Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ana pisze:annskr pisze:W Castoramie można kupic impregnat do fug, pojemniczek ok.200ml z czyms w rodzaku zakralpacza do nasączania fug. Drogi, chyba ok.40-50zł, ale warto.
Ja impregnowałam Delfinem ATLASu. Nasączałam fugi pędzelkiem, kilka razy. Teraz są jak z masy szklanej, NIC w nie nie wsiąka.![]()
Jest kilkukrotnie tańszy i w opakowaniach o różnej pojemności:
http://www.budujesz.pl/katalog-produkto ... /?q=delfin
Magija pisze:no to czekamy wszyscy
właśnie dzwonił Wiesiek, że tez może pomóc
Z tgo co pamiętam, wydajny. to 20 m2 dotyczy powierzchni ciągłej. Myślę, że warto byłoby kupić największe opakowanie, żeby kilkukrotnie nasączyć fugi na podłodze i na ścianach, a pozostały płyn spożytkować do zabezpieczania innych powierzchni, jestem pewna, że na pewno jakieś się znajdą...mgska pisze: a wydajny jest? bo mamy spora powierzchnię....
bo niby piszą ze 1kg na 20m2,
ana pisze:Z tgo co pamiętam, wydajny. to 20 m2 dotyczy powierzchni ciągłej. Myślę, że warto byłoby kupić największe opakowanie, żeby kilkukrotnie nasączyć fugi na podłodze i na ścianach, a pozostały płyn spożytkować do zabezpieczania innych powierzchni, jestem pewna, że na pewno jakieś się znajdą...mgska pisze: a wydajny jest? bo mamy spora powierzchnię....
bo niby piszą ze 1kg na 20m2,
Magija pisze:kto w sobotę chciałby pomóc w lokalu?
mgska pisze:Magija pisze:kto w sobotę chciałby pomóc w lokalu?
tzn
Kto chciałby spędzić pożyteczne sobotę w miłym towarzystwie ???
MaPi pisze:Właśnie rozmawiałam z tatą i sprawa wygląda następująco: jest mały problem z tym transportem bo trudno im ustalić godzinę, o której akurat będą mieli wolną chwilę żeby to zawieźć no a dla nas to jest ważne żeby się jakoś umówić. Tata wstępnie rozmawiał też w sprawie wypożyczenia transita od znajomego, ale dopiero koło 14 dadzą mu odpowiedź czy auto jest jutro "wolne" i o której. Jeśli macie jakiś inny transport to dziś do 15 możemy się tam umówić, tylko dobrze byłoby żeby jacyś panowie też przybyli bo sami nie damy rady wszystkiego znieść. Jeśli nie to jutro będziemy kombinować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, misiulka i 165 gości