Sytuacja jest fatalna.Musimy wytrwać do końca miesiąca.Brak srodków na puszki, makaron, piasek , pellet.Jest sytuacja podbramkowa i bardzo potrzebujemy Waszego Wsparcia.
Tutaj mój watek.
viewtopic.php?f=1&t=141579&start=375
Na dzisiejszym Bazarku wystawiam moje kończące się zapasy.Rzeczy które zostawiłam dla siebie ale...niestety siła wyższa.Wystawiam również kilka rzeczy które pozostały nam z poprzedniego Bazarku.Gorąco Zapraszam do Pomocy i poratowania sytuacji.
Wszystkie wystawione przedmioty to srebro próby 925.Piękny naszyjnik żmijka ze ślicznie oprawioną cyrkonią. Długie dyndające kolczyki z serduszkiem i cyrkoniami, pierścionek z prostokątną dużą cyrkonią oraz zawieszka z bursztynem, kolczyki kuleczki, pierścionek z akwamarynowym kocim okiem i pierścionek ze sztucznym szmaragdem.
Bazarek jest w opcji Kup Teraz.Koszty wysyłki pokrywa Kupujący.
Zapraszam

Oraz UWAGA!!! Prezent dla kotków od Ani

Pierścionek srebrny z cyrkoniami marki APART, wzór nr: AP01-2819. Srebro próby 925, rodowane z cyrkoniami. Rozmiar 11. Cena nowego w sklepie 199zł. Pierścionek był przez jakiś czas noszony widoczne są normalne ślady użytkowania lecz tylko pod spodem, na żywo jeszcze ładniejszy.