Moje 5 FeLV-ków i reszta.Zabieg dwóch ślepaczków .

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 31, 2012 14:22 Re: 3część-Moje pięć FeLV-ków i reszta.Wacuś -AGRESJA-;(

Doszedł ten RC Calm? Tak z tydzień będzie musiał pojeść żeby zobaczyć czy działa.
www.siechnice24.pl
Obrazek Obrazek

jimmy_lodolamacz

Od: Śro wrz 23, 2009 20:26

Post » Czw maja 31, 2012 16:46 Re: 3część-Moje pięć FeLV-ków i reszta.Wacuś -AGRESJA-;(

Doberek :D
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Czw maja 31, 2012 17:57 Re: 3część-Moje pięć FeLV-ków i reszta.Wacuś -AGRESJA-;(

widzielisćie to
viewtopic.php?f=1&t=142605&p=8917176#p8917176
masakra jakaś
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt cze 01, 2012 19:28 Re: 3część-Moje pięć FeLV-ków i reszta.Wacuś -AGRESJA-;(

jimmy_lodolamacz pisze:Doszedł ten RC Calm? Tak z tydzień będzie musiał pojeść żeby zobaczyć czy działa.

Tak Jimmy dziś ją odebrałam dziękuje :1luvu: :1luvu: zobaczymy czy zadziała ale jak mówicie że dobre to pewnie tak jest :ok: napisze jakie bedą efekty , a Wacuś i tak przed swoim tyłem ucieka , a jak spi to tak chrapie 8O .I oczywiście śpi tylko w łóżku z grzybkiem :oops: ale co zrobić najwyżej będzie grzybobranie :mrgreen:
Karolka doszło 45 zł z bazarku :1luvu: :1luvu: i dziś już przyszła kuweta 8O tak szybko koty zauroczone każdy śpi w niej po kolei , niech się nacieszą potem wsypie piasek .A Filuś zlał się u córy na wyrko i wiecie co :roll: :oops: :evil: :twisted: ale po :piwa: się rozluźniłam i nawet zapach mi się spodobał :mrgreen: ,Przemyłam wszystko octem a córa przylazła i mówi co tak octem capi a ja mówie ogórki w occie robiłam a ona na to gdzie je masz a ja w sklepie :ryk: i tak się ze mną dogada .
A trak u nas po staremu papu , kupki , gilki , siuski , działka , dom , miasto i las i ośrodek jutro jadę odebrać te trzy koty .
A co tam u was skarby :1luvu:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt cze 01, 2012 19:30 Re: 3część-Moje pięć FeLV-ków i reszta.Wacuś -AGRESJA-;(

ja mam zasikane :(
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pt cze 01, 2012 19:39 Re: 3część-Moje pięć FeLV-ków i reszta.Wacuś -AGRESJA-;(

Ruda pociesz się że od psa tak nie capi ale kot nawet świeżo po kastracji to oczy ci wypali ja już prawiem ślepa i przez to tak często mnie tu nie ma :mrgreen:

lidka02

Post » Pt cze 01, 2012 19:43 Re: 3część-Moje pięć FeLV-ków i reszta.Wacuś -AGRESJA-;(

lidka02 pisze:Ruda pociesz się że od psa tak nie capi ale kot nawet świeżo po kastracji to oczy ci wypali ja już prawiem ślepa i przez to tak często mnie tu nie ma :mrgreen:

mi capi okropnie
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pt cze 01, 2012 19:49 Re: 3część-Moje pięć FeLV-ków i reszta.Wacuś -AGRESJA-;(

ruda32 pisze:
lidka02 pisze:Ruda pociesz się że od psa tak nie capi ale kot nawet świeżo po kastracji to oczy ci wypali ja już prawiem ślepa i przez to tak często mnie tu nie ma :mrgreen:

mi capi okropnie

mi też może zmienimy na wątek w capiącym domu zgadnij po kim tak capi :ryk:

lidka02

Post » Pt cze 01, 2012 19:51 Re: 3część-Moje pięć FeLV-ków i reszta.Wacuś -AGRESJA-;(

lidka02 pisze:
ruda32 pisze:

mi capi okropnie

Oj znam ten piękny zapach , oj znam :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt cze 01, 2012 19:51 Re: 3część-Moje pięć FeLV-ków i reszta.Wacuś -AGRESJA-;(

A ja miałam wojne domową bo wysiadła pralka i moja gorsza połowa zauważyła że p[ies z wierzchu pogryzł tapczan , gąbke powyciągał szok i wojna domowa od wielu dni już tra , wojna na gesty wojna na słowa , ale nie ma łubu dubu da :ryk: szok :oops:

lidka02

Justa&Zwierzaki pisze:
lidka02 pisze:
ruda32 pisze:

mi capi okropnie

Oj znam ten piękny zapach , oj znam :mrgreen:

Witaj Justyś to już jesteśmy trzy amoniaczki :mrgreen: :1luvu:

lidka02

Post » Pt cze 01, 2012 21:29 Re: 3część-Moje pięć FeLV-ków i reszta.Wacuś -AGRESJA-;(

Co tam Wy, moje to szczają :mrgreen: Moje mieszkanie poobkładane ręcznikami, pieluchami i kocami. Meble zniszczone od sików, panele zniszczone, obsikane okna, za kiblem w łazience, w kuchni na kafelki. Masakra. Wystarczy że jeden kot sika, zaraz w to miejsce następny narobi, choćby nie wiem jak myć, kot wyczuje i traktuje jak kuwetę. Rano ktoś dzwoni do drzwi, idę otworzyć drzwi i poślizgnęłam się na kolejnych sikach. Myjemy z synem cały dom codziennie, piorę, piorę i piorę, psikałam różnymi preparatami, to wszystko do d..y. Były już cytryny, puste puszki piwie, taśma klejąca - tego wszystkiego koty się boją i nie lubią. Już pogodziłam się z tym, że trzeba będzie wymienić meble i panele, ale na jakie :?: :?: :?:
Sikoszczelne, zmywalne, albo wszystkie koty w pampersy. Gorzej z qpalami wtedy będzie. Kurcze, w mieszkaniu mam 5 kuwet, sprzątane kilka razy dziennie, ale po co się trudzić do kuwety, wygodniej wypiąć tyłek i lać gdzie popadnie. Pani umyje ściany, posprząta, zmieni świeże pieluchy i będzie cacy - przez godzinę, dwie.
TRAGEDIA

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Pt cze 01, 2012 21:41 Re: 3część-Moje pięć FeLV-ków i reszta.Wacuś -AGRESJA-;(

Oj oj to u mnie nie jest tak xle , Filuś mi paskudzi ale mam nadzieje ze mu to minie , Frania też tak robiła ale po sterylce mineło jej .A inne moje jak wyczuwają to próbują zakopać .Ale wystarczy jeden i juz czuć w całej budzie a ja to ostatnio jak pies myśliwski , tylko nie muszę tak węszyć bo to czuć z daleka tylko ja potem szukam tego miejsca i tak wącham już mam cały nos zawalony nie wiem od czego :mrgreen: A pranie to bez tego nie ma dnia niestety jak przy małym dziecku non stop .Myśle że zamiast paneli lepzsze by były kafelki , a ja dziś przeleciałam wodą z octem i jest lepiej polecam , bo po płynach niektórych było gorzej...

lidka02

Post » Pt cze 01, 2012 21:49 Re: 3część-Moje pięć FeLV-ków i reszta.Wacuś -AGRESJA-;(

Moje wszystkie sterylizowane, a to wszystko przez moją pierwszą kotkę. Z zazdrości zaczęła mi posikiwać, kiedy w domu pojawiały się następne koty. I tak już zostało. Ja już się poddałam i ze stoickim spokojem myję ściany i wszystko co zauważę że posikane. Chyba dosyć skutecznie, bo nie śmierdzi mi w domu - działamy natychmiast jak zauważymy, ale to nie rozwiązanie, ręce można sobie urobić, spróbuję z tym octem. My też chodzimy i węszymy jak psy, bo nie pozwolę, aby mieszkać w kuwecie.

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Pt cze 01, 2012 21:53 Re: 3część-Moje pięć FeLV-ków i reszta.Wacuś -AGRESJA-;(

Właśnie jak kastrowane to tak nie czuć a mój nie był jeszcze kastrowany tak z tym zwlekałam bo mały no i mam a tu w małym ciałku duży byk i tak znaczy .Ale ja go załatwię będzie w pampersie biegał , bo bawi się jak dziecie taki radosny jak gdyby nigdy nic 8O albo nie ma czucia :mrgreen: .Dobrze że drapaki mi omija bo tego bym mu nie darowała ...

lidka02

[poprzednia][następna]