Moderator: Estraven
Wieczorem mam dzwonic, może już będzie reszta, czyli morfologia i toksoplazmoza. Proszę wieczornego dyżurnego o zdjęcie plasterków Papierkowi. 

terenia1 pisze:Pilnie potrzebuję transportu do Bytomia, mam domek tymczasowy dla koteczki buraski ze schroniska z dwoma burymi kociakami.Niestety maluszkom juz zaczynają ropieć oczka![]()
Kotka zostanie tam przez jakiś czas odkarmi maluszki, aż się usamodzielni, a potem zabierzemy ją spowrotem, maluszki wyadoptujemy.
Transport potrzebny na jutro.

Iwona11 pisze:Byłam dzisiaj w tej hurtowni karm na Sobieskiego http://www.najlepszekarmy.pl. Okazuje się, że nasze Stow. jest tam znane, pan miał nawet naklejkę na drzwiach. Polecał mi karmę Bozita, podobno lepsza od Royala a tańsza. Oferta jest na stronie, może się zastanowimy i ewentualnie coś wybierzemy? Dostałam dwie próbki suchej Bozity dla maluchów, żeby przeprowadzić "degustację". Dla swoich kotów kupiłam 400 gram suchego na próbę, jedzą tak samo, dla nich to chyba bez różnicy, byleby coś chrupało między kłami![]()
Mara S pisze:Iwona11 pisze:Byłam dzisiaj w tej hurtowni karm na Sobieskiego http://www.najlepszekarmy.pl. Okazuje się, że nasze Stow. jest tam znane, pan miał nawet naklejkę na drzwiach. Polecał mi karmę Bozita, podobno lepsza od Royala a tańsza. Oferta jest na stronie, może się zastanowimy i ewentualnie coś wybierzemy? Dostałam dwie próbki suchej Bozity dla maluchów, żeby przeprowadzić "degustację". Dla swoich kotów kupiłam 400 gram suchego na próbę, jedzą tak samo, dla nich to chyba bez różnicy, byleby coś chrupało między kłami![]()
Nasza żwirku dostawczyni też głównie Bozitą handluje więc zawsze możemy zobaczyć, gdzie taniej

Mara S pisze:... Jak się później okazalo przede mną była MartynaP (obecnie MarKotek) ale że nie widziałyśmy się nigdy tośmy nie gadały
no tak to ja byłam ale ze Ty to Ty to bym sie nie domyslila Mara S pisze:- Klaudynka wróciła ale źle zniosła narkozę, długo się budziła i jutro ma przyjechać na kontrolę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 71 gości