PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw maja 31, 2012 7:42 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

Dostałam info na pw,że passa ma się dobrze...poprosiłam osobe od jakiej dostałam info zgłoszenia sprawy do moderatora i podjecie dalszych decyzji co z tym "fantem "zrobić.Mam tez numer telefonu,ale oczywiście moderator zdecyduje ,czy go poda osobom pokrzywdzonym,ja takiego prawa nie mam...
ps.sama zgłosiłam sprawę do moda
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw maja 31, 2012 8:36 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

Ja prywatnie pisałam wiadomości do passa z prośbą o jakikolwiek sygnał - bez skutku. W ostatnim privie poinformowałam ją o konsekwencjach prawnych jakie zamierzam wyciągnąć. Więc automatycznie moje zgłoszenie sprawy na policję spowoduje, że policja zwróci się do administratorów o dane osobowe.

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Czw maja 31, 2012 9:04 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

Dama Ya pisze:Ja prywatnie pisałam wiadomości do passa z prośbą o jakikolwiek sygnał - bez skutku. W ostatnim privie poinformowałam ją o konsekwencjach prawnych jakie zamierzam wyciągnąć. Więc automatycznie moje zgłoszenie sprawy na policję spowoduje, że policja zwróci się do administratorów o dane osobowe.

Właściwie mnie ta sprawa nie dotyczy,bo moje pufy dosżły do mnie bez problemów,ale to dawno temu było...Poczekajmy co mod odpisze ...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw maja 31, 2012 10:54 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

ja rowniez pisałam do passy wiadomosc - niestety jest nieodebrana
robie od kilku dni przeewy na jej konto na kwote 0.05 zł z prosba o kontakt i zwrot wpłaty oraz o konsekwencjach prawnych ale cisza - reakcji jakiejkolwiek brak - cóż przykre to bardzo ...
7ksiezyc

Post » Czw maja 31, 2012 11:07 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

Od początku mi się te pufki podobały, ale też od początku coś mi śmierdziało i nie podobało mi się podejście Passy i brak szacunku dla zamawiających, olewanckie traktowanie, częsty brak kontaktu, dlatego zrezygnowałam z zamówienia.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw maja 31, 2012 12:23 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

Ja z realizacją zamówienia nie miałam żadnego problemu, wszystko ładnie i szybko poszło. Ale moje były gotowe, a wyście chyba zamówiły do zrobienia dopiero.
Pomysł puffkowy też ma dobry i fajne wykonanie i chętnych.
Szkoda, że tak się zachowuje.
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw maja 31, 2012 19:06 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

Ja wczoraj pusciłam sms do niej.
To co odpisała,że nie ma netu w domu, przebywała za granicą, różne sprawy osobiste.
To, jak nas widzą inni na zewnątrz czy w necie nie zawsze odzwierciedla naszą osobistą sytuację - rodzinną itp.
Nie usprawiedliwiam nikogo, bo nie jestem w temacie puffkowym - tyle że passa podarowała mi bardzo fajne kawałki materiałów,za które jestem wdzięczna.
Czasem tak jest z wykonywaniem zamówień, bo jeśli ktoś pracuje, ma rodzine i koty, to ten dzień jest naprawdę krótki.
Ja wykonując rzeczy na zamówienia zabezpieczam sie tak, że podaję nr konta w dniu, kiedy mam pracę skończona i gotową do wysyłki. I nie zawsze jest to tak szybko wykonane jak bym chciała.
Pomyślcie też o tym proszę.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Czw maja 31, 2012 19:11 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

moglabym się z tym co piszesz zgodzić gdyby passa sprawe potraktowała powaznie i cokolwiek napisala
przez 1,5 mca cisza
dziś przed chwilą dostałam wiadomosc bez slowa wytlumaczenia ze postara się moją puffkę wyslac w przyszłym tygodniu
zauwaz proszę ze od momentu jak zamowilam puffe a bylo to 10.03 wykonała np filcowa norę ktorej jak mniemam wykonanie zajeło znacznie wiecej czasu niz uszycie puffek

wiadomosci nie odbierała z premedytacja, dopiero zgloszenie syt do moda poskutkowalo wlasnie kontaktem

poprosilam o zwrot przelewu bo jakoś trudno mi uwierzyć, ze w przyszlym tygodniu otrzymalabym to co zamowiłam
7ksiezyc

Post » Pt cze 01, 2012 8:02 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

Wiem,że to długo trwa,ja tez czekam od marca,ale może nie tak drastycznie.Poprzednie zamówienia zawsze dochodziły w terminie.Dostałam wiad od passa,że odeśle pieniążki,bo tych materiałów, które ja chciałam nie ma.Czasem tak jest,że coś sie wymyka z rąk,coś nas przerasta,chociaż ja osobiscie terminów pilnuję.Jednak bywają zbiegi okoliczności niezależne od człowieka.

fonja

Od: Sob kwi 11, 2009 9:22

Post » Pt cze 01, 2012 8:27 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

Ja sie bardzo zmartwiłam ,bo tez NIGDY żadnych opóźnień nie było-dla mnie solidna firma,wszystko w terminie.Dlatego może bardzo się zaniepokoiłam "zniknieciem",myslałam,ze cos się stało po prostu :(
Jeśli człowiek się gdzieś wybiera za granicę powinien cos napisać,lub poprosić kogoś jesli nie ma neta,żeby innych uspokoić :(
Ważne,ze sytuacja została wyjaśniona,a passa jest zdrowa i cała :)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt cze 01, 2012 10:16 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

tez się ciesze ze passa cala i zdrowa co ne zmienia faktu ze uwazam ze zachowanie jej jest conajmniej niefajne

fonja - ja podobnie jak Ty trzymam sie terminow jesli sie czegos podejmuje, ale tu wybacz kontaktu zero, slowa wytlumaczenia zero - zamowienie i kasa przyjete 2,5 mca temu .... potem 1,5 mca ciszy kompletnej i Ty mowisz nie drastycznie ...

wydaje mi sie ze kupowanie na bazarkach czy pchlim targu wiaze się z wzajemnym zaufaniem do uzytkowinkow forum - a gdzie tu to zaufanie?

i ja tez pierwsza puffke dostałam - jest super - koty ja uwielbiaja i miedzy innymi dlatego zdecydowalam się na zakup (zamowienie) kolejnej - wiec jakis kredyt zaufania mojego passa miala skoro wysłama kase na cs czego jeszcze nie bylo

czytajac watek zauwaz jednak ze dosc czesto pojawialy się syt ze trzeba bylo się przypominac .... no ale do tej pory nie bylo tak jak teraz ze cisza i ignorancja (pomimo z mojej strony poszukiwania kontaku) zupelna
7ksiezyc

Post » Sob cze 02, 2012 6:20 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

Może i racja.Jakoś zawsze staram się polubownie wszystko póki nie jestem zmuszona...zatem czekam na zwrot lub zamówienie.

fonja

Od: Sob kwi 11, 2009 9:22

Post » Pt cze 08, 2012 12:46 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

Passa poprosiła o zamknięcie tego wątku - chciałabym wiedzieć czy z wszystkimi oczekującymi na puffki się skontaktowała i wyjaśniła sprawę?
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pt cze 08, 2012 17:40 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

czyli na filcowa norke szans nie ma ....
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Pt cze 08, 2012 17:42 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

ja niestety od lakonicznego emeil tydzien temu kontaktu brak
poprosilam o zwrot przelewu i zero reakcji
pw ode mnie odebrane kilka dni temu ale niestety bez odpowiedzi ...
smutne to wszystko - a kasę ktora wysłałam do passy (120zł) wolałabym przekazac na potrzebujące koty niż zostawiać u kogoś kto tak jak passa ma nas w nosie i lekceważy wszystko

w zasadzie od 12.03 to już zaraz będzie 3 mce "olewania" ...
7ksiezyc

[poprzednia][następna]