Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 29, 2012 16:02 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

Boluś jest CUDNY :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wcale się nie dziwię, że duma WAS rospiera :D

Zazusia

Od: Pon lut 21, 2005 9:50

Post » Wto maja 29, 2012 16:03 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

Boluś ty już siedzisz jak dorosły kocur :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: oj przystojniaku kradniesz serducha forumowym cioteczkom :D

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Wto maja 29, 2012 16:31 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

Neigh ponieważ na poważnie chcę mieć kozę [a nawet dwie :1luvu: ] to na twoją cześć na pewno będę miała.... Olabogę :mrgreen:

bonsai88

Od: Czw kwi 26, 2012 20:11

Post » Wto maja 29, 2012 16:32 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

A jak jedzenie mięska? Próba się powiodła?
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Wto maja 29, 2012 16:43 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

Zanim przystąpię do odpowiadania na pytania, melduję uprzejmie, że Boluś strzelił klocka: podręcznikowego, wzorowego, twardego, zwartego, długiego i brązowawego. :mrgreen:

A teraz:

- na pulpit można sobie ściągać, choć to nie jest to idealna jakość
- z tą kozą to żeście zwariowały. Bardzo bym kozę chciała, bo to piekielnie mądra zwierzyna, ale ja wiem, co ona źre. A raczej nie wiem, czego NIE źre. Nie chcę sukcesywnie tracić i tak skromnego dobytku. Kupię sobie kozę, jak będę miała domek. :mrgreen:
- dupkę Boluś unosi bardzo wysoko. Popitala, że ledwo można nadążyć z łapaniem. A przy okazji - już zauważył, że z brzegu łóżka to chyba można zlecieć i zatrzymuje się na krawędzi. Po wypłacie robimy porządny kojec ze sklejki. Kartonu nie możemy dostać tak dużego.
- mięsku mówi stanowcze "nie!". Miseczkom takoż. Mam nadzieję, że mu minie, bo mam wizję 10 kilogramowego cielęcia, które przez 20 lat będę karmić butlą... :strach:

Dzięki serdeczne za tyle miłych słów! :1luvu:
Aniada

Post » Wto maja 29, 2012 16:44 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

Przepraszam, że zaśmiecę, ale w tym macie doświadczenie:

viewtopic.php?f=1&t=142546
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Wto maja 29, 2012 16:47 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

najszczesliwsza pisze:Przepraszam, że zaśmiecę, ale w tym macie doświadczenie:

viewtopic.php?f=1&t=142546

Ja tu nic nie doradzę. Od początku jedynie wykonuję polecenia mądrzejszych i bardziej doświadczonych. Sama nie podejmuję żadnej inicjatywy.
Ponadto, u mnie nie było kotki. To "mój" pierwszy i jedyny kociak. Może bardziej doświadczone Dziewczyny coś napiszą. :(
Aniada

Post » Wto maja 29, 2012 17:33 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

Bolusiu i ja się dopchałam żeby powiedziec jaki jesteś piękny, dostojny i w ogóle, poradziłeś sobie chłopaku, ale dostał ci się prawdziwy DOM, miałeś szczęście maluchu, ale trafiłeś na wyjatkowych Dużych, :1luvu:
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Wto maja 29, 2012 17:46 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

Aniada.Udany ten Wasz synuś...możecie mieć więcej dzieci,bo one są naszą przyszłością.... :mrgreen: :mrgreen: A tak na poważnie,to śliczny jest ,dużo bym dała,żeby go pomiętosić....Bo wstyd :oops: :oops: na kocim forum się przyznać,ale takiego szkraba to jeszcze nie głaskałam.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto maja 29, 2012 18:15 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

Kocurzyca - wstyd to kraść i pluć na ulicę ;), a pomnij, że życie przed Tobą i nie wiadomo, kiedy i Tobie się takie głaskanie szkraba trafi :>
KotkaWodna

Post » Wto maja 29, 2012 18:25 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

KotkaWodna pisze:Kocurzyca - wstyd to kraść i pluć na ulicę ;), a pomnij, że życie przed Tobą i nie wiadomo, kiedy i Tobie się takie głaskanie szkraba trafi :>

a mnie uczyli,że wstyd to kraść i ......to drugie. :ryk: [to drugie to tylko na pw się nadaje] A na głaskanie szkraba ,to tylko u kogoś mogę liczyć,bo na własnego to chwilowo z pewnością nie....Nie mam szans na powiększenie rodziny,jak Aniada..... :(
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto maja 29, 2012 18:27 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

Aniada pisze:- mięsku mówi stanowcze "nie!".

I co teraz?
Gdzie jest MariaD?
tekst dnia
:wink:
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Wto maja 29, 2012 18:30 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

Boluś - cud,miód,malina Obrazek

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Wto maja 29, 2012 18:31 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

Hańka pisze:
Aniada pisze:- mięsku mówi stanowcze "nie!".

I co teraz?
Gdzie jest MariaD?
tekst dnia
:wink:

A co ja? I co "co teraz"? Mam zmusić kociaka? [wzrusza ramionami]
Proces przyzwyczajania małego do nowego jedzenie musi trwać. Grunt to próbować podsuwać mu nowe dania - może surowego kurczaka/indyka/woła? Może rozmoczone w mleku suche dla kociąt?
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Wto maja 29, 2012 18:34 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

kocurzyca41 pisze:
KotkaWodna pisze:Kocurzyca - wstyd to kraść i pluć na ulicę ;), a pomnij, że życie przed Tobą i nie wiadomo, kiedy i Tobie się takie głaskanie szkraba trafi :>

a mnie uczyli,że wstyd to kraść i ......to drugie. :ryk: [to drugie to tylko na pw się nadaje] A na głaskanie szkraba ,to tylko u kogoś mogę liczyć,bo na własnego to chwilowo z pewnością nie....Nie mam szans na powiększenie rodziny,jak Aniada..... :(

Ania tego nie planowała
może jakiś cud i Tobie zdarzy się :ryk:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

[poprzednia][następna]