Pń 3 kociątek w nieodpowiednim miejscu i czasie, domu trzeba

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt cze 01, 2012 11:55 Re: Pń 3 kociątek w nieodpowiednim miejscu i czasie, domu tr

a ta biała może iść do Warszawy? :) jak tak,to czekamy na nią :)

mimcia

Od: Pon maja 28, 2012 8:40

Post » Pt cze 01, 2012 11:58 Re: Pń 3 kociątek w nieodpowiednim miejscu i czasie, domu tr

mimcia pisze:a ta biała może iść do Warszawy? :) jak tak,to czekamy na nią :)

Naprawdę? Chcesz małą białą?
:D
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pt cze 01, 2012 12:03 Re: Pń 3 kociątek w nieodpowiednim miejscu i czasie, domu tr

:ok: :ok: :ok: trzymam mocno, mocno :)
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Pt cze 01, 2012 12:11 Re: Pń 3 kociątek w nieodpowiednim miejscu i czasie, domu tr

:D :ok: :ok: :ok:
za domki
ObrazekObrazek

rene010

Od: Pt cze 05, 2009 22:06

Post » Pt cze 01, 2012 12:27 Re: Pń 3 kociątek w nieodpowiednim miejscu i czasie, domu tr

ojej to ja potrzymam za białą kciukaski :ok: :ok: :ok:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pt cze 01, 2012 16:26 Re: Pń 3 kociątek w nieodpowiednim miejscu i czasie, domu tr

Avian pisze:
mimcia pisze:a ta biała może iść do Warszawy? :) jak tak,to czekamy na nią :)

Naprawdę? Chcesz małą białą?
:D

akurat jestem na etapie szukania kota o takim wyglądzie,ale jeszcze musiałabym porozmawiać z TŻ. poza tym niestety chyba byłby problem z przetransportowaniem jej do Warszawy. :-(
a poza tym po wakacjach będziemy mieć w domu psa,a więc nie wiem czy nie będzie to dla niej coś strasznego,jak teraz mieszka w ich otoczeniu. jak ona reaguje na pobliskie psy? boi się ich,czy raczej jest nimi zainteresowana albo są jej obojętne?

mimcia

Od: Pon maja 28, 2012 8:40

Post » Pt cze 01, 2012 17:12 Re: Pń 3 kociątek w nieodpowiednim miejscu i czasie, domu tr

To malutkie kociątka wciąż - jedyne co rejestrują, to to, ze są psy. One jeszcze same nie chodzą za daleko, tylko trzymają sie mamy i budy. Myślę, że jakiekolwiek te psy są, to jednak kociaki bedą oswojone z ich obecnością i nie bedzie problemu z przyzwyczajeniem się później do wspólnego życia.

To ja się zacznę rozglądać za ewentualnymi możliwościami transportowymi, a Ty urabiaj TŻta ;)

Strasznie sie cieszę, że malutka Ci wpadła w oko :D

Edit : mimcia, transport będzie, teraz wszystko w Twoim darze przekonywania 8)
Obrazek

Avian

Post » Pt cze 01, 2012 23:29 Re: Pń 3 kociątek w nieodpowiednim miejscu i czasie, domu tr

transport to nie problem - mogę pomóc, znajoma co tydzień jeździ do Warszawy sądzę że przewiezie małą
trzeba ją tylko będzie odebrać na dworcu (kotkę znaczy się), przypuszczam, że w któryś poniedziałek rano
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pon cze 04, 2012 8:01 Re: Pń 3 kociątek w nieodpowiednim miejscu i czasie, domu tr

Przypomnę od rana, że jeszcze dwa kocurki czekają na domki!

Wczoraj na pokazie kotów w centrum handlowym rozłożyłam na klatce ulotki z fotkami maluchów - gdyby tak te wszystkie osoby, które rzuciły się na te karteczki zechciały wziąć te albo w ogóle inne kociaki ... Przypomniały mi się czasy, kiedy ludzie rzucali sie na wszelkie kolorowe prospekty rozdawane na targach ;)
No ale może w domu spojrzą na to co przynieśli i choć zastanowią sie nad losem kociąt szukających domów ...
Obrazek

Avian

[poprzednia]