Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Problem jest taki, że Ornipural nie jest zarejestrowany w Polsce, więc funkcjonuje wyłącznie 'import prywatny' z Francji.
Teoretycznie zamienniki są, ale nie identyczne i ich działanie nie jest aż tak dobre.
Ornipural to lek weterynaryjny i rzeczywiście świetnie działa![]()
Właśnie przed chwilą dzwonił mój wet z wynikami wczorajszego badania - Foster ma AlAT ponad 600, to dwukrotny spadek w ciągu niecałego miesiąca. Do leczenia w tym czasie doszedł tylko Ornipural właśnie
evalla pisze:OKI pisze:Problem jest taki, że Ornipural nie jest zarejestrowany w Polsce, więc funkcjonuje wyłącznie 'import prywatny' z Francji.
Teoretycznie zamienniki są, ale nie identyczne i ich działanie nie jest aż tak dobre.
Ornipural to lek weterynaryjny i rzeczywiście świetnie działa![]()
Właśnie przed chwilą dzwonił mój wet z wynikami wczorajszego badania - Foster ma AlAT ponad 600, to dwukrotny spadek w ciągu niecałego miesiąca. Do leczenia w tym czasie doszedł tylko Ornipural właśnie
to moze ma ktoś do podziałualbo już nie potrzebuje ? nie wiem ile czasu transport z Francji zajmie a lek potrzebny na już.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Blue, Google [Bot] i 636 gości