Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 31, 2012 17:50 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Możecie wrzucić tu te zdjęcia? Nie mam fb :(
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Czw maja 31, 2012 21:07 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Pisałam to już w innym temacie, ale i tu wkleję:

"Najbardziej wkurzyło mnie te gadanie o tym, że mają zwierzęta i na pewno nic by nie zrobił.
Znam osobę która ma w domu zwierzaki, a pozabijał wszystkie małe kociaki które latały
na osiedlu na którym mieszkał ( między innymi wsadzał je do pudełka i potrząsał).
Niestety nikt nie zaoferował mi pomocy (wyłapanie, DT) mimo próśb i starań.
Maluchy zostały zabite co do jednego :("
Taka forma zabawy to była...

I jeszcze dodam:
Co do wypowiedzi rodziców... widać że idealnie przygotowana mowa.
Jestem po profilu Logistyk i podobne gadki stosuje się żeby sprzedać przedmiot - tak mnie uczyli...
Wypowiedzi muszą być przemyślane, udające że dopuszcza się do świadomości to, że mógł tak zrobić -
chęć poniesienia konsekwencji - czysty marketing. Jak słuchałam ich gadki to czułam się jak na konwersacji z
logistykiem który przygotowywał mnie do strategicznej rozmowy i utrwalał we mnie już takie myślenie.
Nie jest trudno nauczyć się odpowiadać błyskawicznie w taki sposób żeby to pasowało innym - wystarczy dobry nauczyciel.

EDIT:
Teraz doczytałam, to on był też postrzelony ??? 8O
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Czw maja 31, 2012 21:26 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

nelka83 pisze:Możecie wrzucić tu te zdjęcia? Nie mam fb :(

Kliknij w ten link
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 010&type=1
Obrazek

KITKA[*]28.03.2011 ŻUCZEK[*]17.04.2013 BUNIA[*]30.03.2015 BUBA [*] 12.10.2015 ZUZIA[*] 14.01.2018
RUDY MIŚ [*]1.08.2019 MAŁA[*] 11.04.2020

Do zobaczenia nasze kochane

ankacom

Od: Wto wrz 14, 2010 17:23

Post » Czw maja 31, 2012 23:09 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

ankacom pisze:
nelka83 pisze:Możecie wrzucić tu te zdjęcia? Nie mam fb :(

Kliknij w ten link
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 010&type=1

Nic z tego :( Za każdym razem wyskakuje 'zawartość chwilowo niedostępna...możesz nie mieć dostępu do wyświetlenia tej strony'. Będę musiała poprosić kogoś z kontem na fb o wyświetlenie abym mogła zobaczyć co u Maciusia.
Obrazek

nelka83

Post » Czw maja 31, 2012 23:22 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Mi też się link fb nie otwiera :(
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Pt cze 01, 2012 6:23 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Bidulek... :( Ma taki smutny pyszczek :( Maciusiu, trzymaj się mały, teraz musi być tylko dobrze :ok:

Dzięki za wstawienie fotek :)
Obrazek

nelka83

Post » Pt cze 01, 2012 6:40 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Kochany, dzielny kić :1luvu:
Zdrowiej Maciuniu :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt cze 01, 2012 6:46 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Pleiades pisze:Dzięki za info.
Myślałam, że może Maciuś to alergik...

Moje dziecko, duża kobieta po ugryzieniu komara,mrówki... puchnie na amen.Wielkie bąble, piekące ,twarde i bolesne.Jak była mniejsza to gorączka występowała dodatkowo. Wszystko zależy od organizmu i jego reakcji.

Trzymam kciuki za Maciunia :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt cze 01, 2012 6:50 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Maciusiu, wszystkiego dobrego :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt cze 01, 2012 9:52 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Jakie Maciuś ma piękne posłanie z rózową kokardką! I pełną miseczkę :wink: . Jest w szoku: nigdy nie miał takich luksusów 8)
Widać,ze wygląda coraz lepiej :)
Trzymaj się kocurku. Nic złego juz ci nie grozi :ok:

rysiowaasia

Od: Nie sty 30, 2011 17:47

Post » Pt cze 01, 2012 10:31 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Wygląda, jakby przepraszal, że żyje :(
Ale przynajmniej nic mu już nie grozi.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pt cze 01, 2012 10:41 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Ewciia pisze:Pisałam to już w innym temacie, ale i tu wkleję:

"Najbardziej wkurzyło mnie te gadanie o tym, że mają zwierzęta i na pewno nic by nie zrobił.
Znam osobę która ma w domu zwierzaki, a pozabijał wszystkie małe kociaki które latały
na osiedlu na którym mieszkał ( między innymi wsadzał je do pudełka i potrząsał).
Niestety nikt nie zaoferował mi pomocy (wyłapanie, DT) mimo próśb i starań.
Maluchy zostały zabite co do jednego :("
Taka forma zabawy to była...

I jeszcze dodam:
Co do wypowiedzi rodziców... widać że idealnie przygotowana mowa.
Jestem po profilu Logistyk i podobne gadki stosuje się żeby sprzedać przedmiot - tak mnie uczyli...
Wypowiedzi muszą być przemyślane, udające że dopuszcza się do świadomości to, że mógł tak zrobić -
chęć poniesienia konsekwencji - czysty marketing. Jak słuchałam ich gadki to czułam się jak na konwersacji z
logistykiem który przygotowywał mnie do strategicznej rozmowy i utrwalał we mnie już takie myślenie.
Nie jest trudno nauczyć się odpowiadać błyskawicznie w taki sposób żeby to pasowało innym - wystarczy dobry nauczyciel.

EDIT:
Teraz doczytałam, to on był też postrzelony ??? 8O

Też się zgadzam ,że rozmowy były przygotowane...
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pt cze 01, 2012 11:04 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

Witam
Powiedzcie mi bo nie moge czytać, ryczę :cry:
Macius byl dodatkowo postrzelony z broni ?
Bo widzę śrut na zdjęciu.

Ale kocisko się nacierpiało :cry: co za skur...yny.
Jakby to było gdzieś koło mnie to dotarłabym do tych .......... żebym miała miesiącami szukać i czekać , zapłaciły by z nawiązką.

a wiecie że to nie pierwszy raz tych bandziorów.
już wcześniej znęcali sie nad innym kotem i utopili go w smole.

nauczyciele wiedzieli , rodzicie i nic nie zrobili NIC ----- BO TO DOBRE DZIECI no i jeszcze dzieci.

nie przepuściła bym zasranym gówniarzom czy Sąd o tym wie że to recydywiści.
Moim zdaniem to patologia i nie zawaha się za jakiś czas skrzywdzić człowieka.
ObrazekObrazek

rene010

Od: Pt cze 05, 2009 22:06

Post » Pt cze 01, 2012 11:44 Re: Zabawa 8-latków z Koźla… Maciuś miał skonać w mrowisku

rene010 pisze:Witam
Powiedzcie mi bo nie moge czytać, ryczę :cry:
Macius byl dodatkowo postrzelony z broni ?
Bo widzę śrut na zdjęciu.

Z tego co dziewczyny wcześniej pisały Maciuś miał kulę w brzuszku (prawdopodobnie wiatrówka) :(
Obrazek

nelka83

[poprzednia][następna]