Puzzle, torebki, książki i inne... na stadko z Przyjezierza

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie maja 27, 2012 15:56 Re: Puzzle, torebki, książki i inne... na stadko z Przyjezie

Ziółko pisze:jasne może być dawaj nr konta :) na pw

poleciało :D
Obrazek

zuzens

Od: Sob sie 27, 2011 16:39

Post » Nie maja 27, 2012 15:58 Re: Puzzle, torebki, książki i inne... na stadko z Przyjezie

Karolek(ona) pisze:

czyli puzzle Coloseum, pasek, puzzle A1 i Puzzle z mostem tak ?

poprzednie puzzle podobały sie??
ja w tych z hotelem poddalam sie na niebie, ale coloseum np ułozyłam całe a tam prawie kadzy klcek taki sam :P
delfiny mnie odrzucily po ramce hehe

jak sie uda to upchne pasek w puzzle i jakos papierem zawine :D
jutro ide wazyc to od rana

tak dokładnie o te mi chodzi:)
aa czyli delfiny też od Ciebie kupiłam, 7 głów delfinów nad wodą?? Jeśli tak to właśnie ugrzęzłam na ramce :) a nie masz jeszcze jakiś puzzli?? bo to moje hobby, takie dziwne siedzieć i szukać puzzla po puzzlu ;)

Ziółko

Od: Nie lis 30, 2008 16:17

Post » Nie maja 27, 2012 16:08 Re: Puzzle, torebki, książki i inne... na stadko z Przyjezie

Ziółko pisze:
Karolek(ona) pisze:

czyli puzzle Coloseum, pasek, puzzle A1 i Puzzle z mostem tak ?

poprzednie puzzle podobały sie??
ja w tych z hotelem poddalam sie na niebie, ale coloseum np ułozyłam całe a tam prawie kadzy klcek taki sam :P
delfiny mnie odrzucily po ramce hehe

jak sie uda to upchne pasek w puzzle i jakos papierem zawine :D
jutro ide wazyc to od rana

tak dokładnie o te mi chodzi:)
aa czyli delfiny też od Ciebie kupiłam, 7 głów delfinów nad wodą?? Jeśli tak to właśnie ugrzęzłam na ramce :) a nie masz jeszcze jakiś puzzli?? bo to moje hobby, takie dziwne siedzieć i szukać puzzla po puzzlu ;)

no ode mnie - 3 pudła ci słalam
delfiny, taki hotel nad woda i taki starodawny obraz z tramwajem
no mam te co wystawiłam, plus 3 pudła co jeszcze nie układalam ale to chyba sa po 500-750
mam tez taki stare puzzle z palmami ale tam od nowosci dali o 6 klockow za duzo takich samych a nie dali jednego wlasciwego
mam tez 2 pudla puzzli bez pudła - ja oba ulozylam i mam foty, jedne kupilam we worku w lumpeksie i brakuje tam kilku sztuk ale samo wyzywanie bylo fajne, a drugie u szwagra znalazlam, ale spalil nie to pudlo i sa w pudle z rysiami a w srodku co innego.

tez uwielbiam puzzle i niektre po kilka razy juz ulozylam a zawsze jak chcialam nowe to bylo - a gdzie ja to poloze ale dzieki wam juz mi sie przerzedzilo na szafie :D
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie maja 27, 2012 16:13 Re: Puzzle, torebki, książki i inne... na stadko z Przyjezie

oj ja też mam sporo różnych puzzli :) bardzo proszę o pw żebym wiedziała ile kasy mam Wam przesłać, czekam jutro z rana bo już się nie mogę doczekać :)

Ziółko

Post » Nie maja 27, 2012 16:17 Re: Puzzle, torebki, książki i inne... na stadko z Przyjezie

Ziółko pisze:oj ja też mam sporo różnych puzzli :) bardzo proszę o pw żebym wiedziała ile kasy mam Wam przesłać, czekam jutro z rana bo już się nie mogę doczekać :)

sama kwote to ci powiem 34zł ale nie wiem jak wysyłka - czy 2kg czy ponad, musze do jutra czekac bo dzis zamknięty na dole sklep wiec nie mam jak zważyć
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Pon maja 28, 2012 9:11 Re: Puzzle, torebki, książki i inne... na stadko z Przyjezie

do góry!!

Karolek(ona)

Post » Wto maja 29, 2012 13:43 Re: Puzzle, torebki, książki i inne... na stadko z Przyjezie

hop hop

Karolek(ona)

Post » Wto maja 29, 2012 13:44 Re: Puzzle, torebki, książki i inne... na stadko z Przyjezie

:piwa:
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Wto maja 29, 2012 13:54 Re: Puzzle, torebki, książki i inne... na stadko z Przyjezie

Agnieszka ja juz spakowałam paczke dla Ciebie tylko od rana mnie nie było i jak nie zdąze dziś to jutro rano pójde wysłać :D

Karolek(ona)

Post » Wto maja 29, 2012 19:49 Re: Puzzle, torebki, książki i inne... na stadko z Przyjezie

Puzzle już są, super :lol: , szkoda tylko że nie ma tych z lampartami :( dzięki

Ziółko

Post » Wto maja 29, 2012 20:09 Re: Puzzle, torebki, książki i inne... na stadko z Przyjezie

Ziółko pisze:Puzzle już są, super :lol: , szkoda tylko że nie ma tych z lampartami :( dzięki

no niestety takie znalazłam u szwagra, po jego siostre, ona te lamparty jak kojarze to naklejone miala na papier a srugie zlozyli w pierwsze lepsze pudlo i dlatego te drugie sa bez pudla ale jak widzialas na foto ja je ulozylam i to nie raz łacznie z tymi w worku wiec jak lubisz puzzle to dasz rade :D - ja je 2 dni ukladalam jak zwykle ukladam 1000 puzzli

Karolek(ona)

Post » Wto maja 29, 2012 20:12 Re: Puzzle, torebki, książki i inne... na stadko z Przyjezie

to nie zła jesteś na 1000 koło miesiąca, ale przez brak czasu to godzinkę dziennie usiądę nad tym albo i w ogóle przez tydzień lub dwa ;)

Ziółko

Post » Wto maja 29, 2012 20:16 Re: Puzzle, torebki, książki i inne... na stadko z Przyjezie

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro maja 30, 2012 6:38 Re: Puzzle, torebki, książki i inne... na stadko z Przyjezie

hopsa

Karolek(ona)

Post » Czw maja 31, 2012 11:59 Re: Puzzle, torebki, książki i inne... na stadko z Przyjezie

przeceniłam torby, dorzuciłam puzzli

Wysłalam Lidce przelew, zamowialm jej co chciała
wysylki mam porobione, kase otrzymalam od kazdej osoby :!: :mrgreen:
Zapraszamy do dalszych zakupów :D

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]