TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG U WETA 4000zł, BŁAGAM POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 30, 2012 22:18 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Kociara82 pisze:nie no, Miki, Ty tez? :roll:

Mam nadzieje, ze to tylko maly katarek i w mig przejdzie. :ok:

Ja tez troszeczke zakatarzona jestem od paru dni, ale tylko wieczorami, nie wiem, co ma do tego pora dnia :roll:

Teraz juz moge pic :D Wiec :piwa: male piwko nie zaszkodzi za zdrowko mrusiow :) :ok: :ok: :ok: :ok: (a mi przy okazji wyplucze piasek z nerek) :mrgreen: Tak wiec moze obu stronom wyjdzie to na zdrowie :D

W weekend w ktorys dzien jesli tylko pogoda dopisze chcialabym wziac Pedra Killera Drugiego 8) na taki fajny dluzszy spacerek jak kiedys :) Jak sie uda zabrac ze soba "osobe towarzyszaca" to Fibi jesli bedzie sie dobrze czul i jesli bedzie mial ochote - smialo moze sie zabrac z nami :) O ile lapki nie beda bolaly :)
W piatek dam znac czy bede mogla w sobote czy w niedziele, bo musze jechac pomoc babci posprzatac i na cmentarz.

W sobotę mnie popołudniu nie będzie a w niedziele jeszcze nie wiem ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro maja 30, 2012 22:18 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Justa&Zwierzaki pisze:No ba, Pedro to owczarek karłowaty rozmiarem, ale duchem to owczarek olbrzym :ryk: :ryk:

o wlasnie, sluszne okreslenie, bo sile i energie to on ma za dwoch wielkich owczarkow :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro maja 30, 2012 22:19 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Miki miał już kiedyś objawy astmy , niestety, i boje się czy to nie jest jej nawrót a on juz ma 12 lat więc w tym wieku rożnie bywa :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro maja 30, 2012 22:31 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Justa&Zwierzaki pisze:No ba, Pedro to owczarek karłowaty rozmiarem, ale duchem to owczarek olbrzym :ryk: :ryk:
Nie zle tylko jedne szelki :mrgreen:

:twisted: On się skupia na zjadaniu słuchawek i innych rzeczy w domu, to szelki zostawia w spokoju :mrgreen:
Chociaż smycz automatyczną też zerwał :mrgreen:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro maja 30, 2012 22:38 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Caragh pisze:
Nie zle tylko jedne szelki :mrgreen:

:twisted: On się skupia na zjadaniu słuchawek i innych rzeczy w domu, to szelki zostawia w spokoju :mrgreen:
Chociaż smycz automatyczną też zerwał :mrgreen:

To jest współpraca :ryk:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro maja 30, 2012 23:07 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Mati dostała kolejna puszeczkę gourmeta :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw maja 31, 2012 14:22 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Justa&Zwierzaki pisze:Miki miał już kiedyś objawy astmy , niestety, i boje się czy to nie jest jej nawrót a on juz ma 12 lat więc w tym wieku rożnie bywa :|

oby nie

Kociara82

Post » Czw maja 31, 2012 17:30 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Matyldzia nadrabia w jedzeniu :lol:

Dziś znów wzięłam Laryse do parku na rower , ja ledwo wyrabiałam a Larysa ani ciut ciut zmęczenia :twisted: , i jak nie było psa na horyzoncie to super karna , ale jak tylko zobaczy psa nie ma bata , musi pobiec i wtedy jest głucha :roll:
Myślę o czymś w rodzaju smyczy rowerowej , takiego jakby mocowania z sprężyna , muszę poszukać w necie bo kiedyś widziałam gościa jak jechał z owczarkiem ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw maja 31, 2012 18:37 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Matyldziu kochana tak trzymaj słoneczko! :ok:
A jak Miki?

No i najważniejsze jak Twoja wizyta u lekarza? We wtorek chyba byłaś ? :roll:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw maja 31, 2012 19:32 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Justa&Zwierzaki pisze:(...)Myślę o czymś w rodzaju smyczy rowerowej , takiego jakby mocowania z sprężyna , muszę poszukać w necie bo kiedyś widziałam gościa jak jechał z owczarkiem ...

Mnie tez sie takie cos marzy :-D
Takie?
http://allegro.pl/zestaw-na-rower-do-ro ... 75608.html
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw maja 31, 2012 23:53 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

nie wiedzialam ze takie cos jest :) a czy to wogole bezpieczne jest? Ja bym sie bala, ze pies mi wejdzie pod kola albo cos.... :oops:

Kociara82

Post » Pt cze 01, 2012 19:33 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Kociara82 pisze:nie wiedzialam ze takie cos jest :) a czy to wogole bezpieczne jest? Ja bym sie bala, ze pies mi wejdzie pod kola albo cos.... :oops:

Jak by było niebezpieczne to by tego nie produkowano i nie sprzedawano ...

Byłam dziś u weta :
Zostawiłam 200zł

Miki ma stan zapalny w buzince i to w tym samym miejscu co Matyldzia ma raka , dostał zastrzyk przeciw zapalny i antybiotyk w tabl do domu na 5 dni . Od ostatniego razu schudł 500gr i waży teraz 6kg .

Matyldzia dostała dziś co tygoniową dawke antybiotyku .

Morfeusz dużo , dużo lepiej i znów troszkę schudł z czego sie bardzo cieszymy :ok: Dostał tez dziś imarwektyne i do domu preparat do smarowania , zamówiłam też obroże z feromonami bo już czas aby go przenieść na górę a on tak sie boi psów :|

Karolek miał dziś obcięte zęby bo już nie umiał jeść :|

Zamówiłam też obroże z feromonami dla Laryski , dziś jakiś kr*&^el znów bawił sie wuwuzelą i mimo iż to było tylko chwilkę to Lara wpadła w taką histerie ze nie mogłam jej opanować, niech szlag trafi te euro :evil: :evil: :evil:

A Tygrysio id wczoraj nalał mi znów w 3 miejscach i musiałam zamówić Feliwey .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt cze 01, 2012 20:14 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

A jeszcze dr Julia zrobiła parę fajnych fotek Morfeuszkowi , Mikiemu i Karolkowi i mi je prześle i można do ogłoszeń wykorzystać :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt cze 01, 2012 22:27 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

jakby ktos zrobil plakaty ogloszeniowe tym kotom, to moge porozwieszac po lecznicach i po sklepach zoologicznych, nawet w osciennych miastach jak bede przy okazji

Kociara82

Post » Pt cze 01, 2012 22:39 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Kociara82 pisze:jakby ktos zrobil plakaty ogloszeniowe tym kotom, to moge porozwieszac po lecznicach i po sklepach zoologicznych, nawet w osciennych miastach jak bede przy okazji

A Ty nie możesz porobić plakatów :| , a Karolek jest królikiem a nie kotem :wink: a Miki nie jest do adopcji a jeśli juz to chodzi tylko o Morfeuszka, który sam siedzi na kwarantannie tak długo.
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]