tyle kosztuje ale są jakieś łykendowe,
mogą być tańsze, potem z centralnego do pl. Bankowego, z Bankowego do Ewy bezpośrednio...
w Warszawie po Ciebie wyjdę i pojedziemy razem...nie można dopuścić abyś przyjechała do Warszawy i się zagubiła
zginę marnie...Jeszcze Bożena z Wiśniewa
oj,juz chciałam strzelać
izka53 pisze:Hakita pisze:No muszę się upewnić, że tylko mnie tak kocha...![]()
Mam wrażenie jak na razie, że moją Rodzinę kocha tak samo, a na to się nie godzę![]()
![]()
Egoistka![]()
![]()
![]()
Hakita pisze: Zulus nauczył mnie, jak to jest, być jedyną, wybraną...![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 162 gości