Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
salvadoredali67 pisze:Może ktoś przekaże TŻ-owi, że organizuje się "grupa wsparcia dla TŻ-ów na miau"?
spotkani w piątki na Polach w Bolku ? właśnie negocjujemy z Bolkiem , ze od 18 do 23 nie będą opuszczane klapy w kloooo.
Każdy przychodzi z własnym pilotem. mogą być psiunie. zero TŻ-ów stałych, odwrotnych, pachnacych i "gadającychcałyczas". Dozwolone tylko: TŻ-y chwilowe, na próbę dla ucieszenia oczu . takie testowe. nowe modele....
zakaz rozmów o kotach. jedyny dozwolony kot to Cat Stevens - najszybszy perkusista świata..
to początek. więcej się ustali. to ma być:
"eksklusiv dla umęczonych".
OKI pisze:
Nie wygląda na zadowoloną![]()
I chyba trudno jej się dziwić...
No zostaw mi resztę godności, schowaj ten aparat!
Spadam stąd, tu persy golą
Neigh pisze:Ona nie chce siedzieć sama w pokoju. Ale do niedzieli czy jej się to podoba czy nie ma szlaban........
Troszkę martwią mnie jej kupale. Nie żeby biegunka nie..........ale robi ogromne jak dinozaur nie kot......mało tego po 3 dziennie z czego 2 luźniejsze......
Nie wiem czy to przestawienie na regularne karmienie czy robale......na nic innego nie wygląda:-)
OKI pisze:Neigh pisze:Ona nie chce siedzieć sama w pokoju. Ale do niedzieli czy jej się to podoba czy nie ma szlaban........
Troszkę martwią mnie jej kupale. Nie żeby biegunka nie..........ale robi ogromne jak dinozaur nie kot......mało tego po 3 dziennie z czego 2 luźniejsze......
Nie wiem czy to przestawienie na regularne karmienie czy robale......na nic innego nie wygląda:-)
Przestawia się, no i jeśli tylko suche je, to kupale po tym są mega. A pewnie ciągle je więcej, niż potrzebuje?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anthonyneept, puszatek, Silverblue, smoki1960 i 41 gości