wynajmę mieszkanie w Gdańsku Osowej w terminie 7-11 czerwca wzamian za opiekę nad 2 kociakami ;-D
Nie znacie kogoś, kto chce na urlop na Boże Ciało do 3city przyjechać i nie płacić za hotel?
Trzeba tylko nakarmić 2 razy dziennie i kuwetę sprzątnąć.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maryjane82 pisze:NIETYPOWO:
wynajmę mieszkanie w Gdańsku Osowej w terminie 7-11 czerwca wzamian za opiekę nad 2 kociakami ;-D
Nie znacie kogoś, kto chce na urlop na Boże Ciało do 3city przyjechać i nie płacić za hotel?
mgj pisze:maryjane82 pisze:NIETYPOWO:
Sugeruję reklamowanie, że na mecz 10 czerwca, choc nie wiem kto z kim. (nie Boże Ciało)
mpacz78 pisze:Ja raz dostałam ukraińską wódkęza pomoc w złapniu kotki do sterylki.
Wredne_Słonko pisze:mpacz78 pisze:Ja raz dostałam ukraińską wódkęza pomoc w złapniu kotki do sterylki.
O mamo! Wypiłaś?
anula790820 pisze:Znam Pania, ktora miedzy walczacego psa i kota wsadzila... noge! Pies rozwalil jej szczekami kolano. Skonczylo sie operacja, Pani dlugi czas chodzila o kuli.
Warto walczace zwierzeta rozlaczyc uzywajac jakiejs np. poduchy - rozdzielic je w ten sposob. Nie warto poswiecac wlasnego ciala
laylla7 pisze:Dziewczyny ,jako ,że mój kocio już dochodzi do formy (Bilbo ,Mco,ten z problemami z kręgosłupem) ,to pragnę Wam jeszcze raz podziękowac za pomoc ,za ogłoszenie na stronce PKDT ,udostepnianie wiadomości o nim itp.
Mam dwie duże siaty a w nich pluszaki ,ciuchy ,nawet kroplówka dla kota(jeszcze dobra),jakieś tam inne gadżety na bazarki i przekażę to Kaleido jutro.
Z serca spadł mi ogromny cieżar ,jakim było zajmowanie się jego straszną chorobą i teraz moge się skupic na pomocy innym kociastym;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 314 gości