Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ezzme pisze:swoją drogą to ten biało-niebieski nie mógł się pokazać jak tam byłam na spacerze?!
Neigh pisze:ezzme pisze:swoją drogą to ten biało-niebieski nie mógł się pokazać jak tam byłam na spacerze?!
Nie dał rady widocznie - kosmiczny błąd zrobił.......ale wiesz dziewczyny Ci go pewnie chętnie ze schronu dowiozą ........możesz udać że znalazłaś.....
aamms pisze:Neigh pisze:ezzme pisze:swoją drogą to ten biało-niebieski nie mógł się pokazać jak tam byłam na spacerze?!
Nie dał rady widocznie - kosmiczny błąd zrobił.......ale wiesz dziewczyny Ci go pewnie chętnie ze schronu dowiozą ........możesz udać że znalazłaś.....
możesz udać..![]()
![]()
bierz..
ezzme pisze:aamms pisze:Neigh pisze:ezzme pisze:swoją drogą to ten biało-niebieski nie mógł się pokazać jak tam byłam na spacerze?!
możesz udać..![]()
![]()
bierz..
gdybym znalazła to bym wzięła, ale tak z pełną świadomością to obecnie byłaby to głupia głupota
OKI pisze:To może jakieś fotki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: CharlesWhips, puszatek i 59 gości