I ja dzis sie witam w piatek . Troche zalatana jestem , bo i jutro Dzień Matki, przyjeżdzaja dzieci i wnuczeta !!!! Ale podczytuje > Na 18 ide do ortopedy !!! ciekawa jestem jaka wyda decyzję ?????
Witam ! Oj padnieta jestem i odpoczywam po tych odwiedzinach wnucząt . Tyle ludziów i zrobic żarełko na tyle osób juz nie na moje siły, w moim stanie ....... oczywiście wszyscy pomagali ......... ale wiecie jak ta pomoc wyglada !!!!!!! No co ja zrobie , że wydaje mi sie że ja wszystko lepiej zrobię...... nikt tak nie zrobi jak ja !!!! Ten mój typ tak ma !!! Parę fotek :
Operacja moja dopiero pod koniec czerwca lub na poczatku lipca !!!!!!! KOSZMAR
Monika53 pisze:Witamy! Zimno cos sie zrobilo , albo będe chora !!!!!!! Przesadzałam kwiaty na balkonie , koty oczywiście ze mna i przeszkadzały jak mogły
A potem padły jak nieżywe !!!!!!
one nie przekszadzały tylko pomagały i się biedne zmęczyły
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność...
Bo koty luuubią pomagać przy kwiatkach My do doniczek powkładałyśmy kamienie bo Mili nawet po skończonej pracy wygrzebuje ziemię z doniczek. Witaj Monika
Witam !!! Ja tez wkładam do doniczek duze kamienie i muszle bo tak miałam wykopane dolki . A Lesiu czasem jest taki zdolniacha , że bierze w mordkę kamyk lub muszelke i bawi sie nia !!!! Na ogól jest tak jak ja jestem czymś zajęta przy komputerze, to chce w ten sposób zwrócić na siebie uwagę. Musze wstać i porzucać mu papierki albo takiego szeleszczącego cukierka !(świetna zabawa , nauczyły go moje wnuczki) Jak juz zaczne zabawe to za chwile bawia sie miedzy soba i mam spokój.